Může dítko zvracet při růstu zoubků?

naho31
27. srp 2015

Ahoj holky, zajímá mě jak vaše děti reagují na růst zoubků. Syn 11m, v poslední špatně papá, řekla bych, že až stávkuje.. Vím, že hlady neumře. 😉 Ale stejně mě to trošku trápí. Včera jsem objevila další zoubek, večer blinkal a pak se totálně pokakal. Může to být od toho?

lv
27. srp 2015

Průjem ano, zvracení ně, takže spíš viróza. Dieta a probiotika..

pavcza
27. srp 2015

Mne tedy mala 2 noci za sebou zvracela,ale jen jednorazove, pres den ji nic nebylo,zadne teploty a asi 2dny na to vylezly 2nove zuby.Ja si myslim,ze to mohlo byt k tomu. Ale byla starsi,pres 20 mesicu

jetynka
27. srp 2015

Průjem ano, zvracení ne. Teď hrozně lítají takové ty blinakcí a kakací virozy (taky nás to neminulo). Většinou trvají jeden až dva dny. Jak holky píšou dieta, probiotika ( Biopron forte tobolky na vysypání od 6.měs. je to -doporučuju ) + dbát na pitný režim, pokud ho trápí zoubky tak zkus koupit nějaký chladivý gel, možná někdo poradí jaký s tím já zkušenost nemám a dej kousátko na chvíli do lednice nebo mrazáku abys mu ulevila, kdyby sis nevěděla ani tak rady, nejlepší je poradit se dětskou doktorkou a ta určitě poradí, popř. malého prohlédne a budeš klidnější.