veronikazimova23
icon
Uživatel veronikazimova23 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od veronikazimova23.
veronikazimova23
26. srp 2026
@petrakaluzi92

Holky zdravím, pro kočičáky kupuju tyhle kapsičky a konzervy https://cz.louie.pet/collections/pro-kocky a jsou moc spokojený, všechno je to plný masa bez chemie a mají skvělý výběr, doporučuju.

@petrakaluzi92 tady bych se přidala, že značka je moc fajn, já tady nakupuju pamlsky pro sousedčinýcho bobana 😍😎 a je moc spokojenej https://cz.louie.pet/products/balicek-mix-susenych-pamlsku 👏

veronikazimova23
26. srp 2026
@petrakaluzi92

Já bych se tu ráda zeptala i na zkušenost se značkou LOUIE, měla by to být česká firma/výrobce..znáte někdo?

@petrakaluzi92 zdravím, já tuhle značku znám, je to česká značka (jsou někde kolem Brna) jak píšete a kvalita je opravdu velmi dobrá❤

veronikazimova23
12. srp 2026

to se prostě může stát..

veronikazimova23
12. srp 2026

skolka určitě dodá základní a důležité informace 🙂

veronikazimova23
12. srp 2026

spíš ne, křeče spíše souvisejí s přícházející menstruací

veronikazimova23
12. srp 2026

téměř beze změny 🙂

veronikazimova23
12. srp 2026

Určitě doporučuji kratší lety cca 1-2 hodiny

veronikazimova23
12. srp 2026

@anonym_autor ano drží

veronikazimova23
12. srp 2026

klasické barvy na sklo

veronikazimova23
12. srp 2026

určitě akrylové, pro děti jsou vhodné fixy, je snadnější s nimi pracovat

veronikazimova23
12. srp 2026

když se promíchají s troškou oleje neslepí se a můžou se dát do lednice klidně i jen v sáčku, nebo uzavíratelné misce

veronikazimova23
12. srp 2026

hlavně opravdu těsnící, kvůli molům a vlhkosti 🙂

veronikazimova23
12. srp 2026

@anonym_autor Některým psům je to nepříjemné na zuby, když vyjídají tuhou stravu, doporučuji keramiku jako náhradu, popřípadě plast 🙂