Netradiční dárek pro muže: Tipy a inspirace
Holky prosím, poraďte mi dárek pro muže. Chtěla bych něco netradičního, hezkého, od srdce. Vážně nevím co vymyslet, protože dárek v podobě parfému, kosmetiky, oblečení, alkoholu jsou vyčerpány. Knihy nečte, filmy nesleduje, protože na to nemá čas. Má rád běhání, když má energii, ale jinak je to workoholik. Předem moooooc děkuji 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
u nás měl největší úspěch z dárků co jsem vymyslela tandemový seskok s padákem. Ale není to pro každého.
@helmon ahoj, minule jsme kupovala pro přítele vyhlídkový let nad Beskydy, byl nadšený a let si užil. Letos jsme koupila vouchet do truhlářské dílny kde dostane instrukce a bude,, zaškolený,, jak pracovat se stroji a jak bude chtít může si zakoupit členství a do dílny pak chodit a něco si tam vyrábět, od nástěnných dřevěných hodin po dřevěné prkénko až po poličky.
Poukaz do barber shopu, na masáž, případně vlastní masáž, nějaký dobrý alkohol, zaujala mě firma Kratochvílovci
Tak me treba porad nabiha reklama o pecujici kosmetiku na var.ata. Ale ja jsem na tohle maly hrdina, natoz s detmi a tchanovci pod stromeckem.
@arko Joo to bych zapomněla.. 😃To se také chystám oběd. Ale my budeme u stromecku tedy jen s dcerkou 15měsíční
Já mu letos krom jinýho budu dávat "střeleckej balíček", hodina střelby s instruktorem, takže tam může i naprostej laik bez zbrojního průkazu. Šéfová to od nás dostala k padesátinám a byla nadšená, nezdá se to, ale střílení je super relax.

@helmon Netradicni to sice neni, ale co treba Orbitkey? Muj muz nosi klice v kapse a chvali si to hodne. Nejaky pekny diar, pokud pouziva. Neco z BeWooden. Treba hodinky....