icon

Kam na dovolenou s dětmi 11 a 6 let?

lani1
Včera v 21:34

Date mi tip, kam jeste vzit holky 11 a 6? Mely jsme jet s kamaradkou a 4 detmi k mori, ale bohuzel se rozhoupal jeji manzel a jedou jako rodina. Premyslim, jestli teda jet s nima sama k mori (Bulharsko) nebo mi date jeste nejaky tip. Rikaly, ze teda nemusime, kdyz oni nejedou, ale ze by chtely aspon nekam do hotelu, maji rady bazeny hotelove a snidane apod a letos jsme nikde nebyly. Skoda, ze lety z Pardubic uz nestihame, musime jedine v rozmezi 14-23.8.

cuma
Dnes ve 03:07

Pokud moře tak Egypt, cena za služby a vyžití pro děti nesrovnatelná..záleží co je baví,dá se třeba jižní Morava,ale hotely budou přebrané...

anonym_6ec08e
Dnes ve 04:44

Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.

veronicka89
Dnes v 06:07

Napis rozpocet , jak daleko jsi ochotna dojet k letisti a budes na dovolene o ktere se ti nesnilo 😅

petuik
Dnes v 06:54

My 4 roky po sobě do Bulharska a spokojenost.😁 A vypadá to,že příšti rok rovnou na 14 dní.😁

ninive211
Dnes v 07:10
@anonym_6ec08e

Egypt, Bulharsko, Albánie, trochu dražší je Kypr a Turecko. Dovolená v ČR vyjde vždy dráž.

@anonym_6ec08e Není pravda. Není dovolená v ČR jako dovolená v ČR. Letenky jsou letos drahé a letecké pobyty tak opět o něco dražší jak loni (co loni stálo 70 tis., letos stojí 80 tis., tolik mě tuzemská dovča nikdy nestála). A i ten Egypt dost podražil, už to není levná dovolená, co bývala... Last minuty skoro nejsou (anebo "slevy" směšné). Samozřejmě pokud v ČR též vyhledáváš 4* či 5* hotely, např. OREA, tak si člověk sáhne taky hlouběji do kapsy, ale třeba loni jsme za týdenní dovolenou u moře dali necelých 75 tis. (na začátku sezony ještě před prázdninami), a to jsme nebyli na žádném fakultativním výletu navíc, Čistě jen pobyt ALL IN s CK + drobné výdaje na místě jako bus č, zmrzka či drobné suvenýry. Tolik jsem v životě za týdenní dovču v ČR nedala, a to ani kdybychom denně chodili na obědy do restaurace.

veronikazimova23
Dnes v 09:34

Určitě doporučuji kratší lety cca 1-2 hodiny

mabs
Dnes v 11:32

@lani1 Bulharsko nedoporučuju, za mě je tam strašná špína. V Egyptě je to úplně o něčem jiném, tak se o areálu fakt starjí, ale zase bych se s dětmi bála, že tam něco chytnou. Nechtěla bych riskovat střevní chřipku. Asi bych volila Evropu, ale letos to vyjde fakt draho.
Napadá mě něco v Čechách s aquaparkem a nebo třeba Slovensko.