icon

Chlap

16. led 2021

Hezke rano ...

Doufam ze me moc neukamenujete , a nebude si myslet ze si moc stezuji jak to mam doma tezky 🙈 ...
Kazda mamka doma vi ze byt na materske neni dovolena ...
ale muj chlap si asi mysli ze cely den delam hovno nebo nevim ...
ale normalne bych chtela byt chlap nebo prinejmensim aspon muj chlap ,,, 😃😃 - spi si do 14h .. ( pry ze chodi do prace tak musi spat prd , hraje do rana hry 🙄 - neberu mu ze chodi do prace vim ze treba nekdy prijde unaveny - -ale nemusi me ponizovat ze ja cely den delam hovno doma a ze vlastne nemam pravo byt unavena ze joo ... - protoze ja totiz vubec nefunguju cely den,, a v noci se taky nevyspim protoze prcek furt knoura , treba spi ale huci celou noc ,,
A VITE CO MI REKL , ,? A co jsi cekala kdyz MAS DITE .....
to dite je snad jenom moje nebo co ? - to tak totiz zni ze ja mam dite ...

On je totiz hrozne unaveny i kdyz ma volno ,, spi do 14h pak se naji ,,, a v 17 knoura ze je zas unaveny ze si pujde lehnout ... takze ... nedej boze aby byl treba nemocny, nebo ho neco bolelo ,,, - to jsem furt poslouchala ze je nemocny ze musi lezet nebo ze ho boli hlava a jde spat

Ale kdyz me boli hlava musim to cely den vydrzet az do vecera dokud si nejde mimco konecne lehnout ,, ale fungovat cely den nebo kdyz jsem ted byla nemocna myslite ze mi snad rekl at si jdu lehnout ze bude z malym — ne sel si lehnout sam ...

Jasne chapu jsem zenska mam se starat doma , a pro nektere budu jen lina nebo tak —- ale mimco jsem si snad neudelala jenom ja - a nechapu proc kdyz je mi blbe proc to musim pretrpet cely den a nemuzu si jit na chvili ani lehnout kdyz dam pres den spat mimco tak si nemuzu lehnout snim protoze jak naschval kdyz jdu tak spi jenom pul hodiny a me je pak jeste vic zle

Strana
z4
jakreb
16. led 2021

@vitezove A ze "pobavit sa"-o com? Ze bude robit zo seba p..u co sa bude starat o všetko? Prepac ale si ma pobavila 👍😀😀😀😀 Ukaz mi jednu čo jej to vyhovuje....teda samozrejme normálnu.😉 Tiez nic v zlom len zijeme v 21.storoci....

klea81
16. led 2021

🙀

drep
16. led 2021

@jakreb to bych nesouhlasila. Že to tak nemám já neznamená, že to tak nemůže mít někdo jiný. Mám kamarádku, vysokoškolačku, co si vzala muže s fakt dobrou kariérou a fakt dobrým příjmem. Vźdycky říkala, že chce být žena v domácnosti, vařit, péct a starat se o děti. Od začátku žíjí v cizině a ona se opravdu stará jen o rodinu a je spokojená.

jako_mala_holka
16. led 2021

Zapřáhni ho, a to co nejdřív a pořádně... To je chlap, toto, fakt... Opravdu bych doma takového nemohla mít, jsem šťastná za svého manžela, domácnost i dítě jsou kupodivu i jeho a podle toho se chová... Hodně štěstí, ať mu to docvakne

jakreb
16. led 2021

@drep Ale to je asi rozdiel minimalne v tom, ze nepride domov a nezjebe ju ze je lenivá a nic nerobí a podobne, ci? Ak ano tak to nie je dobrovoľne zena v domácnosti ale zena co ma doma debila co si ju neváži. Tod môj názor. Tvoj ti neberiem.😉
Len laska, rodina, spoločný zivot nie je len o tom co pises je hlavne o tom vážiť si jeden druhého a nie ze mi muž povie ze som lenivá a podobne...

gramar
16. led 2021

@jakreb Bůh chraň, nehájím to a ano souhlasím že si za to můžou sami, jen je k posr... si něco takového nedej bože vzít, to je vysloveně "terno" a měli jsme sousedku (bohužel ne jednu), která si ještě s dětma chodila tatínka po práci, když už měl připravenou večeři vyzvednout do hospody... U takových si vždy vzpomenu na horkýže slíže a jejich v pič.. na lehátku 😂
Jinak pozor, opravdu jsou ženy co je to naplňuje, že jsou jen doma, mají naklizeno, navařeno, chlapa vítají v šatičkách, děti jak ze škatulky (do jisté míry jim jejich zápal a schopnost vše zvládnout opravdu závidím), nechtějí (ty šťastnější ani nemusejí) chodit do práce, protože péči o partnera, rodinu a udržování tepla rodinného krbu prostě milují a plně je to uspokojuje, takové Stepfordské paničky. Bohužel jsou to dost často případy, kdy ty ženy ani netuší s kým žijí a ze zlaté "klece" dost často padají na hubu do reality a jsou z toho dost v háji...
@vitezove Máš svatou pravdu, ale posledních pár let mám dojem že komunikace je to co se prostě neděje a lidé nejsou schopni se domluvit, natož spolu dlouhodobě vyjít... Hodně je to teď vidět při karanténě jak jsou spolu zavření, nastává peklo :(

