Byl mi nevěrný...

sestricka90
6. únor 2024

Ahojky všem, na manžela praskla nevěra, jsme spolu pres 3 roky a pul roku manželé, máme malé dítě... Doma měl vše, postaráno o vše, v otázce sexu jsem otevřená všemu, vše klapalo... Přišlo to po svatbě, kdy mi to rekla svagrova že ho viděla jak si s nějakou píše, vše popřel, dal telefon k nahlédnutí nikde nic... Ale teď v pátek mi cizi slečna psala a posílala fotky, ze s ni udržuje vypisovani uz 5 let a i tedy poslala důkazy o nevěře, fotky screeny konverzace.. . Nechtěla jsem věřit, slečna potom velmi arogantní a útočná... Pak během víkendu jsem se svěřila kamarádce a ta trochu asi patrala a přišla rana jako z nebes, nevěra uz fyzicky s zenou starší z vedlejší vesnice... Po konfrontaci manžela vše přiznal, přiznal posílání fotek, a nevěru s touhle paní, slečnu co mi psala o 5 letem vypisovani tak tam přiznal psani ale fyzickou nevěru zapíra... Sbalila jsem dítě a na dva dny odjela... Vubec jsem ho nemohla vidět, sype si popel na hlavu, slibuje x přísaha...přitom doma mu fakt nic nechybělo, byla jsem asi jen ta jistota a samozřejmost zřejmě... Potřeboval si dokázat ze je frajer.. Nereknu kdybych na nej kasla, byla skareda, nechtěla s ním spat apod... Nevím ted co dělat, nevím jak odpustit, začít znovu, miluji ho ještě?

hanca78
6. únor 2024

@sestricka90 myslím si, že takovej chudák to bude dělat pořád, když to dělá prakticky od začátku vztahu a nepřestane ani po svatbě narození miminka. Pokud máš podporu v rodině, rovnou mu sbalit kufry a vyhodit k paní, lepší to nebude.

reeeza
6. únor 2024

Takový se opravdu nezmění. Neřeknu kdyby jednou jedinkrát nějak ujel po dlouhodobé frustraci, ok, dá se to pochopit. Ale tenhle tvůj je prostě křivej člověk až hrůza. Brrr, tomu bych už prostě nevěřila 🤷‍♀️Hrál to na tebe jakou dobu a hraje to i teď ( že si sype popel na hlavu) 😂 A ty mu ty hry baštíš. Dobře že ses měla kam odstěhovat, z toho čerpej do budoucna, vše ti to ulehčí.

pampeliska1313
7. únor 2024

Hele já nevim. Já jsem měla kluka co mě podvedl se svoji kamakaradkou. Nejdřív taky zapiral a tak zejo. Nechtěl o mě přijít a miluje mě a tak dále. Pak jsem mu “odpustila” a stejně jsme se rozešli, už jsem mu nevěřila. Byli jsme v kontaktu pak spousty let (ne sex)… a ten blbec podvedl pak svoji úplně každou holku. A vždycky si sypal popel na hlavu jakej je blbec. Ale byl to suknickar od zacatku, minimálně si s dalsima vždycky aspoň psal, pak když to nestačilo tak sbalil holku o par baráku dal atd.) tohle mi přijde stejný. Přitom já věřím, ze ty svoje holky měl nějak rad. Ale nikdy se neudržel. Jestli je to x let psaní, psaní kdy jste byla těhotná, psaní když si vas bral - nestačí to? tak i když jsem bezne pro snahu na vztahu pracovat, tady bych vaaaaazne moc popremejslela, jestli to zkusit znovu.)

zlataberta
7. únor 2024

Nevěřila bych mu už, urovná to s tebou a začne znova, takový se nezmění, když tě podvádí od začátku.....drž se, hodně štěstí.

nat
7. únor 2024

@sestricka90 oni strasne radi slibuji a slibuji,jak se napravi,ale nikdy o tak neni a nebude,udela to jednou bude to vetsinou delat zase.....Bude to zkouset na city pres ditko,ale,tady jde i o tebe,budes mu dal verit,budes schopna s nim dal fungovat spat snim a podobne????

lentilkah
7. únor 2024

Podvadi te cely vztah a bude dal. S nim uz bych neztracela ani minutu.

ai30
7. únor 2024

@sestricka90 Jezis jaka 'jistota a samozrejmost', vzdyt te podvadel od zacatku vaseho vztahu. V tomto pripade bych se teda uplne vykaslala na hledani duvodu proc to asi chudacek udelal i cim jsi ho k tomu dohnala, oznamila mu, at si sbali kufry a vypadne tak rychle, ze po nem zustane jenom mastny flek. On ti ted nakeca cokoliv, co budes chtit slyset, ale nebud blba a nenechej si od takoveho hejska kalet na hlavu. Ty mu doma peres spinavy trencle, aby on si mohl 'dokazat, ze je frajer' pred milenkama? Vaz si sebe sama a ukonci to.

zlataberta
7. únor 2024

@ai30 přesně tak, važ si SEBE SAMA.

zuzkasim
7. únor 2024

Tohle není hledání rozptýlení po 15 letech manželství nebo úlet...☹ Je mi líto, ale pokud v takovém módu jede hned od začátku vašeho vztahu, jiné to ani do budoucna nebude.

ladyhacek
8. únor 2024

v takovém případě bych odešla.
Jo chlap je chlapem, když to není doma a jde dál, je to blbý, ale tak nějak bych to asi pochopila a zkusila hledat řešení abychom fungovali, ale pokud jak píšešeš jsi otevřená všemu, vše má - tak je to chronický problém, povaha a ta se nezmění, odešla bych.
Už byhc mu nevěřila, pořád přemýšlela jestli zase něco někde nemá ... Tohle nemá cenu.

drep
8. únor 2024

Já jsem k nevěře obecně dost tolerantní, ale chlap, který mě podvádí od začátku vztahu, kdy do sebe ještě máme být blázni? Opakovaně s různými. To by bylo rychlý papa-lala. S takovým tě nic dobrýho nečeká

eldoradoh
8. únor 2024

Jak už psaly holky přede mnou. V tomhle případě asi není co řešit. Nejedná se o žádný úlet, tehle se nezmění. Pryč od něj!