icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kolibricek36
7. únor 2017

@buldam hm, napad dobry, ale pro toho kdo nemusi do prace 😂

kolibricek36
7. únor 2017

@marcipanka.k jeee, flicky bych si dala, ale uz mam uvarenou brokolici - udelam take placicky a k tomu brambor a cervenou repu a bude 😀

simi1510
7. únor 2017

Ja vcera opeceny salamek s bramborem, dneska nejspis budou testoviny s krutim 🙂

lenusaak
7. únor 2017

My dnes papáme rizoto na kari a se zázvorem, mňam 😊

popelka1984
7. únor 2017

My máme špagety a kulajdu, zítra bude sekana, většinou do ni nastrouham nahrubo mrkev, k tomu kaši a červenou repu

alicie_k
7. únor 2017

Včera jsem dělala křenovou omáčku + domácí uzené + knedlík. Manžel je fuč na 4 dny, křenovku nesnáší, tak jsem si toho navařila víc, jednak mi to chutná a jednak se mi nechce vařit pro sebe sama 🙂

nikolaac
7. únor 2017

Dnes budu dělat lososa na másle, dušenou zeleninu a brambůrky z troubky 🙂

lenusaak
7. únor 2017

@nikolaac tak teď už takovou radost z mýho rizota nemám 😐😄 mňam lososa bych si dala hned

nikolaac
7. únor 2017

@lenusaak no už od včera jsem na něj měla hroznou chuť, tak jsem pro něj šla do Lidlu 😅 . Ale zase mám inspiraci na další dny, že bych mohla udělat taky rizoto. Už dlouho jsme neměli 😀 🙂

kika_21
7. únor 2017

@lenusaak Taky rizoto-a taky bych raději ....😅

marcipanka.k
9. únor 2017

Dnes file s br.kasi a maminka mi doveze pro maroda knedlickovou polivku🙂

zuzicka25
9. únor 2017

My včera kuře na paprice, to u nás hodně frčí a dneska to budou po dlouhý době asi špagety😉

marcipanka.k
9. únor 2017

@zuzicka25 to jsme nemeli hooodne dlouho, to hodim na repertoar pristi tyden😉

jasica77
9. únor 2017

U nas taky frci flicky,rizoto,testoviny s masem a zeleninou,francouzske brambory,maso na houbach,vcera jsme dojedli ptacky a dnes budu delat bramborovy gulas s klobaskou🙂

jessinka23
9. únor 2017

Francouzské brambory, zítra rybí prsty s br.kasi, pak guláš, těstoviny s kuřecím a se špenátem, svíčková a ovocné knedlíky a zbytek příštího týdne vymyslím za pochodu 😉

zuzicka25
9. únor 2017

@marcipanka.k tak omáčky, my rádi a teď jak jsem znova těhotná tak musím často dělat špenát na různý způsoby a koprovku😀

boban
9. únor 2017

Těstoviny se šunkou,brokolicí,smetanou a parmezánem 😉

nikolaac
9. únor 2017

Dneska si dáme lečo 🙂

absintka19
9. únor 2017

Pizzu dle Ridiho 🙂 jinou uz nedelam

verunkanatalka
9. únor 2017

Kuřecí plátek na žampionech a k tomu americké brambory (dělané v troubě).☺

ma_cherie
9. únor 2017

Buchticky s vanilkovym kremem 🙂

absintka19
9. únor 2017

Jo a na zitra delam knedliky z odpalovaneho testa plnene svestkami ze zahradky, teda z mrazaku 🙂 se zakysanou smetanou. Uz se tesim, u nas sladky obed je tak jen jednou za 2 mesice 🙂

absintka19
9. únor 2017

@ma_cherie mnam, buchticky jsem mela naposled tak na zakladce, coz je uz hoooodne davno 🙂

simi1510
9. únor 2017

Mužík je po střevní chřipce, takze ten bude mit dneska den ve znamení kompotovanych broskví a udelam asi i ryzovy nakyp.

A ja si dojdu asi pro činu 😂

zuzicka25
9. únor 2017

@absintka19 tak ta je😉

absintka19
10. únor 2017

Tak švestkovo-borůvkové koláčiky 🙂

absintka19
10. únor 2017

No a knedlíky švestkové s jogurtem 🙂
Jinak švestky jsou z mé zahrádky 🙂 teda z mrazáku teď

zuzicka25
10. únor 2017

Já dělám Honzovi buchty😉už se pečou v troubě a sekanou s kaší

simi1510
10. únor 2017

Já včera nakonec udělala rýži, mrkev a upečené kuřecí v troubě... dneska budu dělat rýžový nákyp a buchty... miláček jede na seminář na víkend, tak ať má i s sebou co k jídlu... S intolerancí laktózy a alergií na sóju se dost špatně jí v restauracích ☹

alicie_k
10. únor 2017

Dneska gulášovka a palačinky s marmeládou.

@absintka19 Jinak jsi mě inspirovala, mám v mrazáku ještě jahody a pořád nevím co s nimi... 🙂 jen kdyby ten můj byl aspoň trochu na sladké.

Strana