icon

Pes odmítá jíst z nerezové misky. Jak řešit tento problém?

Dnes v 05:41

Prosím o radu, náš pes začal odmítat granule z nerezové misky. Když mu je nasypu na keramický talíř, sní je normálně.
Misku jsem pořádně umyla, zkusila ji dát i jinam, ale nic se nezměnilo. Napadlo mě, jestli mu nevadí zvuk, odraz nebo něco na té misce.
Měl to někdo u psa taky?

kakba
Dnes v 05:45

A jaky je problem mu to dat jine misky. 😉

zlataberta
Dnes v 05:57

Dávej mu to z toho talíře, když to z něho jí. Náš pes taky někdy nechce z nerezu, tak dáme z misky keramické, nebo jiné. Někdy zase nechce určitý typ granulí.....a tak furt dokola😀😉

darris43
Dnes v 06:09

Tak ono je asi jedno, z čeho bude jíst, hlavně, že se nažere 🙂 Když to z té nerezové nechce, tak mu dej jinou a problém je vyřešen.

kayty
Dnes v 06:19

Kup mu keramickou a je klid. Ono je fakt jedno, z čeho bude žrát.
Náš pes zase nepije z bílé keramické misky. Koupila mu ji tchyně, že ji bude mít dole na chodbě. Ani prd a ani kdyby měl umřít žízní..

ninive211
Dnes v 07:34

Asi máš psa autistu 😀 Ne, dělám si srandu, tak holt mu jídlo dávej z misky, že které žere, a tu nerezovou vyhoď a je po problému. Prostě i zvířata mají své vrtochy, které my lidé těžko chápeme...

glimmer
Dnes v 08:23

mám tři psy, jeden taky dělal ofuky, že nebude jíst z nerezové misky ... ale já chtěla aby měli všichni tři stejnou misku 😎 ... vofrňoval se asi 2 dny, ale hlad je prevít a teď z ní žere normálně.

kristyn86
Dnes v 08:27

Neco mu na ni vadi,tak mu dej proste keramickou nebo plastovou 😂❤️

veronikazimova23
Dnes v 09:28

@anonym_autor Některým psům je to nepříjemné na zuby, když vyjídají tuhou stravu, doporučuji keramiku jako náhradu, popřípadě plast 🙂