Utlumení dítěte při vrtání zoubků, máte zkušenost?
6. kvě 2015
Holky, máte některá zkušenost s lékovým utlumením dítěte při vrtání zoubků?? Včera jsme byli u zubaře a syn (nec. 3 roky) má dva kazy, jenže se té dr hrozně bojí a nechce otevřít pusu. Utekl z ordinace, dle dr je hyperaktivní a stejně ho nic nesklidní. Řekla mi, že když mu to nevysvětlím aby seděl s otevřenou pusou, tak mu to prostě neošetří. Domluvila jsem se s děckým dr, že nám napíše něco na utlumení, ale co když bude moc spavý a tu pusu neotevře?
Máte s tím někdo zkušenost? Díky
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

@ivular Aha, tak to i souhlasí, my jsme to řešili v roce 2013 a co jsem tehdy hledala na netu o Motole, bylo opravdu negativní. Tak snad došlo ke zlepšení, kéž by 😉
Mně to taky překvapilo s tím jídlem. Zákrok jsme tedy absolvovali dopoledne, což bylo fajn, jedl naposledy večeři den předtím. A pamatuju si, že jsem mu dělala s sebou rohlík a slibovala jak si ho cestou domů dá. Ale doktor řekl, že až za 4 hodiny. Teď nedávno měl syn normální narkózu kvůli něčemu úplně jinému a myslím, že to bylo cca stejné s tím jídlem. A kupodivu po narkóze se mi probudil mnohem víc v pohodě než po té analgosedaci. Žádné halucinace, vztekání apod.