Co vše nakoupit do školky?
Co je potřeba vše nakoupit do školky? 🙂
Papuče, pyžamo, kartáček a pasta, náhradní oblečení, pláštěnku. V zimě boty na ven a v určitém období jsem tam nechávala i gumáky.
Na podzim jsem nechávala šít softshelovou bundu a kalhoty a kupovala jsem pogumovaný komplet v Lidlu. Vím, že je léto, ale chvíli to trvalo, než se to ušilo. Nezapomeňte na bačkůrky.
@jana5382 Bačkory, pyžamo, softky tenké a pak i zateplené, holinky, dostatek náhradního oblečení typu tepláky/leginy/tričko. Školky chodí ven obvykle v každém počasí. Pláštěnku jsme nikdy nepoužili, dáváme místo ní nepromokavou bundu. Hrneček a kartáček naše školka nechtěla. Naopak jsme museli mít vlastní kapsář. Tyhle věci jsou individuální.
Přezůvky ,věci do školky - trika + tepláky ,věci na ven do každého pocasi a pyžamo.
Počkej na schůzku, každá školka to má jinak. My nic extra nekupovali, mnohé z výše psaného nebylo třeba.
Oblečení, které má být ve školce, máš pravděpodobně i doma a běžně ho nosíte, takže to tě určitě nepřekvapí. Bačkory jsou samozřejmostí. Holínky jsem třeba nekupovala, prostě jsem do školky tahala ty domácí, pokud pršelo nebo mělo pršet.
Uvidíš co řeknou na schůzce, každá školka to má jinak. U nás chtějí vlhčené ubrousky, kapesníky v krabičce i klasické v balíčku když jdou ven,tekuté mýdlo, pastelky, lepidlo - naše školka hodně tvoří. Hrneček a láhev na pití když jdou ven. Pláštěnku a holínky jsem nosila ráno když mělo pršet. Náhradní oblečení a oblečení na spinkání. Bačkůrky a samozřejmě oblečení označit. My měli schůze vždy v červnu ať je čas věci koupit. V září kupovat bačkůrky bude trochu boj.
Na webu školky nic nemáš napsáno? Pokud ne, tak vem jenom náhradní oblečení, přezůvky a hrneček. On je seznam jedna věc a realita jiná. Doporučí ti jednu věc a ty to zhodnotíš jinak.
Kartáček u nás byl zakázaný a holínky mi děcka nenosily ani jedna.

My měli schůzku, tam nám vše řekli. Papučky, pláštěnku, vlastní hrníček, kartáček na zuby. Víc si nepamatuju, ale každá školka to může mít jinak.