icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kammka
1. říj 2012

dojídáme víkend, každej bude mít něco jinýho 😀 já si dám srdíčko na smetaně asi s těstovinama a holce ohřeju maso z grilu a k němu brkaši..

hanula11
1. říj 2012

my máme smažený bedličky a suchohříbky a hříbkovou polévku a vývar ze včerejška (malá , ale asi si dá i tu naši) 🙂

kitinka76
1. říj 2012

@hanula11 mňam!! miluju smažené hříbky/bedle/žampiony... škoda, že je u nás sucho a nerostou ☹

evuss
1. říj 2012

původně měly být karbenátky s květákem a bramborama, ale v masně měli zavřeno, takže karbenátky budou zítra a dnes kynutý knedle s povidlím.

beruskanula
1. říj 2012

zapečená ryba se šlehačkou a sýrem , k tomu br. kaše...musí nám zustat i na zitrejsi obed😅 😀 - to jsme opet od rana pryc

brusinka.pusinka
1. říj 2012

ahojk holky🙂 u mě dneska domácí nudle s hlívou ustříčnou a koprovo smetanovou omáčkou🙂 a ke kafíčku roládka mám nočku tak jsme si vařila pro sebe🙂 😀

hanula11
1. říj 2012

@kitinka76 třeba u vás rostou? 😉 U nás je taky pořád ještě strašný sucho, šli jsme do lesa snad po měsíci, myslela jsem, že nic nenajdem a ono jooo 😉 😵

1luciferka1
1. říj 2012

@kristi jak ty to děláš, že máš tak nádherné fotky? upravuješ to někde?co máš za foťák?

pajenka
1. říj 2012

Brokolicová polévka, kuře s celerem a zeleninový salát

kitinka76
1. říj 2012

@brusinka.pusinka je tu někde recept na ty nudle, nebo spíš na tu omáčku s hlívou 😀 nebo mi ho prosím napíšeš???

kitinka76
1. říj 2012

@hanula11 v sobotu vyrazíme do lesa, třeba něco najdeme a když né, tak se aspoň projdeme na čerstvém vzduchu 😉

maybay
1. říj 2012

gulasova polevka a brambory s kulickama a omackou z ikei - koupila jsem poprve a je to super 🙂

brusinka.pusinka
1. říj 2012

@kitinka76 hlívu normálně osmahnu na olivovém oleji,s česnekem cibulkou a přidávám jen římský kmín a sůl pepř🙂 přidám nasekaný kopr zaliji smetanou zredukuji a přidám těstoviny je to mňamka je to moje improvizace🙂

nikiii
1. říj 2012

Holky, nemáte některá osvědčenej recept na jablkový lívance?

kristi
1. říj 2012

@1luciferka1 diky moc, fotim Iphonem 4S a upravuji v Instagramu, to je proste bomba 🙂

kristi
1. říj 2012

@brusinka.pusinka milácku, kde se flakas porad?

kitinka76
1. říj 2012

@nikiii já zkoušela ty ze strany 145, ale dost se mi lepily na lívanečník. I když může to být i tím, že lívanečník už není nejmladší 😅

timbouctou
1. říj 2012

tak prima, dýňovo-sýrový koláč se podařil 😎

kammka
1. říj 2012

@brusinka.pusinka roládka super, jakej dáváš krém???prosííím..

kammka
1. říj 2012

my dnes dojídáme, já se konečně hrabu k večeři, vařím si rýži k srdíčkům na smetaně, taky z víkendu....

babulinkab
2. říj 2012

kedlubnová polívka
rizoto se sýrem, zeleninový salát

nikiii
2. říj 2012

Já mám vytáhlý plátky kotlety a na zahradě jsem ulovila poslední cuketu, tak to zkusím zpracovat nějak společně. A ještě bude závin z tvarohovýho těsta, jen přemýšlím, jestli s jablíčkama nebo se švestkama.

sarunatko
2. říj 2012

Mám tu půl kila žampionů - nějaký nápad, co s tím? Nechci smažené ani plněné, to jsme měli nedávno.

cepecek
2. říj 2012

Krupičková polévka
Vepřové na smetaně, brambora

kristi
2. říj 2012

my dneska jedem do Ikei, takze koupim kulicky a udelame si je doma 😉

power700
2. říj 2012

@babulinkab ahoj, děláš nějaký speciální rizoto, nebo obyč? Chci ho udělat, ale tu klasiku nějak nechci. 😉

jika10
2. říj 2012

Dneska bude houbovy gulasek 😉

aaadus
2. říj 2012

Včera na obědě u babi - mrkvová polévka, bramborový guláš s hovězím a sojovým masem. Dnes zase oběd u babi, maminka se jezdí zeštíhlovat tak aspoň nemusím vařit 😀

luciferinka
2. říj 2012

vepřové masíčko,špenát(udělám z listového špenátu) a knedlajs 🙂

kitinka76
2. říj 2012

@sarunatko moje mamka dělávala žampionovou omáčku. Na cibulku dala pokrájené žampiony, osmahnout, podlít vodou s bujonem nebo vývarem, jen osolit, opepřit a přidat kmín a podusit. Zahustit moukou rozmíchanou ve vodě a vmíchat zakysanou smetanu. My to měli rádi jen tak s knedlíkem, ale samozřejmě se hodí k přírodním plátkům, nebo pečenému masu.

Strana