Co dnes vaříte?
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
@alicie_k to mi rikej 🙂 sladky obed mam povoleno varit jednou za 2/3 mesice 🙂 ke kavicce si sem tam da, palacinku, muffin nebo babovku. Jinak sladke obedy vyjimecne 🙂
Taky tridim mrazak 🙂 at je na leto prazdny, tam zas uklidim urodu na podzim 🙂
Ja jsem taky porad bez inspirace :( dneska mame koprovou polivku a od vcera zbytek peceneho kurete s bramborovou kasi. Vubec nevim co vecer a co o vikendu :(
@mku jé já spíš nestíhám co bych chtěla vše uvařit a upéct 🙂 dojdi 🙂...
...květák a brambor, žemlovka, rajská, kulajda, kuře ala bažant se zelím a knedlíkem, sekanou s kaší, játa na cibulce, zapečené brambory nebo těstoviny, kuře na paprice, kung-pao s hranolkama, tatarák, salát cesar, svíčkovou na smetaně, maso na hříbkách nebo na zelenině s čímkoliv .... holky já bych vařila a pekla a jedla 🙂
@maminkazmoravy tatarák? 😀 jestli ho máš, tak pošli 😀
já třeba mám stále chuť na omáčku s žampiony a smetanou... a přítel ji už nesnáší, že ji dělám často 😀
@maminkazmoravy vypadají pěkně!!!
@simi1510 poslala bych... ale nemám... ☹ no človeče, taky bych si dala...
@maminkazmoravy Já co jsem teď těhotná tak bych za něj i vraždila!!! 😀 A minule si to kamarádka neuvědomila a ještě mi ho nabízela, jsem ji zavraždila jen pohledem 😀
@alicie_k 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jsem si tě představila.
A já si při tom rychlo psaní ani nevšimla, že čekáš miminko... gratuluju. Taky jsem v květnu 🙂
Kdyby ano 😇 napíšu jen jídla vybraná 🙂
@maminkazmoravy Můžu poprosit o recept na donuty? První dcera jemiluje, tak bych zkusila. Děkuji
@jika10 jj mrkni se na (vařím a peču s chutí a láskou 🙂 je to tam a jsou fakt jednoduché.
U nás vaječná polévka a vepřový závitek se zelim a vlárská br. kaše, okurkový salát a ke kávě perník s ovocem 🙂
Ja delam cockovou polevku,svickovou z kralika a domaci houskovy knedlik a pekla jsem uz vcera. Kakaovy kolac s tvarohem.
U nás hovězí roštěnky s bramborovým knedlíkem a hořčičná omáčka ☺
Dnes jen rychlovka, jedem pak na zabíjačku. Zítra poprvé pečeme nutrii, ještě musím vymyslet přílohu. Představuju si cuketové zelí, ale manžel ho moc nemusí, tak uvidíme.
@alicie_k nutrii pane jo, to jste někde koupili nebo je někdo z rodiny chová?
Jinak mě zbyly ze včera vypečky s knedlíkem a zelim, malý je u babičky tak je to na mně. K večeři si udělám knedlíky s vajíčkem co zbydou a k tomu hrnek mléka, to mám ráda. Nikdo nechápe ze k tomu piji mléko, stejne tak ke cmunde s vajíčkem nebo párkům. To je pak sranda když se griluje, každý si nese pivečko, klobásky a tak a ja si nesu mlíko 🙂
Tak u nas dnes rychlovka 🙂 kruti prsa s hnedyma zampionama a ryze. Zitra masove kulicky na rajcatech a testovinky motylkove 🤰
My dnes čínu s rýži. Dopoledne jsme byly s Adélkou na karnevalu, tak nebyl čas 🙂
Jsem doma sama (manžel je celý víkend až do pondělí ve službě) tak jsem si uvařila jeden ze svých oblíbených "blafů". Kuuuupa zeleniny, co jsem doma našla, sojové maso a červená omáčka s protlakem, kupou chilli, sladkou chilli omáčkou a k tomu všemu těstoviny. 🙂,
Můj muž taková jídla nejí a ani já často nevím co z toho vznikne, měla jsem chut na sojové maso a pálivé jídlo ;)
@edeltraut je 🙂 my budeme mit taky Adelku 🙂 zavislou na rajcatech 🙂 se muzu po nich utlouct 🙂 hlavne ted, kdyz jsou drahe jak prase, no nepomuzu si 🙂
@absintka19 🙂 Hihi, taky jsem se smála, že když mám teď období kdy nevydržím den bez kupy zeleniny - rajčat, salátu, kedluben a všeho možného, tak je to skoro to nejdražší co se dá koupit 🙂
@absintka19 Naše Adélka miluje okurky 😀, včera jsem jí musela dvě koupit a dnes už tam není ani jedna 😀. Ale když nejsou okurky, nepohrdne mrkví, rajčetem ani paprikou 🙂. Jsem ráda, že má radši zeleninu než sušenky 🙂
Já dnes dělala omáčku z kuřecích srdíček s rýží..
@popelka1984 Manžel je myslivec, takže ji střelil 🙂 divočinu máme rádi, má u nás v jídelníčku čestné místo, ale nechávám tu přípravu radši na něm, tak dobrý srnčí guláš já neuvařím 🙂
U nas dnes steak z krkovičky a brambory se zeleninou z trouby ( lilek, č.řepa, atd) mňam😊
To je hrůza!po omáčce s rýží dcera udělala pro maminku ještě palačinky!!!!Myslým,že mám tak 3 kg nahoře,ale vem to čert!!!!chutě dokonale ukojeny😀😁!!!

U nas livance s marmeladou a slehackou😃