Chce váš jedináček sourozence?

miaellen
18. črc 2017

maminky je tady nektera, ktera ma jedinacka 5 let a vyse a snazi se o druhe detatko? zajimalo by me co na to vas jedinacek,jestli sourozence chce tak, jako nase a nebo ne ??? ja uz to po tech dvou letech zacinam pomalu vzdavat.. spise se snazim soustredit na jine veci- konicky, prace...

ferrari
18. črc 2017

Já budu mít děti od sebe skoro 7.let ,malá strašně chtěla sourozence a moc se těší jsem v 17tt takže u nás takto.Snažily jsme se skoro 3.roky a povedlo se a přirozeně a tobě přeju pozitivní těhotné.test 🙂😉

lucbra06
18. črc 2017

Mají rozdíl 9 let 😊sourozence si dcera přála.Maji se radi i se dost provokují prostě klasická sourozenecká láska 😂

miaellen
autor
18. črc 2017

@ferrari my bysme take uz meli 7 let rozdil,kdybych byla ted tehotna, ale vic uz proto delat nemuzu a furt nic. umele opl.nechci !!! uz to ale zacinam vzdavat !! ted jsem si koupila 3 baleni nosifolu. bohuzel se mi nedari na to prestat myslet..dcera chce velmi.

kamino
18. črc 2017

Prcek strašně chce sourozence, už cca dva roky nám pořád říká, jak nechce být sám, je mu 5 let. .. je mi ho moc líto, další dítě už vzhledem k věku i zdraví nebude ☹ Bohužel ☹

miaellen
autor
18. črc 2017

@kamino kolik mate let ? jestli nevadi, ze se ptam.ano, take je mne lito nasi dcery a take rika, ze nechce byt sama.je to hrozne !

kamino
18. črc 2017

@miaellen 41, za sebou 8 IUI, 3x IVF, 9 KET. Takže už jsme boj o prcka vzali. Jsme oba zdraví ve smyslu reprodukce - ale po té dávce hormonů jsme strašně přibrala a nejde to dolů..

elvira
18. črc 2017

My jsme bojovali o prvorozeného čtyři roky. U druhého jsem si myslela, že to půjde třeba líp. Když mu bylo kolem 3 let, začali jsme zkoušet druhé.
Takže nějaké čtyři roky a ani ťuk.
Doktorka mi nabízela umělé, ale já jsem se zařekla, že to nechám volně plynout, že umělé ani léčba ani vyšetřování ne, že už to stačilo u prvního.
Mladý občas zmíní, že by chtěl sourozence, ale není to téma dne.
Momentálně jsme dospěli k názoru, že se už rozmnožovat nebudeme.
Změnili jsme práci, která je celkem náročná, rozhodla jsem se to vzít tak, jak to je. To, že má člověk sourozence, ještě neznamená, že si s ním musí rozumět. S tím se už několikrát v okolí setkala, že nakonec cizí lidi jsou víc nápomocní, než nejbližší rodina, bohužel.
A mladýho jsme už s danou situací seznámili - že jsme sice chtěli, aby měl sourozence, ale bohužel to není věc, kterou bychom uměli uskutečnit, takže je třeba to přijmout.

kamste
18. črc 2017

možná pomůže https://www.vitalita.cz/jerab-ptaci-tinktura-z-...
a hlavně dostatek B vitamínu
přeji, ať jste spokojená rodina

ferrari
18. črc 2017

@miaellen ja mam nepravidelnou MS takže bez UTG bych to vůbec neměla ten sem brala něco přes 2. Roky pak na mě asi přestal působit tak jsem si řekla o Duphason brala jsem 3. Měsíce a ejhle zadařilo se už jsem měla i žádanou co Caru,ale už nebylo třeba také jsem se snažila na to nemyslet a přišlo to nečekaně 🙂

penelope87
18. črc 2017

@miaellen já podobný problém nemám, ale myslím, že by mohlo pomoci pravidelné cvičení jógy (třeba i té hormonální).

