11letá dcera má v prsu asi centimetrovou bulku
Ahoj
Moje dcera (11)má v prsu bulku.Bojím se o ni.Neví někdo co by to mohlo být.?☹
Zvetsujici se mlecna zlaza? Je ta bulka uprostred a pohybuje se?
Jak jako pohybuje
Mozna ji začínají růst prsa kamarádky dcera ma 12let a ma prsa větší než já...pamatuju se jak me začínali růst taky to začínalo jak nějaká Bulka ....ale pro jistotu bych ale zasla k dětské dr, taky chodím kolikrát jak blbka ale raději zbytecne než pozde
Když na ní sáhnete, zda se pohybuje. To lehce poznáte. Já měla něco podobného kolem 14 roku, musela jsem tedy na její vyjmutí, ale byla to jen tuková bulka. V tomto věku jedna z nejpravděpodobnějších variant. Určitě ale zajít k Mudr, ať vás nasměruje dál.
Já měla "bulku" cca v 9 letech. Mamka to konzultovala se známou gynekoložkou, ta mi prsa prohmatala a mamce řekla, že mi začínají růst prsa, že se nemusí bát, ale asi bych to taky řešila s lékařem.
Videla bych to na normalni rust prsou
Díky to se mi ulevilo
taky se mnou mamka letěla v tomto věku k doktorovi a bylo to začínajícím růstem prsou 🙂
@annamatejova nejspis to nic nebude - Respektive asi ta mléčná žláza to bude.....ale zajdi s ni k doktorce pošle vás na ultrazvuk - pro klid v duši...
Jinak tady na netu Ti jistotu ohledně jakéhokoliv zdravotního problému nikdo nedá...chápu,ze se chceš zaklidovat ale to co tady kdo napíše ať pozitivní či negativní věci nemusí vůbec nic znamenat.
Nejlepší je při čemkoliv zajet hned za doktorkou a zeptat se rovnou ji 😉
Nějaký tukový “nádor”. Běžte k lékaři, jistota je jistota. A pak doporučuji čistit organismus. Dělají se mi takové nádory, když jsem ve stresu a tělo to nezvládá samo kompenzovat. Ale piju čaje na procisteni organismu a čaj z ostropestřce marianského a pomáhá mi to...
@annamatejova Asi to bude hormony, ale nenechala bych se uchlácholit diskuzí na internetu. Ukažte to doktorovi, nebo je také možné zaplatit si v mama centrech ultrazvuk jako samoplátce...
Mně se v tomhle věku udělala v prse cysta - bylo to kvůli hormonům před první menses. Ale určitě bych zašla k doktorovi, ať to radši zkontroluje.
@annamatejova,
jestli máš strach o dceru, zajdi s ní k lékaři, nemusí to vůbec nic být jak již psaly holky, ale může. Nicméně nepochopím jednu věc, píšeš, že máš o dceru strach, ale hledáš pomoc na fóru místo u lékaře, toto fakt nepochopím. A klidně si mě za toto ukamenujte, ale nepřijde mi takovéto jednání zcela normální, pochopila bych to, kdyby Tě lékař poslal do háje, ale takto ne.
@dominikaromanova V tomhle s tebou souhlasím. Já bych neváhala, i kdybych byla tisíckrát přesvědčena, že se o nic nejedná. Stejně bych raději zašla k doktorovi. Už pro ten klid.
@dominikaromanova @anelamates A jak víte, že už není k doktorce objednaná nebo že tam půjde hned druhý den ráno a mezitím se třeba chce uklidnit tady? Já zas nechápu tenhle styl odpovědí.
jaks tedy pochodila s dcerou u lékaře?

Bude to jistě v souvislosti s hormony. Ale pro klid duše zajdi na dětské. taky by to mohla být nějaká tuková bulka.