icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

aaadus
15. led 2013

Rýžový nákyp se švestkami

sarunatko
15. led 2013

Dneska jen hustá bramboračka.

briuska
15. led 2013

nemáte někdo prosím recept na mořské plody směs? co z toho rizoto? manžel je koupil (mražené). díky

svasa
15. led 2013

@briuska Ahoj, úplně nejlepší (tedy jak to milujeme my). Na pánev trochu olivového oleje, na něj najemno nakrájený česnek 3 stroužky, až se to malinko opeče, tak tam hoď ty mražené potvory a nech to pod pokličkou dusit, dle potřeby podleješ vodou nebo vývarem nebo bílým vínem. Až potvory budou hotové, tak tam dej kečup a nech to projít varem. Nakonec tam zamíchej pokrájenou petrželovou nať. Žádné koření do toho nedávám ani sůl. Jako příloha špagety. Snad vám to bude chutnat.

briuska
15. led 2013

@svasa je super děkuji za tip 🙂 ....

haniplanetka
15. led 2013

Včera byl gulášek, dnes asi farfalle s masem a bylinkovou omajdou

brusinka.pusinka
15. led 2013

u nás dneska brokolicový krém s krutonky a Rajská s kolínkami a masovými kuličkami🙂

eimmy
15. led 2013

dnes asi po půl roce smažák a domácí hranolky a asi upeču věnečky z odpalovaného těsta

sabisek
15. led 2013

Dnes gnochi, uzene a zeli

1luciferka1
15. led 2013

@briuska já z nich dělám rizoto: na oliváči osmahnu cibulku a česnek, přidám pokrájené potvory( ještě přidávám balení mušlí, páč naše malá se po nich může umlátit) zaliju drcenými rajčaty, přidám hrnek rýže, doleju výarem, dosolím a vařím do změknutí.

1luciferka1
15. led 2013

dnes jsem rozmrazila vepřovou panenku, nakrájela na plátky, naložila do koření s bylinkama a sušenými rajčaty a ještě přemýšlím co z tohu bude, jestli to jen osmahnu s těmi rajčaty a upeču k tomu bagetku s bylinkovým máslem, nebo udělám k tomu omáčku a rýži.... 😅

1luciferka1
15. led 2013

@sabisek dík, vyzkouším 😵

janicka1984
15. led 2013

brokolicová polévka, řízek s br. kaší 🙂

kristi
15. led 2013

zbytky ohrivam - je mi blbe, Mie taky. Takze jeste lasagne, kus rostenky, 2 stehna s gril.kurete....

monyliny
15. led 2013

Krémová polévka s cuketky,brambor a květáku,nudle s mákem 😉

nellygray
15. led 2013

K obědu losos s máslovou zeleninou a petrželkovým bramborem, k večeři špecle se zbytkem zeleniny od oběda a míchanými vejci a okurkový salát. Na zítra jsem naložila vepřovou kýtu do česnekové marinády, zítra ji upeču a k tomu bude dušená kapusta a brambor.

monyliny
16. led 2013

Polévka od včera-cuketovka se zeleninkou.Francouzské brambory a salátek.

nikiii
16. led 2013

Dneska se mi nějak nechce vůbec nic, tak si jen usmažíme kuřecí řízky a uvaříme pár brambor a bude to 🙂

kitinka76
16. led 2013

@monyliny nudle s mákem jíme jednou za rok na táboře, protože nic jiného k jídlu nedostaneme 😀 😀 😀 a jako děcko jsem je táák milovala 😵

1luciferka1
16. led 2013

já mám dnes kopr, objednám si pršutovou pizzu 😎 😀

yesu
16. led 2013

řízky a bramborová kaše 🙂

renkol
16. led 2013

segedin a knedlik

beruskanula
16. led 2013

kuřecí špízy a brambor

jika10
16. led 2013

dneska budou gnochci se spenatem a kurecim masikem ... Uz se tesim, mnaaaam 😉

papuellka
16. led 2013

Taky budou řízečky s brambůrkama...🙂

aaadus
16. led 2013

Treska s bramborovo-celerovým pyré

monyliny
16. led 2013

@kitinka76 Já je taky nemusím,ale muž je miluje-tak,co bych pro jeho chuťové pohárky neudělala 😀

kitinka76
16. led 2013

@monyliny my máme rády taštičky (plněné povidlama) a šišky z bramborového těsta sypané makem. Nedávno jsme je s holkama o víkendu dělaly. Manžel koukal, jako by jsme se zbláznily a pak se olizoval až za ušima. Ale musí k tomu být nějaká pořádná hustá polívka, jinak mají hned zase hlad 🙂

monyliny
16. led 2013

@kitinka76 bramborové šištičky taky dělám.Jak s mákem,tak s domácí stouhankou.Ale taštičky neznám.Myslíš,že na netu najdu receptík?🙂

kitinka76
16. led 2013

@monyliny bramborové těsto vyválím, vykrojím kolečka, doprosted dám povidla, přehnu napůl a okraje přimačknu. A pak jak šišky - uvařit a posypat makem 😉

Strana