luciebx
18. črc 2017

Já budu mít 7,5 let rozdíl. Malý se už těší. Čte pohádky hlásí bříško. My šli nakonec do umělého pac se po 4,5 letech furt nedařilo. Ale už sem si taky začala říkat ze Hold bude jedinacek a co. No a ket vyšel a snad to dotahneme dokonce. Přeji ať se ti zadari

sisstin
18. črc 2017

Mam rozdil 8 let (planovane), syn sourozence prijal pozitivne, ale sam ho nevyzadoval. Jako miminko z ni byl nadseny, ted uz je to horsi - zlobi ho a dela mu neporadek, vztah k ni ma spis jako dospely, pohlida ji, postara se, ale samozrejme ze by si hrali atd, to ne 🙂

monci3
18. črc 2017

My máme rozdíl 5 a půl roku a hraji si spolu a otravují se,takže úplně normální sourozenci. Třetí miminko bude od mladšího 6 let,takže jsem na to taky zvědavá. Zatím teda říká na mimco, ze pořád brečí a tak . Uvidíme no. . Mam starší sestru o 13 let,samozřejmě, ze lepší by byl menší věkový rozdíl,abychom řešily stejné životní fáze,ale jsem moc ráda,ze ji mám 🙂 Takže za me radši sourozence o mnoho let od sebe než nic 😊

miaellen
autor
18. črc 2017

@monci3 to je i muj nazor- ze radeji o vice let rozdil, nez zadny sourozenec.

miaellen
autor
18. črc 2017

@kamino a treba prave ted se zadari,jak na to nemyslite...dekuji za reakci.

miaellen
autor
18. črc 2017

@kamste mrknu...diky....

miaellen
autor
18. črc 2017

vsem dekuji za reakce.jsem rada, ze v tom nejsem sama.. zatim piji kontryhel, mam 3 baleno nosifolu, cvicim mojzisovku. menzes mam jako hodinky, stitnou zlazu ok,na gynde taky ok a po 2 letech nic.

verunkanatalka
18. črc 2017

Tak já jsem opravdu extrém..mám mezi dcerami rozdíl 18 let.

obla
18. črc 2017

@miaellen mám syna (v říjnu 10 let) a sourozence si přeje usilovně již dva roky. Doufám, že mu v nejbližši dobř jeho přání splníme ♥️

stuplakova
18. črc 2017

Holky sice jsem ještě neporodila první, za měsíc mě to čeká, ale jak tak čtu vaše komentáře, tak to nebude naposled 🙂 Koukám, že rodiny co mají dvě děti, to asi nebyla až tak volba rodičů, ale dětí 😀

miaellen
autor
19. črc 2017

@verunkanatalka no teeeeda😃

miaellen
autor
19. črc 2017

@obla nase chce adoptovat, protoze jsem ji rekla,ze nevim,proc maminka neni tehotna.

obla
19. črc 2017

@miaellen to je hodná holčička ♥️
Nechte to přirozeně

obla
19. črc 2017

@miaellen nechte to přirozeně plynout.
Pokud nespěcháte .. a pokud ano, po dvou letech neúspěšného snažení už máte nárok na pomoc. Hormonální profil, spermio, .. a pak ev. léčba.
My počkáme do letošního podzimu 🙂

miaellen
autor
19. črc 2017

@obla jeste s tim cekam, mam uz zadanku.mam 32 let v zari, chtela jsem max do 33 let otehotnet.zkusim si v srpnu hlidat ovu testy ovulaci,kterou na sobe bohuzel nepoznam a pripadne pote uz to centrum navstivime.nevite nahodou jak to byva v techto centrech zpoplatneno? zda se plati za hormonalni profil, spermio a pripadne kolik ?

miaellen
autor
19. črc 2017

@obla snazim se to nechat plynout, nejde mi to. pres den se zabavim- prace, zahrada,prace doma, vareni....ovsem vecer lehnu do postele a neumim usnout, pac zacnu premyslet...prvni dceru jsme meli po 10ti mesicich snazeni, ale tam jsem na to skutecne nemyslela.

obla
19. črc 2017

@miaellen to bohužel netuším. Ještě jsme tuto pomoc nezvažovali. Ale základní vyšetření podle mě bude zdarma. Zvláště pokud to nebude soukromá klinika a budou mít smlouvu s Vaší pojišťovnou.
U mě je to s ovulací taky na prdlajs, též ji na sobě nepoznám a hlavně mám delší a ne úplně pravidelné cykly. Užívám gynex a fertipronu v naději, že si tělo nějak poradí. Malé zlepšení nastalo.

obla
19. črc 2017

@miaellen vím, že je to těžké .. i mně občas hrabe. I když pracuji, litám kolem domu,.. nepomáhá ani fakt, že mé blízké kamarádky jsou těhotné, nebo mají čerstvé miminko. Ale já to beru prostě jako daň za to, že už mi není nejméně.

miaellen
autor
19. črc 2017

@obla ja mam cyklus pravidelny,o to vic nechapu, ze se nedari...

kamino
19. črc 2017

@miaellen v Car jsme platilibjen nadpocetne ultrazvuky, mas narok tusim na 6 za rok. Pak jsme doplaceli az za leky a dalsi veci, ktere nehradila pojistovna. Ale zakladni diagnostiku jsme nehradili. Chodili jsme do Pronatalu.