icon

Leze 6 zubů najednou… Je to vůbec možné?

pavlusak
28. čer 2021

Holky, dcera 15 m, ma vsechny jednicky a dvojky, jednu 4ku ( prvni stolicka), ted jsem ji koukala do pusy a ma velke natekle boule s bilyma spickama na dasnich, zbyvajici 3 ctyrky a k tomu i dalsi 3 trojky, chovani i spanek tomu odpovidaji ( des a hruza)🙈, mely jste to nektera taky tak, ze letlo soucasne tolik zubu???

zuzroko
28. čer 2021

Nám lezly skoro téměř všechny stoličky naráz, jen se prořezaly pár dní po sobě a k tomu spodní dvojka.

pavlusak
autor
28. čer 2021

@zuzroko paneboze a jak jste to zvaldli??? To musela byt dost bolest, davala jste nurofen nebo neco jineho??

leniczka23
28. čer 2021

U nás zásadně po 4, takže si myslím že po 6 to není nemožné. Jak jsme to zvládli se ani neptej, Bouchala jsem šampáňo když byly všechny venku🤣🤣

viki999
28. čer 2021

@pavlusak u nás i 8 najednou… 3 i 4 všechny naraz.. ono i těch prvních 8 šlo v podstatě najednou 🤷🏻‍♀️

zuzroko
28. čer 2021

@pavlusak kupodivu stolicky vubec neprozivala 🙊 cekala jsem to nejhorsi 😂za to u te dvojky jsem musela na noc dat nurofen ☺️

honeya
28. čer 2021

Jo u nás to máme teď. Prvně vylezly dolní trojky, za nima dolní stoličky. Pak tak týden pokoj a teď lezou horní stoličky i trojky 😀 chudák má z toho teď i teploty, což předtím vůbec neměl. Včera prospal půl dne.

jiss
28. čer 2021

@pavlusak u nás snad nikdy nerostl jen jeden, minimálně po dvou a občas po čtyřech... Calgel na nic, Nurofen nebo Panadol jsem nedala, protože teploty neměl, 'jenom' byl přes den ufňukaný a v noci musel být v kuse na prsu... 16 zubů v 16 měsících, s hrůzou čekám na poslední 4 🤷

patypresdevaty
28. čer 2021

Jo, lezly rychle, v 15m měl syn vše kromě pětek venku

kspp1
28. čer 2021

Synovi vylezli kolem roku vsechny 1, 4 a jedna 2, ted ve 22m mu leze ten zbytek naraz. Peklo. Uz asi tri tydny skoro neji a ruce ma az v krku, kdyz zrovna nedrti dudlik. Vsechny savicky rozkousane do tydne.

aneta_v
28. čer 2021

@pavlusak ano, dceři taky rostlo někdy po roce šest zubů naráz. Naštěstí u ní všechny zuby probíhaly jen formou nejedení, chtěla jen ovoce nebo se kojit.

kuttu
28. čer 2021

Zuby moje noční můra,být jich o 2 více skončím v blázinci 🙏🙏🙏🙏peklo na zemi,kdyz vyrostla poslední 5 stolička vyměnilo se mi dítě...

95newmommy2020
28. čer 2021

No možné to je, ale u nás to jede vždy po 2. Teď lezou dvě spodní stoličky, a překvapivě bez efektu, krom toho že chce častěji dudu. Nejhorší byly zatím ty vrchní jednicky. To byla vyrážka, opruzeniny, prujem, teploty, a jelo se calgel, dolgel, nurofen, aloclair Kombili jsme 😁 A pokud vyleze všech 8, tak paráda alespoň to bude rychlejší.

sangina
29. čer 2021

je to možné,mám v paměti,že holka zničeho nic vysoké tepoty,žádné příznaky onemocnění po dvou dnech se nám ozubila..lezlo osm zubu naráz

zuzekk
30. čer 2021

Jj, měli jsme 7. Peklo.

felixfelicis
30. čer 2021

U nas to bylo 8 najednou. Stalo to za to😬😀

herminka
30. čer 2021

Může být, mému nejstaršímu vyrostlo prvních 6 zubů během asi 10 dnů. A pak mu rostly vždy všechny čtyři (např. trojky) najednou.