icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

lenusaak
10. únor 2017

U nas livance s marmeladou a slehackou😃

absintka19
10. únor 2017

@alicie_k to mi rikej 🙂 sladky obed mam povoleno varit jednou za 2/3 mesice 🙂 ke kavicce si sem tam da, palacinku, muffin nebo babovku. Jinak sladke obedy vyjimecne 🙂
Taky tridim mrazak 🙂 at je na leto prazdny, tam zas uklidim urodu na podzim 🙂

mku
10. únor 2017

Ja jsem taky porad bez inspirace :( dneska mame koprovou polivku a od vcera zbytek peceneho kurete s bramborovou kasi. Vubec nevim co vecer a co o vikendu :(

simi1510
10. únor 2017

@mku tak záleží, na co je chuť? Nebo co by si člověk dal? A pak se od toho odpíchnout?

maminkazmoravy
10. únor 2017

dojídáme ze včera ,-) ale prej rádi 🙂

maminkazmoravy
10. únor 2017

@mku jé já spíš nestíhám co bych chtěla vše uvařit a upéct 🙂 dojdi 🙂...
...květák a brambor, žemlovka, rajská, kulajda, kuře ala bažant se zelím a knedlíkem, sekanou s kaší, játa na cibulce, zapečené brambory nebo těstoviny, kuře na paprice, kung-pao s hranolkama, tatarák, salát cesar, svíčkovou na smetaně, maso na hříbkách nebo na zelenině s čímkoliv .... holky já bych vařila a pekla a jedla 🙂

simi1510
10. únor 2017

@maminkazmoravy tatarák? 😀 jestli ho máš, tak pošli 😀

simi1510
10. únor 2017

já třeba mám stále chuť na omáčku s žampiony a smetanou... a přítel ji už nesnáší, že ji dělám často 😀

simi1510
10. únor 2017

@maminkazmoravy vypadají pěkně!!!

maminkazmoravy
10. únor 2017

@simi1510 poslala bych... ale nemám... ☹ no človeče, taky bych si dala...

alicie_k
10. únor 2017

@maminkazmoravy Já co jsem teď těhotná tak bych za něj i vraždila!!! 😀 A minule si to kamarádka neuvědomila a ještě mi ho nabízela, jsem ji zavraždila jen pohledem 😀

maminkazmoravy
10. únor 2017

@alicie_k 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jsem si tě představila.
A já si při tom rychlo psaní ani nevšimla, že čekáš miminko... gratuluju. Taky jsem v květnu 🙂
Kdyby ano 😇 napíšu jen jídla vybraná 🙂

markiiska
10. únor 2017

@mku ja nemam chut na maso tak obalovany květák.a rajská polívka,tu mužu furt,s nokama,sušeny rajčata a postrouhat syrem.nebo zapečeny těstoviny

jika10
10. únor 2017

@maminkazmoravy Můžu poprosit o recept na donuty? První dcera jemiluje, tak bych zkusila. Děkuji

maminkazmoravy
10. únor 2017

@jika10 jj mrkni se na (vařím a peču s chutí a láskou 🙂 je to tam a jsou fakt jednoduché.

linusha
11. únor 2017

U nás vaječná polévka a vepřový závitek se zelim a vlárská br. kaše, okurkový salát a ke kávě perník s ovocem 🙂

lucinkaxxx
11. únor 2017

Ja delam cockovou polevku,svickovou z kralika a domaci houskovy knedlik a pekla jsem uz vcera. Kakaovy kolac s tvarohem.

ditta01
11. únor 2017

U nás hovězí roštěnky s bramborovým knedlíkem a hořčičná omáčka ☺

alicie_k
11. únor 2017

Dnes jen rychlovka, jedem pak na zabíjačku. Zítra poprvé pečeme nutrii, ještě musím vymyslet přílohu. Představuju si cuketové zelí, ale manžel ho moc nemusí, tak uvidíme.

popelka1984
11. únor 2017

@alicie_k nutrii pane jo, to jste někde koupili nebo je někdo z rodiny chová?
Jinak mě zbyly ze včera vypečky s knedlíkem a zelim, malý je u babičky tak je to na mně. K večeři si udělám knedlíky s vajíčkem co zbydou a k tomu hrnek mléka, to mám ráda. Nikdo nechápe ze k tomu piji mléko, stejne tak ke cmunde s vajíčkem nebo párkům. To je pak sranda když se griluje, každý si nese pivečko, klobásky a tak a ja si nesu mlíko 🙂

absintka19
11. únor 2017

Tak u nas dnes rychlovka 🙂 kruti prsa s hnedyma zampionama a ryze. Zitra masove kulicky na rajcatech a testovinky motylkove 🤰

edeltraut
11. únor 2017

My dnes čínu s rýži. Dopoledne jsme byly s Adélkou na karnevalu, tak nebyl čas 🙂

mruk
11. únor 2017

Jsem doma sama (manžel je celý víkend až do pondělí ve službě) tak jsem si uvařila jeden ze svých oblíbených "blafů". Kuuuupa zeleniny, co jsem doma našla, sojové maso a červená omáčka s protlakem, kupou chilli, sladkou chilli omáčkou a k tomu všemu těstoviny. 🙂,
Můj muž taková jídla nejí a ani já často nevím co z toho vznikne, měla jsem chut na sojové maso a pálivé jídlo ;)

absintka19
11. únor 2017

@edeltraut je 🙂 my budeme mit taky Adelku 🙂 zavislou na rajcatech 🙂 se muzu po nich utlouct 🙂 hlavne ted, kdyz jsou drahe jak prase, no nepomuzu si 🙂

mruk
11. únor 2017

@absintka19 🙂 Hihi, taky jsem se smála, že když mám teď období kdy nevydržím den bez kupy zeleniny - rajčat, salátu, kedluben a všeho možného, tak je to skoro to nejdražší co se dá koupit 🙂

edeltraut
11. únor 2017

@absintka19 Naše Adélka miluje okurky 😀, včera jsem jí musela dvě koupit a dnes už tam není ani jedna 😀. Ale když nejsou okurky, nepohrdne mrkví, rajčetem ani paprikou 🙂. Jsem ráda, že má radši zeleninu než sušenky 🙂

verunkanatalka
11. únor 2017

Já dnes dělala omáčku z kuřecích srdíček s rýží..

alicie_k
11. únor 2017

@popelka1984 Manžel je myslivec, takže ji střelil 🙂 divočinu máme rádi, má u nás v jídelníčku čestné místo, ale nechávám tu přípravu radši na něm, tak dobrý srnčí guláš já neuvařím 🙂

lenusaak
11. únor 2017

U nas dnes steak z krkovičky a brambory se zeleninou z trouby ( lilek, č.řepa, atd) mňam😊

verunkanatalka
11. únor 2017

To je hrůza!po omáčce s rýží dcera udělala pro maminku ještě palačinky!!!!Myslým,že mám tak 3 kg nahoře,ale vem to čert!!!!chutě dokonale ukojeny😀😁!!!

Strana