Jsou tablety Jar Platinum do myčky opravdu lepší?
Doteď kupuju levnější tablety do myčky, ale poslední dobou mám na skleničkách mapy a některé hrnky zůstávají špinavé. V akci jsem viděla Jar Platinum, jen mi přijde škoda dávat tolik peněz za tablety. Máte pocit, že je u dražších tablet do myčky opravdu rozdíl, nebo je důležitější sůl, leštidlo a nastavení myčky?
Na 90% dávám program Eco a máme kapsle Jar Platinum. Někdy Platinum Plus, když vychytám akci. Tablety jsem nezkoušela. Zkusila jsem kapsle z DM, tu jejich značku a poznala jsem rozdíl.
Je úplně jedno, jaká řada tablet od Jaru to je. Všechny myjí dobře. Jinak eko program nepoužívám. Zbytečně dlouhý a špatně to myje. A to u jakékoliv myčky, co jsme kdy měli. Jedu program na hrnce cca na 2 hodiny. Na zapékací misky mám speciální trysku vzadu
@anonym_autor Já měla levnější z Lidlu tuším a taky tu mapy a "krystalky " zůstávaly. Pak jsem začala kupovat gel Somat a pak kapsle Jar.
Heleď podle mě se Jar vyplatí. Žádné mapy, žádné krystalky , dobře umyté nádobí. A balík ten větší, teď nevím kolik, mi vystačí víc jak na půl roku. ❤️
Tak ja myju pouze a jenom na kratky program. Davala jsem platinum, jednou me dosly tak jsem koupila kapsle v lidlu a ty myjou uplne stejne jako platinum. Tak jsem presla na ty a jsou levnejsi.
Roky jsem jela na obyčejných tabletách z lidlu a myslela jsem, jak jsou úžasné. Pak došly, potřebovala jsem mýt, lidl daleko, sáhla jsem v jiném obchodě po jar platinum. A nechápu, proč mi trvalo tak dlouho vyzkoušet něco sic dražšího, ale bezpochybně mnohem lepšího. Když vychytáš akci, dají se sehnat za poměrně dobré peníze. Nedávno jsem narazila na akci na alze a kus vyšel na 2,80. Takže jsem si udělala zásobu.
@anonym_autor My jsme vzdycky pouzivali Finish .... Pak mi jednou dosly, potrebovala jsem urgentne jakykoliv, tak jsem vzala Jar Platinum a najednou jsem snad poprvy v zivote videla leskly hrnce 😀 Jiny uz nekupuju.

Je to úplně jedno, čím nakrmím myčku. Musíš zvolit správný program. Na 40°C nikdy nepoužívám, většinou na 65°C. Sklo tu teplotu vydrží.