icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

adrianka1712
11. led 2015

Ďakujem 😵

lucifereeek
17. led 2015

kuřecí prsní roláda plněná vaječinou, brambor. kaše + meruňkový kompot, strouhaný tvarohový koláč

whitelilith
17. led 2015

Kvetakove placičky, br.kase, mrkvovy salát. 🙂 jedem zbytky z lednice.

kammka
18. led 2015

zajíc přes noc umučen v troubě, udělám základ na omáčku a půjde v krabkách do mrazáku, nějak jsme na to neměli chuť..
včera boloňské špagety a kuřecí vývar se zeleninou a dinosaurama, dnes polévka stejná a čočka na kyselo s párkem a volským okem...

čočka zbyla na zítra

pak je v plánu něco z brambor, tchánovci dovezli zásobu..

katka_mel
19. led 2015

Zeleninová polévka a smažený kapr s br. salátem.

katka_mel
21. led 2015

Hovězí polévka s písmenky a hovězí kostky ve vl. šťávě s rýží. Včera pohanková polévka.

katka_mel
22. led 2015

Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou.

karmeta
22. led 2015

meruňkové knedlíky a lehce stravitelná mrkvičková polévka 🙂

berynka
22. led 2015

Dodělávám naši oblíbenou rajskou s karlovarským knedlíkem a Babiččinu bábovku z Apetitu 😉

maxinkaa
22. led 2015

Kuřecí guláš s rýží basmati 😉

d_dee
22. led 2015

Hranolky + smažený sýr (dělaný způsobem šunka-sýr 3x a pak obalit v mouce, vajíčku a strouhance), k příloze tatarka/kečup a jako polévka u nás bude fazolová. Prostě rychlovka ale dobrá ! 🙂 Tak dobrou chuť všem.

swellt
22. led 2015

My dnes bramborovou polevku,pecene kure a dusenou ryzi.

nikita_z_prahy
22. led 2015

u nás dnes Tortilly s česnekovou majonézou

edeltraut
22. led 2015

My byli s dětmi dnes na obědě v restauraci, dali jsme si vývar, děti smažák s bramborem, já s Adélkou maso v kapustě 🙂. K večeři budou krůtí plátky a rybí filety s bramborem 🙂

kammka
22. led 2015

tento týden zatím:
těstoviny s boloňským ragů
bramborová kaše se šunkou od kosti a paprikou
kuřecí kousky ve škrobovém těstíčku ve sladkokyselé omáčce, rýže
palačinky s domácí marmeládou a tvarohem
ořechová bábovka
koprovka s vejcem a knedlíkem... ta zbyla na zítra..

dále bude:
zeleninová polévka s červenou čočkou
kuřecí stehna na houbách pečená, rýže
masové kuličky, rajská, těstoviny

janavel
22. led 2015

Polévka z červené čočky a těstoviny s kuřecím masem a znojemskou omáčkou.

mjanca
22. led 2015

u nas dnes lasagne 😉 http://www.mamincinyrecepty.cz/testoviny/lasagn... jednoduche a dobre 🙂

kammka
22. led 2015

@mjanca no ty bych taky mohla... akorát nemám ty pláty, jak by to fungovalo s plátkama obyč nudlového těsta???? kouknu po netu, snad něco najdu, díky za tip!!

kammka
24. led 2015

Exhumovala jsem remosku.. to je tak super věc!! nechápu, proč jsem ji schovala v momentě, kdy jsem konečně začala bydlet v bytě s troubou (tím nemyslím mého muže 😀)... Dneska zeleninovočočková polévka a v remosce už jen chytají barvu kuřecí stehna na vrstvě brambor..houby se mi nechtělo hrabat z mrazáku a brambor máme dost, tak necháme rýži na jindy..

a chystám se zpracovat mleté maso.. z půlky boloňské ragú a z druhé masové kulky do zítřejší rajské.. a ty lasagne udělám do dvou malých pekáčků a zamrazím, bude se hodit, když budem celý den venku makat, nebo někde na výletě..

swellt
26. led 2015

Dnes kureci stehynka na paprice s testovinami, zitra dojime.
Na stredu mam v planu cockovou polevku a bramborove knedliky plnene uzenym se zelim.

evaamy
26. led 2015

Špagety carbonara. Bude to poprvé tak držte pesti

katka_mel
26. led 2015

Dnes uzená polévka s kroupami a uzené maso s br.kaší.

maybe72
26. led 2015

v rámci preventivního boje s bacily bude dnes k večeři hrstková polévka (a dám do ní HODNĚ majoránky a česneku 😉 ) + topinky (to zas bude noc... 😀 )

kammka
26. led 2015

dnes zbytek rajské s kuličkama ze včerejška, s rýží..k večeři brambory na loupačku s mlékem a nějakou zeleninkou..
zítra asi rybka ve vajíčku s bramborem

jenny.kay
26. led 2015

dnes jen rychlovka - pečené brambory s vajíčkem a zeleninou. Zítra guláš s knedlíkem. Pak chystám karbanátky s kaší, nádivku (zbylo hodně tvrdých rohlíků) a těstoviny s boloňskou.

kammka
26. led 2015

upekla jsem graham chleba a teď peču bábovku.. Fany bude zítra spát u budoucí švagrové, tak ať mají na snídani 🙂

katka_mel
27. led 2015

Dnes kuřecí čočková polévka a rajská s karbenátkem a knedlíkem.

animalie
27. led 2015

Špecle s masovými kulickami Uaaa mega mnamka

katka_mel
28. led 2015

Dnes nevařím. 🙂 Zbylo ze včerejška. 🙂

kammka
28. led 2015

dnes lasagne... se spoustou uzeného sýra, boloňským ragú a bešamelem.. domácí pláty z našich vajec.. bylo to tak těžký jídlo, že bych ho srovnala s vepřovou s knedlíkem a zelím.. příště uberu sýr..ale všem chutnalo..
zítra asi brknedle s uzeným a zelím 😀
pak budem doma všichni tři dny, tak to bude i s polívkou, asi kuřecí s nudlema..
pátek ryba ve vajíčku s bramborem
sobota možná kachna?? na zahradě jich je dost..
neděle.... pokud v sobotu kachna, bude i v neděli.. běžně ji jíme dva dny.. akorát je třeba udělat velkej kastrol zelí 😅 😅

teď peču housky
na víkend asi bábovka.. máme strašně moc vajec.. dneska jich chlap odnesl 80 a už je jich zase v lednici skoro 30 a to jsem ještě večer objevila ve stodole pod prknama nové hnízdo, kam zanáší, vždycky si na začátku sezony vymejšlej 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 a já obíhám 5 - 6 míst...

Strana