Domácí pekárna - doporučíte mi, se kterou jste byly spokojené?

zutinka
21. dub 2019

Zdravím,můžete mi prosim doporučit domácí pekárnu?

diewcatqoo
21. dub 2019

@zutinka ahoj, nedavno (asi pred mesiacom) bola pekaren v akcii v lidli a kupili sme ju. Citala som predtym recenzie na nete a ludia si tu lidlacku pekarnicku celkom pochvalovali, tak sme to riskli, pretoze nebola draha. Ja som zatial spokojna, odkedy ju mame, este som nekupovala pecivo z obchodu. Pravidelne v nej peciem chlieb alebo robim cesto na ine pecivo, ktore neskor dopekam v rure.

eva267
21. dub 2019

@zutinka tak já už mám třetí. Nejlepší byla Panasonic SD255. Bohužel se už nevyrábí. Pak jsem měla Russell Hobbs. Ta neuměla upéct chleba ze směsi. Byl vždy nedopečený. Teď mám Unold 68415 a brzy poletí z okna. Sice má keramickou nádobu, ale po půl roce používání je problém vyklopit chleba. Peču ob den. Moje další pekárna bude určitě opět Panasonic.

zutinka
autor
21. dub 2019

@diewcatqoo také jsem o ni uvazovala.Ma české popisky?

zelenaesmolda
21. dub 2019

@zutinka
tak to snad neni takovy problem si ty popisky prelozit ne? 🙂

diewcatqoo
22. dub 2019

@zutinka jj, ma ceske popisky. Je tam navod na obsluhu a aj recepty. Ja som zatial spokojná. Mala som problem vyklopit chlieb iba po prvom peceni, potom uz nie. Robila som aj sladky chlebik, aj slany, aj zo zmesi, aj vlastne recepty a super. Casto pouzivam aj len samostatne hnetenie. Ma 16 programov, ja som zatial skusila asi len 4.

hankaklem
22. dub 2019

Mám pekárnu z Lidlu,tak 2 roky kupovanou a za mě super.Popisky v češtině,kupuji i směsi z Lidlu.

eva267
22. dub 2019

@hankaklem já také kupuji směsi z Lidlu. Jen slunečnicové teda. Ty semínka mi hrozným způsobem ničí pečící nádobu. Vám taky?

martanka007
22. dub 2019

Já měla pekárnu z Lidlu a byla jsem naprosto spokojená. Nově mám Etu Siestinu a jsem velmi nespokojená tím, že vydává hlasité pípání, v průběhu pečení na nasypání semínek a po skončení ještě nějakou dobu vždy po minutě, takže jelikož to máme doma malé, nemůžu péct chléb v noci, aby nás nebudila. Takže tuto nedoporučuji, opět půjdu v budoucnu do pekárny z Lidlu. Co se týká směsí z Lidlu, tak mi pečící nádobu nijak neničí, používám jen na celozrnný chléb

hankaklem
22. dub 2019

@eva267 mě ne😉.Pečící nádobu mám pořád jakou novou😊