Bratr. Poradíte, prosím?
Chtěla bych poradit. Mám bráchu, s kterým jsme moc nevycházeli (začínám si myslet jestli v tom nemají prsty naši rodiče). Chtěla bych to napravit, už se takhle někdy bavíme když se potkáme, on koukne do kočárku na mou dcerku. Loni v létě jsem u něj byla na grilování. No a v čem je problém... Rozvedl se kvůli jedné zlatokopce, která ho má totálně v hrsti. Co je s ní, nesmí sám navštívit rodiče, nesmí jim sám zavolat (vždy mu sebere mobil a dá to nahlas, aby vše slyšela a mohla do toho skákat), leze mu do mobilu a na sms odpovídá mnohdy ona. Já jí prostě nemám ráda, když jsem byla těhotná, pořád jen poučovala, roznášela drby o věcech, které nikdo neměl vědět. Pokračování v další právě
@bara88 Třeba proto, že když už jsme se viděli všichni, ona nonstop skáče do řeči, a nenechá nás abysme se spolu bavili? Nebo že mě furt buzeruje co mám a nemám dělat s malou? A že ta její mladší dcera je strašně uječená, všechny se snaží překřičet? Takhle si pohodovou procházku nepředstavuju.
Máte každý právo na svůj život a on ho evidentně chce sdílet s novou rodinou a tobě to vadí a vyvozuješ z toho že ona ho nenechá, ale ani jednou jsi nepřipustila možnost že mu to tak vyhovuje...
@bara88 Jenže oni jsou spolu furt, dělají spolu v práci a vydupala si aby jí psal směny totožné s ním. A když ona si jede pryč, tak on musí hlídat její děti.
Tak proč mu to neřekneš, že nechceš aby šli také? Jestli se toto řeší mezi sourozenci, tak se asi přestávám divit rozvodovosti 😂
Tyjo ty víš tolik informací že mi přijde jako by si s nimi žila a možná i vlastnila společnou postel 😅
Psala si že chodí za svými sourozenci taky sama né? Tak v té době může přijít on za tebou
@gramar Nevyhovuje, věř mi. Když jí zdupal před celou naší rodinou že toho má plný zuby. Ona moc dobře ví že svým mileneckým vztahem rozbili dvě rodiny, a sama řekla že se strašně bojí že on si najde zase jinou. Když šla ven kouřit a máma se ho ptala proč se nerozejdou, tak on jen řekl že jí z baráku vyhodit nemůže. Nevím ale proč. Ale mě to je úplně šumák.
@bara88 Když hlídá její děti?
Tak ale pořád je to jeho volba, jeho život a ty to chtě nechtě musíš respektovat, když s nimi nechceš chodit ven, on nechce chodit bez nich, tak jediné normální řešení je že půjdeš ven sama a ne že budeš řešit co má a nemá tvůj bratr pod peřinou... Tvrdíš o ní že je jím v podstatě posedlá, ale ty taky. Je mi ho vlastně asi i líto, mít takové ženské kolem sebe, to je na provaz 😎
Jo tak on k tobě nemůže ani s dětmi protože jsou její že 😅🤦
@gramar Proč posedlá? Jen jsem mu chtěla nabídnout aby se občas viděl s neteří, když on sám děti ještě nemá. A když vím jak je rád když nás náhodou venku potká, nebo když mu pošlu fotky malé.
@bara88 Ty už fakt zalez 😒
Proč?
@bara88 Jako sorry ale přijde mi že si jen vybíjíš mindráky 😉
No tak jsi mu to nabídla, ale nejsi ochotná akceptovat to že on sebou vezme partnerku a její děti, ale nejsi ochotná mu to ani říct, tak co čekáš za radu? Pokud není věštec, ty nic neřekneš tak prostě jsou jen dvě možnosti půjde s nimi, ty to přijmeš, nebo nepůjde bez nich, ty se s tím smíříš, vlastně pak je ještě varianta že když bude chtít půjde sám, ale on bude chtít...
Tak přijít ti to určitě může ale né , já se spíš bavím protože představa jak to s tebou brácha musí mít je mazec.Vlastne z něho děláš úplného vola a přitom vůbec nemůžeš vědět jak to doma má když se s ním skoro nestýkaš
Víš jen z toho co našpehuješ když mají otevřené okno a nebo z pomluv od rodičů
@bara88
@gramar já nějak nechápu proč jste se do ní tak pustily. Znám i pár, kdy on tvrdí už třetím rokem, že se s ní rozejde, ona je totální stíhačka jakože fakt hrozná, jenže je taky šílená hysterka a dělá nesmyslně scény na veřejnosti a to takové, že jsme se fakt styděli, že sedí s námi u jednoho stolu. Nikdo ji nemůže vystát a nikdo už se nechce ani vídat s ním, protože on bez ní prostě nikdy nikam nepřišel. Buď s ní nebo vůbec, ale klukům tvrdí, že se s ní rozejde, že je to něco strašnýho s ní. Dokonce už i jeho maminka po těch letech bouchla a řekla, ať už jí k ní domů nevodí. Já když jsem se s ní bavila, tak jsem měla chuť jít mlátit hlavou o zeď, protože i to by bylo příjemnější. Sice nevíme jaká ve skutečnosti je tato přítelkyně, kterou tazatelka řeší, ale jestli jeho stávající utekla po chvíli od manžela a už před svatbou to táhla s ním, tak holt mohla tušit, že jeho rodina z ní nebude skákat metr do stropu.
