icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

katka_mel
29. led 2015

Pečené kuře, rýže a č.řepa

kammka
29. led 2015

tak nakonec dnes lehčí oběd: špenátová omeleta s bramborem

maybe72
30. led 2015

... když už jsem do té kuchyně na dopoledne vlezla, tak ať do ní dnes nemusím 😀
Gulášová polévka, zapečené těstoviny se vším, co lednička dala + s brokolicí, zeleninový salát a kokosová bábovka... Doufám, že to všechno nezmizí hned, ale až za chvíli...

kammka
30. led 2015

kurokráličí vývar se zeleninou a strouháním, smažené filé a brkaše a jablíčkovopiškotový dortík se šlehačkou, k večeři Fany udělala všem míchaná vajíčka

tynhou
31. led 2015

My dnes kuratko na paprice s knedlikem,hrachova polevka a jako sladke vanilkovy pudink s jahodama,mandarinkama a broskvema do hrnicku 😉

janapavlik
31. led 2015

Zelňačka, pstruh zapečený v troubě + domácí hranolky, a ke kávě tvarožník se zázvorem a citronem, mňam 😉

lucifereeek
1. únor 2015

včera - gulášová polévka, kuře na čínském zelí a žampionech s rýží, dneska - kuřecí játra s rýží, chlebem a pro přítele jelito s bramborem

kammka
1. únor 2015

sobota i neděle brknedle plněné uzeným a k tomu zelí, polévka stejná, ale s rýží
Tonda se zelí nedotk, asi mám doma hajzlíka, který prostě zelí jíst nebude.. v žádné formě.. ☹
zítra dorazíme knedle se špenátem..

katka_mel
2. únor 2015

Tak v sobotu u nás uzená polévka s beamborem a česnekem a palačinky, v neděli zbytek uzené polévky a hovězí maso s bramborem a rajčatový salát a dnes zeleninová polévka a zapečené brambory s kuřecím masem, cibulí a smetanou.

lucifereeek
3. únor 2015

rýžový nákyp

luciejancarova
3. únor 2015

Kuřecí maso+špenát+smetana+těstoviny

edeltraut
3. únor 2015

My dnes měli drožďovou polévku a koprovku s houskovým knedlíkem a vajíčkem 🙂. Zítra si manžel poručil rizoto a vývar.

marecek4
3. únor 2015

dnes lenošíme,jen kus kus s jablíčkama,odpo ale bude mít rande s troubou bůček 🙂

klaire22
3. únor 2015

gnocchi s kuřecím masem a smetanovou omáčkou 🙂

crazim
3. únor 2015

tvarohové knedlíky s jahodami a kysanou smetanou 🙂

zuzik24
3. únor 2015

Brambory zapečené s kuřecími plátky a šlehačkou 🙂

kammka
4. únor 2015

kuře s nádivkou pečené na vrstvě brambor, k večeři včera i dnes vajíčková pomazánka a teď peču makovou bábovku, chlap dones z práce rohlíky, tak jsem zrušila původně plánované pečení chleba, ale on je sežral, takže jsem ještě musela zapracovat 😠 😠 😠 😠 😠
zítra ještě to kuře a jestli zbyde, dorazíme ho k večeři..
a upeču ten chleba a asi i housky..
čtvrtek a pátek asi vepřové na houbách s rýží, v pátek odpo jedu s dětma pryč, tatínkovi udělám kastrol buřtguláše a může ho jíst tři dny, to jsem na něj zvědavá, vždycky prudí, že zbytečně ztrácím čas vařením.. že by stačilo vařit tak 2x týdně..

jitavrtule
4. únor 2015

Pro mě k obědu bude salát s vařeným bramborem, rybou, kysanou smetanou a petrželkou, plus se mi tu rozmražuje domácí bůček, takže ten upeču nejspíš na zázvoru na večer a zítra. A v rámci mrazákové čistky mám v plánu ještě kynutý táč s tvarohem, rybízem a drobenkou. Má to něco do sebe být doma nemocná 🙂

kammka
4. únor 2015

@jitavrtule no to jsi mi připomněla , že mám v mrazáku pytel švestek.. ale ta maková bábovka, co jsem pekla v noci podle apetitu, nemá chybu.. dala jsem do ní vypeckované kompotované třešně a už je skoro pryč, nacpala jsem ji chlapovi a holce na svačinu do školy..