jakreb
16. led 2021

@drep Btw.on robí čo? Ma v pecku? Pride domov a staraj sa? No fakt otec roka....

jakreb
16. led 2021

@gramar Lenze taká "Stepfordska panička" ked na to pride a panicek si nájde inu tak len potom môže šúchať nohami a držať hubu a krok lebo bohužiaľ nič ine nevie len prať osrate trenky Stepfordskemu panivckovi. Bože, to akokeby mal doma psa nie ženu....

jakreb
16. led 2021

@gramar Btw.tiez by som nemusela pracovať....ale nie som našťastie "Stepf.panicka"...😀😉

jakreb
16. led 2021

@drep Btw.mozno do tej cudziny isli lebo on dostal ponuku a proste to chcel a ona sa prispôsobila a bohužiaľ nema tam uplatnenie tak bude tvrdit ze ju naplna zit ako zije lebo jej nic ine nezostáva-to len ako teória a veľa ľudí tak žije a manželka je "spokojná".... možno...

gramar
16. led 2021

@jakreb No proto píšu že to dost často končí pádem na hubu, protože mít na druhou stranu ženu jejíž jediný rozhled je o pracích prostředcích, novém vychytaném receptu na pečeni, či pokroku v kakání jejich dětí taky není kdo ví co, po pár letech...
Ono člověk musí vědět co chce a opravdu si to vyřešit i s druhým partnerem. Protože vztah je i o intelektuální hladině, ne jen o tom zda dítě spapalo mrkev, vykakalo včerejší hrášek a závěsy jsou vyprané v novém pracím gelu... Vždy je to o nějakém kompromisu a komunikaci. Já bych třeba věčně být doma nechtěla, potřebovala jsem do práce mezi lidi, ale pravdou je, že bych taky chtěla umět mít to doma jak ze škatulky když na to přijde...
Takhle to lepíme jak je potřeba, když nemůžu já, maká manžel a naopak. Nebo vařím on uklízí, či píše úkoly s dětma... Ale vždy je to o tom co oběma (nebo potom celé rodině) vyhovuje a na čem se dohodnou.
V opačném případě pak dochází k rozvodům z "nedorozumění" kdy paní chce pomoc, pán najednou nechápe proč, když do teď se tvářila že jí překáží když chtěl (ač třeba neobratně) pomoci... No a pak už to jede jak namydlený blesk, jsou z toho dva naštvaní rodiče a nešťastné děti které nechápou která tluče...

jakreb
16. led 2021

@gramar Ci skôr sluzku som myslela...
😊😉

jakreb
16. led 2021

@gramar 👍

gramar
16. led 2021

@jakreb No to víš, když je u nás branný jako vzor americký film, tak pak jsou někteří co mají pocit že chlap má nosit miliony a ženská s obědem má být připravená na sex, zatím co děti v tichosti šprtají slovíčka z firemního manuálu, aby jednou přebrali rodinný podnik...
Nebo se to pak pojme naopak a ženská má dojem že chlap má přijít s práce, pochválit jí za každou cenu, přinést jí květiny, obšťastnit jí, napustit vanu a zatím co se ona koupe, má udělat večeři, uložit děti, pak jí namasírovat...

Ani jedno, ani druhé není úplně v pohodě, ale dokud si nikdo nestěžuje tak to druhý nemá potřebu řešit, protože si žije v ideálu který si spolu tiše vytvořili... No a co z toho vzniká... Psycholog, pláč, poradna, hádky, balení kufrů, právník, soud, hádky o majetek, alimenty, děti... A přitom mnohdy stačí tak málo 😂

darkwitch
Autor odpověď smazal
drep
16. led 2021

@jakreb do té ciziny odešli po vzájemné domluvě a ano, ona tam práci nemá a asi ani mít nemůže, v africe asi moc pracovních nabídek pro manželky diplomatů nebývá. Takže se účastni aktivit diplomatického světa. Ne, on jí samozřejmě nenadává, že je lenivá, ale zároveň trochu pochybuju, že doma přeloží stéblo. A ano, nakolik do toho vidím, ona je šťastná, má to co, chtěla už jako bohémská gymnazistka i jako intelektuální rebelující vysokoškolačka, hezkou rodinu, roli ženy v domácností nejvychytanější recept na švestkový koláč a krásné luxusní dovolené. Jestli jí to vydrží a budou za čtyřicet let krásní a zestárlí nebo jestli za deset let brutálně rozvedou, to nevíme ani já, ani ty.