Ja to vidim tedy uplne jinak nez (temer vsechny) ostatni. Co kdyz je to tak, ze ona je totalni hysterka a prakticky vzato ho psychicky tyra? Co kdyz to tazatelku trapi a chce ho alespon na chvili dostat z jejiho vlivu, aby s nim mohla osamote pohovorit? Damy, kdyby tohle bylo v opacnem gardu, cetly bychom tady, ze tak, jak se chova ona sestra, se chova partner tazatelky, bylo by to tady same to je hajzl, utikej pryc, je to psychopat, tyran... Zamyslete se nad tim, ze i muzi mohou byt obetmi DN, ktere je vetsinou sileny hardcore. Stihacka, vyhruzky sebevrazdou, hystericke sceny, vydirani, slideni, bourlivy sex. A chlap nevi, jak z toho ven. Pokud je pravda to, co tazatelka pise, je to jak z ucebnice psychopatologie.
@cherie24 jenže z toho co psala mu ani jednou neřekla že by s ním chtěla jít sama a v tom vidím celkem problém, pokud je stíhačka a on to nevidí/vidět nechce a vyhovuje mu to, tak jsou opravdu je ty možnosti že mu to jasně řekne, že s ní ona čas trávit nechce a on se pak sám musí rozhodnout zda bude svůj čas dělit či nikoliv...
@sudylichozrout bezesporu obětí domácího násilí násilí může být od dítěte po seniora kdokoliv bez ohledu na pohlaví a je pravdou že psychické týrání ze strany žen vůči mužům, je mnohdy opravdu dost často brutální. Na druhou stranu stejně jako nechápu ženskou která se nechá týrat, nechápu ani chlapa a v tomto případě už vůbec, když vůči sobě nemají žádné závazky...
Ani sestře s nejlepším úmyslem nepřísluší na základě drbů a pár vypozorovaných věcí nepřísluší se do toho motat do okamžiku kdy ji o to sám nepožádá. Sám musí dojít k tomu co chce a i kdyby to byla husa jak trám, tak dokud jemu to bude vyhovovat neudělá s tím nikdo nic... 🤷
@gramar ale co když mu to nevyhovuje. To tu tazatelka taky psala, že mu udělala scénu i před nimi a že šťastný s ní nevypadá a vy jste se jí tu akorát vysmály. Já mám kamaráda, který si našel holku, měla dokonce i papíry na hlavu a ta mu postupně zakázala kamkoli chodit, dělala mu hysterické scény. Ona ale chodila s kamarádkami sama, ale když on se někde zdržel, tak mu ve dveřích ubalila takovou, že si druhou dal o futra, pak mu ho vykouřila a zbytek času mu tvrdila, že ho bezmezně miluje a nedokázala by bez něho žít. Uměla to ale výborně rozbalit v posteli a to zejména, kdyžz šlo o usmiřovací sex, což bylo dost často a nebála se žádné praktiky. A on i přesto, že byl psychicky na úplném dně, tak se s ní nechtěl rozejít a teď dokonce i po 4 letech co jsou od sebe ho občas napadne, jestli to nebyla jeho vina, že se rozešli a jestli on opravdu nemohl za to, jak se chovala. Protože to mu tvrdila, že by se takhle nechovala, kdyby on nedělal tohle a tohle a že bez něho prostě nemůže žít. Nakonec ho podváděla, odkopla kvůli jinému a on se z toho 2 roky dostával a do teďka si to v sobě úplně nesrovnal. Když ji po x letech psal, jestli se nemůžou sejít a ujasnit si, co se vlastně tenkrát stalo, tak se mu vysmála a napsala mu, že je ubožák.
@cherie24 no jo, ale sám se rozhodl že mu ten sex stojí za teror a sám musel dojít k tomu že mu za to už nestojí. Ale kdyby mu to v tu dobu někdo říkal co by se stalo? Nic postěžoval by si a tim by to zase skončilo, nebo by ještě obvinil ostatní ze závisti... Mám známou která do sebe nechala mlátit jak do pytle, všichni se snažili ji pomoci, ale vždy si to rozmyslela, vrátila se, pak s nikým nekomunikovala a ještě všem vysvětlila že ji závidí, trvalo další skoro dva roky než ji došlo že to není život který chce. Jednou v noci zavolala že už nemůže, kamarádi drželi jejího partnera pod krkem, zatím co jsme balili její věci a stěhovali jí pryč... Zpětně lituje toho že to snášela tak dlouho, ale tehdy jí to v určitém směru "vyhovovalo". Teď už o tom nikdo nemluví, nikdo ji nevyčítá její tehdejší chování, nikdo neříká "já jsem ti to říkal", je to etapa kterou si prostě asi musela projít a bohu díky patří k těm šťastným kteří to zdárně přežili a došli k tomu v čas. A to je ta podstatná věc, bylo to jejich rozhodnutí 😉
Tak pak ma dost casu tvuj bratr jit za tebou. Kdyz ona jezdiva sama oryc 🙂
@sudylichozrout Přesně, kdyby to bylo psané že žena nejde sama ven, tak je její partner násilník a žárlivé pako, a ať okamžitě uteče. Ale takhle jsem špatná akorát já. Mě je i divné že když brácha jde s tou svou, tak maximálně pozdraví a jdou dál. Ale když jde sám, tak okamžitě běží za mnou a hned dělá na malou v kočárku ťuťuňuňu.

Jak říkám možná s tebou sám být ani nechce, protože jinak by přeci využil nějaké situace kdy není doma a přišel by tě aspoň navštívit né