Co dnes vaříte?
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
Hovězí vyvarek a domácí nudličky ;)
Ja jsem dneska odpoledne delala koblihy, desna prasarna, ale posmakli jsme si😀
O vikendu bude cina s nudlemi a smazeny hermelin s bramborama.
Dneska byl vývar hovězí, který jsem připravila včera 🙂
Krůtí maso s provensálským kořením, bramborovou kaši.Kedlubnovou polévku.
po x dnech kdy vařil manžel mám vařící víkend 🙂 zítra tedy smažák, ale v neděli výpečky se zelím a knedlíkem 🙂 a kuřecí vývar
Holky dnes se dojita kruti piccata podle Pohlreicha a dnes budu delat asi marocke kuře
Nám zbyla ze včera rajska s těstovinami a pecene "bobíky" z mletého,akorát k tomu přidelam hovězí polévku a ted do ni tvořím nudle
Ahoj,ja dnes nevarim.mam od vcera džuveč a hovezi polevku..malokdy se stane,ze neco zbyde..takze jupi!!!mam dnes od plotny volno😊.
Ja varim kazdy den 🙂 dnes kure na kari s cizrnou a ryze. Polevka zeleninova, co dum dal s knedlickama.
@absintka19 taky varim temer kazdy den i kdyz se snažim na dva dny, ale nápady uz moc nejsou a někdy ani chuť😃
@lenusaak presne 🙂 uz musim i googlovat protoze napady se opakuji. I kdyz muj manzel by jedl jen par jidel dokola 🙂 ale je dobry jedlik. Ja se jdu vrhnout na strudl
Páni,úžasný pomocník!!!!😊
Včera koláče s tvarohem a švestkama-malý pomáhal tak, si hrál se žmolenkou-pojali jsme to jako vnitřní pískoviště.👶
To u nás vařím buď já a nebo dcera sama...
zeleninová polievka s krupicovými haluškami a bravčové rezance na smotane s ryžou.
Dnes hovězí na houbách s těstovinami.
Zeleninova kremova polevka a do ni opecena housticka.
Hovezi gulas a bramborovy knedlik.
od včera karbanátky a bramboračka 🙂
U nás se dnes peče kuřátko s bramborem a nějaký salát a zítra špízy s pecenyma brambůrkama. Na sváču a na snídani ještě upeču dnes kefírovou kakaovou bábovku. Mam rada takové obycejne kakaové buchty jako jsou ty vařené bábovky a pak na to kydnout spoustu zakysane smetany, bílého jogurtu nebo šlehačky

Ja dneska nic!dcera je u babicky a tatinek jezdi kamionem-nyni neni doma..ja se dneska odbydu..
Ja se zmohla jen na alsaský koláč. Chuť a nápady dosply a víkendové vaření přenechávám chlapovi - je lepsi kuchař než já😄
Já dnes dělala bulgur s lahůdkovým tofu a zeleninou. A stihla jsem i tiramisu 🙂
U nás dnes rizoto s pořádnou dávkou zeleniny a hovězí vývar 🙂.
U nás dnes a zítra pečené kuře ve sladkokyselé omáčce s rýží. Ve středu fazolové lusky na smetaně s hráškem, vepřový plátek a knedlík. 😃
U nas dnes rizky s br.kasi a na zitra jsem dnes uvarila svickovou a domaci knedlik 🙂 to vite, varim i manzelovi do prace 💞 a nestezuje si. Na svacinku ke kavicce pernikovy kolacek s orechy, domaci dynovou marmeladou a posypany kokosem 🙂
Dnes nevaříme, dáme si jenom 4 litry vody .
Začali jsme to praktikovat 1x týdně a super 🙂
Mohu všem doporučit
U nas dnes budou flicky s uzenym a kralici vyvar s pismenkam🙂

Tak dnes hovezi vyvarek pomalu tazeny a veprove na houbach s bramborem