jakreb
16. led 2021

@gramar Jj vo väčšine prípadov stačí malo-neyebat sa kade tade a nerobiť si deti s kym pride. 😀😉 A potom sa čudovať ze s kym to žijem. I keď ano raz za cas sa stane ze aj po pár mesiacoch je to clovek na celý zivot ako aj to ze po dlhych rokoch sa ľudia rozídu... Nikto nema patent na stastny zivot ale vzdy je to o komunikácii a ak sa neda dohodnúť tak bohužiaľ...

jakreb
16. led 2021

@drep To je super ze tak perfektne vidis do života iných.

darkwitch
16. led 2021

@jakreb taky si dovolím nesouhlasit, některé ženy se chtějí starat o muže, mam kamarádku a za se stará o muže o děti (nactilete) a je spokojená, ze ona je ta co drží rodinu... No já bych jejího chlapa uz dávno poslala kamsi...

pexi
16. led 2021

Jak velké je dítě? Kojíš? Pokud je dost velké a nekojíš, uvažovala si, že bys třeba na víkend odjela? Nebo alespoň na jeden celý den?

jakreb
16. led 2021

@darkwitch Ved nesuhlas. Je to diskusia. Je spokojná lebo nepozna nič ine. Videla to doma a ma to aj ona. Proste obraz života-z minulého storočia-zena kmita, muz nic len mu treba 'podrzat'. A ano niekomu to "vyhovuje"...

tinaprofi
16. led 2021

Statistika hovoří jasně, každé třetí manželství a partnerství ztroskota - I kvůli tomu, že se žena nechá od blba oplodnit. Jsme opravdu jen čísla.

gramar
16. led 2021

@jakreb Tak jasný pokud to takto má naučené z domova, nic jiného nezná, tak ani není důvod aby nebyla šťastná a toto jí opravdu bude naplňovat... Otázka je zda jí to naplnění vydrží celý život, nebo postupně bude "škubat uzdou"... Ale tam je to potom její problém pokud si takto rodinu vychová (manžela, děti...), že jim skáče kolem zadku pořád a najednou toho má dost, nelze očekávat že je "přeučí" hned, jestli vůbec někdy...
@tinaprofi Každé třetí, kdysi jsem četla že každé druhé tak to by se zlepšilo 😂

drep
16. led 2021

@jakreb ano, každý, kdo s tebou v nečem nesouhlasí, tak tomu prostě jen nerozumí 😂 známkou inteligence a všeobecného přehledu je umět si přiznat si, že můj názor není pupek světa ani jediný správný. Nevěřila bych, že zrovna já, taková kariéristka roku, budu obhajovat spokojené ženy v domácnosti, ale nešť 😂🤷‍♀️

darkwitch
16. led 2021

@drep žena diplomata, tak to ji nezávidím ani v nejmenším a popravdě málokteré manželství to vydrží.

drep
16. led 2021

@darkwitch já jí to taky nezávidím, ale ona mi nejspíš taky nezávidí noční výjezdy do bezdomoveckých kolonií nebo resuscitace. Já respektuju její právo být spokojená v tom, co ji činí šťastnou, ona respektuje moje právo být spokojená v tom, co zas činí šťastnou mě.

darkwitch
16. led 2021

@jakreb nemyslim si, ze by to viděla doma, její mamka rozhodně není domácí putka, která by se jen starala o manžela... a popravdě ani ona nechápe, ze toho svýho nepošle do někam

darkwitch
16. led 2021

@drep jojo to jen ze vim jak to v diplomatickych službách chodí a ze věrnost je něco, co se rozhodně nenosí...

jakreb
16. led 2021

@darkwitch Tak keď uz to ona nechápe...
Btw.nemusis byt domáca putka. Stačí ze tolerujes co sa tu píše-lenive ďalšie dieta a nie partnera do života. Su zeny co maju kariéru a tolerujú to. To nie je o "domacej putke'...

jakreb
16. led 2021

@drep A kde konkrétne pisem ze môj názor je "pupok sveta"? Jasne som napísala ze ti tvoj nazor neberiem a rešpektujem ho. Nikde nepisem ze niecomu nerozumieš. Ty píšeš ako vidis do jej života. Byvas s nimi? Zase jedna vztahovacna co vie vsetko? 👍😀😀😀

Strana
z4