icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

misicka455
9. lis 2011

Klasika smažák a opíkaný brambory 😵

brusinka.pusinka
9. lis 2011

bramboračka a bamborová kaše s kuřátkem ze včera s kari-pepřovo smetanovou omáčkou 😉 Mamimnka má salátek z rajčátek mozzarelly olivoleje a bazalkou s opečenou bagetkou 😉

brusinka.pusinka
9. lis 2011
reruna
9. lis 2011

My jsme měli zeleninovou polívku s těstovinam a řízky od včerejška, hranolky, malej měl těstoviny s vajíčkem, ne že bych mu ten řízek upírala, ale on to prostě nechce 😖

tygrous
9. lis 2011

Holky, chci udelat kureci polivku (planuju kure na paprice), ale nechci do toho cpat nudle nebo nocky apod. z vajicka, mate nejaky jiny tip, co do toho dat?

ia.
9. lis 2011

holky co kojíte nebo jste kojily, jaké polévky si vaříte? já pořád dokola vývary, kulajda, houbová, bramborová, rajská a dá nevím... 😒

ia.
9. lis 2011

@tygrous smažený hrášek, koupím hotový např. v lidlu mají dobrý 😉

tygrous
9. lis 2011

@ia. No vidis, to jsem si uz davno rikala, ze nekdy zkusim... Dik😉

aemmi
9. lis 2011

@tygrous rýži nebo kuskus 😉

brusinka.pusinka
9. lis 2011

@tygrous co udělat s bulgurem nebo tarhoňou😉 😉

tygrous
9. lis 2011

Hm, kuskus obcas davam do zeleninove, bulgur jsem jeste do polivky nezkousela, to muze byt taky fajn😉
@brusinka.pusinka Ta tarhona se tu da bezne koupit? ja to jedla akorat v madarsku jako prilohu k masu...

brusinka.pusinka
9. lis 2011

@tygrous kupuji v Bille a nebo ve zdravých potravinách 😉

reruna
9. lis 2011

@tygrous kuskus, pohanku, ovesné vločky, dětskou krupičku

reruna
9. lis 2011

@ia. ze začátku taky hlavně ty vývary...

tygrous
9. lis 2011

Diky vsem, diky, ted pro zmenu nevim, co si z toho vybrat😀😀 no, uvidim, podle chute, az budu varit😀

aaadus
9. lis 2011

@ia. já jsem ujížděla na hovězím vývaru. Jinak jsem v podstatě jedla stejné polévky jako ty. Ještě mě napadá bryndzová, dýňová, mrkvovo-zázvorová, drožďová, gulášovku z hlívy ústřičné

reruna
9. lis 2011

@aaadus tak mrkvovo-zázvorová a gulášovka z hlívy mě zajímá - prosím recept🙂

brusinka.pusinka
9. lis 2011

@ia. kmínovou, celerovou, mrkvovou , mléčné polévky , kulajdu, vývary , bramborovou ,drožďovou , špenátovou, Mléčnou z krabích tyčinek ,rybí ,vločkovou,jemnou gulášovku,hrstkovou, prostě vše jen né luštěninové a zelné, kapustové kedlubnové 😉

aaadus
9. lis 2011

@reruna gulášovka str. 71 (brusinka), mrkvová str. 75 (lidiab) 🙂

reruna
9. lis 2011

@aaadus díky, najdu si to 🙂

falca1
9. lis 2011

dneska mě sestra udělala chuť na rizoto - tak jsem udělala rizoto taky 😀

zuzi82
9. lis 2011

@aaadus Díky, neplánovala jsem to, ale už jsem si to srovnala a začínám se na miminko těšit. Jen jsem hrozně unavená a do toho ještě to pečení na vánoce. Večer usínám v osm u televize. 😅

aaadus
9. lis 2011

@zuzi82 my jsme plánovali, ale než jsem si to srovnala jak to budu s dvěma prckama zvládat taky to trvalo. A buď v klidu, já jsem odpadávala nejpozději o půl 8 😀 Teď už je to cosi lepší, vydržím i do půl 10 (někdy 😀 ) A snad se ti vyhnou nevolnosti 😉

zuzi82
9. lis 2011

@aaadus S Matějem jsem je neměla a teď zatím taky odolávám, ale mám jinou lahůdku. Trpím na migrény a bývá mi dost slabo, jako na omdlení. 😒

aaadus
9. lis 2011

@zuzi82 u malého jsem měla nevolnosti mírné, za to teď jsem si to vyžrala neskutečně. To máš asi nízký tlak? Jenom opatrně ať sebou nesekneš. Na poslední poradně jsem měla tlak 95/55 😝

zuzi82
9. lis 2011

@aaadus Jo, mám nízký tlak. Dr mi doporučil brát magnezium a zatím to docela pomáhá. 🙂 A s nevolnostma nestraš, vůbec mi to nechybělo a ani teď po tom netoužím. 😉

brusinka.pusinka
10. lis 2011

@laloona v prostřeno mě neuvidíte , je to pro mě fraška i když někdo vaří velmi dobře tak ho tam neumějí ohodnotit a navíc nesnáším nimraly v jídlecha a to nejím a to nejím a to mi nechutná , nechápu proč se tam takov lidi vůbec hlásí, no neměla bych na to nervy 😀 😀 😀 😀 😀
Jinak dneka bude jelítko a jitrnice se zelím a uvídím zda bramborové šišky či brambor 😉 polévku rajskou 😉 😀

misicka455
10. lis 2011

Bramboráky 😵

kammka
10. lis 2011

@brusinka.pusinka úplně tě chápu, já taky vždycky rostu, navíc poslední dobou jsou ty party vybíraný snad schválně, aby bylo vzrůšo, už to není o vaření, ale o tom , jak se spolu ty lidi popasujou..
hlasuju pro brambory, míň práce...

brusinka.pusinka
10. lis 2011

@kammka jj odpověd je že brambory i malá schválila prej knedlíčky až v sobotu jo 😉

Strana