polaks
4. únor 2015

Smotanová omáčka s kuracím mäskom, cestovinky-pre deti.Manžel drží diétu,tak on a ja budeme mať zeleninu na páre....

bobulka_216
4. únor 2015

Dnes je na programu porková polévka se sýrem, zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou a mozzarelou a ještě upeču skořicový pletenec 🙂

katka_mel
4. únor 2015

Tak dnes byl na oběd guláš s chlebem/rohlíkem. A zítra netuším vůbec.... Chtělo by to nějaké těstoviny. Ty jsme dlouho neměli.

adrianka1712
4. únor 2015

Dnes zemiaky na kyslo a k tomu klobaska, detom volské oko 🙂 a slepačia polievka... Zajtra bude grenadír alebo segedín 😵

martinahost
5. únor 2015

Ahojky, chcela by som sa pripojit k vám do diskuze a trošku sa inšpirovať že čo mám varit hlavne by som chcela niečo nové, lebo už nemám žiadné nápady a mám pocit ze varíme stále to isté dookola.... 🙂 Poprípade možem vás poprosit aj o recepty? Napríklad by som chcela poprosit
@zuzik24 či by mi napísala ako robí brambory zapečené s kuřecími plátky a šlehačkou... ak to nieje tajomstvo Dík. 🙂
@zuzik24

xpila
5. únor 2015

Masové kuličky a la IKEA, smetanová omáčka, brusinky a bramborová kaše.

martinahost
5. únor 2015

Holky možno tu budem za blbca 😎 , ale ešte vás poprosím, vela jedál čo tu píšete alebo varíte vobec nepoznám 😒 Napríklad ryba vo vajíčku?? Čo to je??? Ja poznám tak max. rybu zapečenu so zemiakmi, rybu na másle, alebo obalovanu rybu... Ale vo vajíčku??? Hmmm.A to mám ryby celkom rada. 🙂 Dík...

kammka
5. únor 2015

@martinahost já to dělám tak, že rybu, třeba tresku, podusím natrhanou na kousky na másle a když je to skoro hotové, tak to zaleju rozšlehaným vajíčkem a přiklopím poklicí, trošku ztlumím plotýnku a nechám to v tom vajíčku ztuhnout.. ale myslím, že to je jako s bramboračkou: co rodina, to recept.. my to jíme s bramborem

zuzik24
5. únor 2015

@martinahost Jsme na tom stejně, taky mi přijde, že vařím pořád to samé dokola, i když je v TV tolik pořadů o vaření, stejně se nikdy nedokopu k tomu je zkusit 😀 Jinak zapečené brambory jsou taková nouzovka, když už fakt nevím 🙂 Nakrájíš syrové brambory na kolečka, cca půl cenťáku silné, dáš jich tak 3/4 zapékací mísy, osolíš, můžeš dát bylinky a na to pokladu naklepané plátky buď kuřecího nebo vepřové (v originálním receptu od mamky jsou tam kotlety), to jenom trošku osolím a opepřím nebo místo pepře bylinky. Když máš maso pokladené na bramborách, zaliju to šlehačkou a hodím do trouby, cca na 200st. a peču přikryté tak půl hodinky, pak to odkryju, stáhnu na 180st. a peču, dokud to nechytne barvu a nezměknou brambory. Párkrát jsem to udělala jen zapečené s pórkem nebo cibulí, do toho jsem dala schwardswalskou šunku a to bylo taky výborné 🙂

martinahost
6. únor 2015

@zuzik24 Super dík, tak to asi zkusím 🙂

jankamaminka1985
Odpověď byla odstraněná
Strana