icon

2. dítě - ano či ne?

vera20
27. srp 2017

Ahoj holky, zajímá mě váš názor, jít do druhého dítěte nebo ne? Hodně ve zkratce. Manžel není rodinný typ, sice prcka už máme ale na 99% jsem přesvědčená, že ho má jen že se to má. Co se malej narodil se to mezi náma strašně zhoršilo a téměř denně se hádáme, jsem toho názoru že je to sobec zahleděný do sebe. S prckem mi nepomáhá a raději opravdu raději si dělá práci kolem baráku a ještě lítá po brigádách. Jsem za to samozřejmě řada, ale když potřebuju třeba na nakup-proste ho nepohlida, když potřebuju aby šel s malým ven abych mohla třeba uklidit tak prostě nejde. Jsem sama a nebo mi kluka hlídají naší. Manžel ne. Jsem na vážkách zda do druhého jít nebo ne. Manžel druhé nevhce-pry z finančních důvodu. A to finančně jsme na tom troufám si říct hodně dobře. Těch aspektů jak se manžel chová je více, třeba si s ním dokáže hrát tak max půl hodiny a už ho to nebaví a nebo ho za každou kravinu bouchne přes zadek. Co myslíte?

Strana
z3
vera20
autor
29. srp 2017

@beetlejuice1666 úplně sám. Je jedináček, se svou mámou se stýká tak jednou za dva, tři měsíce a to jen kvůli prckovi, že se na něj přijede podívat, navíc vím že má rád peníze a aby platil alimenty a pak si znova pořizovat dítě s jinou, to by neudělal už jen kvůli penězům, tohle vím na tisíc procent

vera20
autor
29. srp 2017

@packaf je pravdou, že málo spolu komunikujeme, ale je to jen z toho důvodu že on nemá plány, nemá představy do budoucna, řeší to vždy až když to přijde. Ale teď zjistil manžel že prcek k sobě někoho potřebuje, že nemůže být sám.

vera20
autor
29. srp 2017

Založila jsem diskusi abych zjistila jestli byste šly do dítěte pokud byste věděly že na to budete samy. Nastínila jsem trošku svého manžela jaký je abyste věděly. Nechci tady rozebírat můj vztah s ním. Vím že není úplně ideální, ale o tohle mi tady nešlo. Rozvádět se nechceme, vztah napadnutí není ale šlo pouze o to kdybyste ho měli doma zda byste s ním chtěli druhé dítě. Nic víc nic míň. Nepotřebují slyset-jdi do toho, chtěla jsem znát pár názoru zda to jde bez pomoci druhého a nebo ne. Čeho se bojím.

lnk
29. srp 2017

ahojky. komentáře jsem nečetla. mám hodně podobného manžela. on po dětech nikdy nijak netoužil. s prvním synem se začal bavit až tak nějak okolo druhého roku. s dcerkou už je to lepší. nicméně jak píšeš, nevyleze s nima ani na zahradu, natož aby je někam vzal. maximálně si s něma sedne k televizi. prostě ho to s dětma nebaví. nechce se mu obstarávat jim zábavu. ale můj manžel je celkově neskutečně líný tvor a byl už i před dětma. takže by mě to vlastně nemělo překvapovat. to já z toho byla neštastná, že se jim nevěnuje tak jak by měl. s prvním dítětem jsem to hodně řešila, hodně jsme se hádali, ale člověka nepředěláš. dokonce jsem reálně zvažovala, že od něho odejdu. nakonec jsem to neudělala. pořídili jsme si druhého prcka, já ho chtěla, on moc ne, ale po čase svolil. já jsem moc ráda, že jsou děti dvě. až s tím druhým dítětem se totiž ve mě usadil takový zvláštní klid. navíc nejhorší to je když jsou děti malé. to kolem nich pořád skáčeš. od jednoho ke druhému, je to hodně náročné. ale te'd už má mladší dva roky a začíná se to zlepšovat. za dva roky už to bude úplně na pohodu. je důležité přežít ten start a pak se to začne zlepšovat 🙂 držím ti palce, aby ses rozhodla správně 🙂 já nikdy nelitovala, že jsou dva, právě naopak děkuji bohu každý den za to štěstí 🙂

lulinda5
29. srp 2017

Komentáře předemnou jsem nečetla, ale nepopisuješ náhodou mého ex??? Moje rada? S takovým druhé dítě neměj a upřímně? Možná bys měla uvažovat i o tom, že od něj odejdeš.

Strana
z3