icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kammka
20. kvě 2011

@handm tak zalehni taky!!!

handm
20. kvě 2011

@kammka než jsem podělala, co jsem potřebovala s plánem, že pak si lehnu a jedním okem budu netovat, tak už je vzhůru 🙂🙂🙂 Nu což, dáme sváču a budem blbnout😉

kammka
20. kvě 2011

@handm ..pak si lehnu!!! no tuhle chybu jsem taky udělala mockrát. pak s heslem práce neuteče jsem prostě spala, jak bylo třeba, ono se nic nezhroutilo, tak to tak udělej příště taky..

eriska
20. kvě 2011

my k obídku dojíme guláš, malý hovězí masko dušené s kapustou a pórkem a k véče, jdeme do kina😀 tak to vidím na popcorn a nachosky(nevím, jak se píšou)😀DD a pak kdyžtak pizzu v pizzerce..

aaadus
20. kvě 2011

@brusinka.pusinka musaka byla výborná. I malý si pochutnal 🙂

brusinka.pusinka
20. kvě 2011

@aaadus to jsem ráda 🙂

moudivlacek
20. kvě 2011

holky nenapada vas neco z hoveziho,mam na mrazaku,malej (20mes) moc nechcce maso,musi se to nejak propasovat 😀

flagicka
20. kvě 2011

Dnes zelnačka,kuře na paprice s těstovinama....mnam!!!! 😀

camelinka
20. kvě 2011

@flagicka kure na paprice mame dneska tez 😉 . a jeste spenatovy strudl s burtem 🙂

flagicka
20. kvě 2011

@camelinka já budu dělat zítra jablečný dort 🙂

brusinka.pusinka
20. kvě 2011

@moudivlacek pomlít a zapéct s bramborem a rajčatama 😉

moudivlacek
20. kvě 2011

@brusinka.pusinka myslis jako prejt? to by slo,diky,ty jsi fakt kucharka,az bduu mit cas,proctu celou dikuzi 😀

brusinka.pusinka
20. kvě 2011

@moudivlacek no jasně pokud malý nechce maso musíš h pomlít až si zvykne na jeho chuť a zachutná nebudeš mít problém 😉

camelinka
20. kvě 2011

@flagicka to zni skvele, nam prijedou tchani a ti sladky neji, proto delam masovy strudl se spenatem 😀 😀

moudivlacek
20. kvě 2011

@brusinka.pusinka on to ma mit po kom,my taky nejsme zrovna masozrouti 😀 zkusim a pak pisnu jakej to melo uspech,zkusim s cesnekem,ten on rad 🙂

flagicka
20. kvě 2011

@camelinka já ted v těhu můžu pořád jablka tak mám zásobu a musím stím něco dělat než mi začnou hnít....🙂

brusinka.pusinka
20. kvě 2011

@moudivlacek jasně tomu se už meze nekladdou já to dělám tak že brambory poštouchám vařené , vymažu pekáček dám brambory na to mleté osmažené ochucené maso, a na něj naskládám oloupaná na kolečka či kostky nakrájená rajčata a bazalku, nesolím nepepřím to je v bramborech a v mase a udělám několik vrstev v zapekací misce a nakonec dávám vrstvu brambor 😉 a pak už jen zapeču a jíme 😉

dendaz
20. kvě 2011

špízy + brambory + okurkový salát ... 🙂

PS: Holky, některé by jste se mohly hlásit do PROSTŘENO... 😉

kristi
20. kvě 2011

@dendaz s tim Prostreno nevim, zda je to zrovna poklona 🙂 tam jsem zadny super skvely jidla jeste moc nevidela, porad se to opakuje...

kristi
20. kvě 2011

taky bychom si semka mohly pridavat fotky tech dobrot, tak ja klidne zacnu.....Hráškovka ( pardon, miluju pepr)

kristi
20. kvě 2011

takhle to vypada, kdyz grilujeme

kristi
20. kvě 2011

a tohle ja zapečena kaše s chřestem, šunkou a žampiony, nahoru jsem fikla syrové vejce a sýr a dala to zapéct

camelinka
20. kvě 2011

@flagicka to ja mela obdobi jablek, pak pomerance, pak krupicna kase atd 😀 .ale ted uz se musim hlidat 😀

deyana
20. kvě 2011

prostřeno 😀 to je jedna velká fraška 😀

brusinka.pusinka
20. kvě 2011

@deyana já bych tam nešla ☹ nesnáším intriky a lidi co se nípou v jídle ☹ a jěště jsou hogo fogo a pak pes utřel nudli jak na ně dojde... Ale budu koukat kdyže to bude :?????

deyana
20. kvě 2011

@brusinka.pusinka No přesně jsi vystihla můj názor, přesto můj muž soutěžil. Byla jsem z toho na nervy já, úklid, týden jsem ho neviděla, do toho jsme se stěhovali, nemohla jsem v den natáčení domů (až pozdě v noci) a pak týden uklízení po "hostech", abych se nakonec dozvěděla, že se tam stejně zhádali a manža bude asi za svini 😀 Ale po této zkušenosti (a vlastně na to koukám tak se to dá i z toho vyčíst) - nikdy víc, to už by bylo na rozvod.
Já to teda smázla, radši to tady veřejně mít vyvěšené nechci. Pošlu IP.

flagicka
20. kvě 2011

@camelinka u mě ted vládnou borůvky a jahody 🙂

kristi
20. kvě 2011

@camelinka a ja mam porado obdobi masa, syru a slanych cunaren

camelinka
20. kvě 2011

@flagicka
@kristi tak to ja sem maso nikdy nemusela ale jahudky bych si dala mmm 🙂 , ja bych mohla prezit jen na sladkym 😅

weri1
20. kvě 2011

@kristi kaše vypadá luxusně
Holky dávejte i recepty 😉

Strana