Chlap

16. led 2021

Hezke rano ...

Doufam ze me moc neukamenujete , a nebude si myslet ze si moc stezuji jak to mam doma tezky 🙈 ...
Kazda mamka doma vi ze byt na materske neni dovolena ...
ale muj chlap si asi mysli ze cely den delam hovno nebo nevim ...
ale normalne bych chtela byt chlap nebo prinejmensim aspon muj chlap ,,, 😃😃 - spi si do 14h .. ( pry ze chodi do prace tak musi spat prd , hraje do rana hry 🙄 - neberu mu ze chodi do prace vim ze treba nekdy prijde unaveny - -ale nemusi me ponizovat ze ja cely den delam hovno doma a ze vlastne nemam pravo byt unavena ze joo ... - protoze ja totiz vubec nefunguju cely den,, a v noci se taky nevyspim protoze prcek furt knoura , treba spi ale huci celou noc ,,
A VITE CO MI REKL , ,? A co jsi cekala kdyz MAS DITE .....
to dite je snad jenom moje nebo co ? - to tak totiz zni ze ja mam dite ...

On je totiz hrozne unaveny i kdyz ma volno ,, spi do 14h pak se naji ,,, a v 17 knoura ze je zas unaveny ze si pujde lehnout ... takze ... nedej boze aby byl treba nemocny, nebo ho neco bolelo ,,, - to jsem furt poslouchala ze je nemocny ze musi lezet nebo ze ho boli hlava a jde spat

Ale kdyz me boli hlava musim to cely den vydrzet az do vecera dokud si nejde mimco konecne lehnout ,, ale fungovat cely den nebo kdyz jsem ted byla nemocna myslite ze mi snad rekl at si jdu lehnout ze bude z malym — ne sel si lehnout sam ...

Jasne chapu jsem zenska mam se starat doma , a pro nektere budu jen lina nebo tak —- ale mimco jsem si snad neudelala jenom ja - a nechapu proc kdyz je mi blbe proc to musim pretrpet cely den a nemuzu si jit na chvili ani lehnout kdyz dam pres den spat mimco tak si nemuzu lehnout snim protoze jak naschval kdyz jdu tak spi jenom pul hodiny a me je pak jeste vic zle

luhana
16. led 2021

Je to sobec, mozna by to chtelo vymenit chlapa 😉 Asi nema smysl se ptat, jestli jsi mu rekla jak to vnimas ty, protoze takovy clovek ma na prvnim miste jen sebe a sve pohodli. Ani ten muj neprekypuje doma aktivitou, ale aspon neme blbe kecy a je hodny. No tezko neco radit, neznam vasi situaci, ale jak to pises, bych ja takoveho chlapa kopla brzo do zadku 😁 .. no nemas to jednoduche..

klokanka31
16. led 2021

Teda taky bych ho kopla do zadku 🤔 můj manžel není takový blb, ale jednou měl takový narážky, že on chodí do práce, a radši by byl s malou celý den doma. Tak jsem mu to na jeden den přenechala... No vydržel to asi 4 hodiny (a to se nestaral i o domácnost, jen o malou), a vzdal to. Ale od té doby mlčí a pomáhá co to jde ☺

lucifux
16. led 2021

Mám to doma podobný, tím rozdílem že máme děti 3

jakreb
16. led 2021

@lucifux Ja nechapem len jedno prečo ste s podobnými mužmi, na co vám su a preco s nimi mate ešte aj deti?
@anonym Rozhovor a pekne mu to vysvetlit alebo áno nakopat do ctenej lenivej prdele. A ako si napisala deti su vase aj domácnosť. A nie si ženská co sa ma len starat doma. Ale hold ako si si zariadila tak mas. Bohužiaľ.

michaela666
16. led 2021

Jestli nekojíš nechala bych tatínka odpoledne vyzkoušet jaká já mateřská vlastně pohodička s nohama na stole a pitím kafíček.
Udělala bych si odpoledne pro sebe, ať už návštěva u kamarádky nebo procházka venku na pár hodin. To přece nic není starat se o dítě a domácnost, takže to určitě zvládne s prstem v nose a ještě u toho stihne nachystat večeři... Vtipálek, prý když máš dítě. To je věta na facku opravdu.

bramarfi
16. led 2021

Tak zkusila bych prvně promluvu a pak podle vysledku: a ) na chlapa se z vysoka. .. (poněvadž k čemu ten tvor je, to nevim) nebo za b) poslat na rodicak třeba v roce a půl věku dítěte otce. Ale sobce moc prevychovat nejde.

veroniqess
16. led 2021

To není manžel, ale druhé dítě, a k čemu takový?

meronym
16. led 2021

Tohle neni chlap. Jenom cist to mne zveda ze zidle. Neni to v poradku, neni to normalni, takovou lenivou sobeckou ves bych k sobe nechtela.

Ale oni chlapi po narozeni ditete vetsinou zustavaji stejni jako pred tim, jenom to jejich partnerky zrazu vice vnimaji. Takze chyba bude bohuzel i na strane zakladatelky... Takove zajete nastaveni “ja buh, ty nicka” se bohuzel meni tezko.

mobilishky
16. led 2021

No, co k tomu napsat. Asi existuje spousta fajn chlapů, kteří tohle nedělají. Já Teda na žádného takového neměla štěstí. Většinou je chlap jen další dítě o které se starás. Mám dvě děti z předchozího vztahu jedno máme společné a přítel má ještě dceru z předchozího vztahu o kterou se starám pochopitelně také ja. Našeho společného syna si vyprosil se sliby jak bude pomáhat atd. No nakonec, když jsem padala na hubu mi řekl : co jsi čekala?? Neměla jsi si dělat děti když to nezvládás 🤷‍♀️ Na tvém místě by jsem chlapa zaprahla, dokud si ho moc nerozmazlis. Jakmile totiž budeš dělat vše sama, tak už to pak nejde vrátit zpět....

sylvusska
16. led 2021

Vudim v tom segru a jejiho pritele. Maji 8m holcicku. On si razi, ze pracuje, takze jen ve volnu lezi, spi, serialy a ona pry je zena v domacnoati s ditetem. Takze jeji povinnost je cela domacnost, vareni, komplet 24h dite. Scena jak prase, kdyz ma malou 2h pohlidat a segra ma jit nekam s mamkou neco zaridit. Taky to nechapem, proc se nesbali a neodejde k nasim s malou, ze to ma zapotrebi, aby denne slysela, jak to doma nezvlada - mit uvareno, uklizeno stale a jeste mu musi rikat, at pohlida. Ze je lina, neschopna. Takze snad segra dostane rozum a brzy.

Takze taky napisu, razne, jasne rekni, ze domacnist, dite je i jeho. Ty po nem taky nechces, aby pracoval 24h denne, at si najde dalsi praci. Takze nechat dite, at si to zazije aspon na 6h. A ty dojdi s tim, jaktoze neuklidil jeste, neuvaril. Bych mu dala.

orisek56
16. led 2021

No co na to říct. To je hustej řízek 😁 ne chlap, chlapem se nazývá jiná lidská bytost. S takovou lemrou linou bych to daleko nedotahla.

jakreb
16. led 2021

@orisek56 No niektoré to dotiahnu az na 3deti a viac a myslia si, ze to tak ma vlastne byt.
A kde to vzniklo-mama hotel a chlap to videl doma a to iste vidia jeho deti, bohuzial. Ako mamka skace okolo lenivého debila....

gracinka7
16. led 2021

A opět tahle situace 🤦
Nechápu ženy, které si s takovým sobcem udělají dítě a pak se tomu diví.
To nemáš dostatek sebeúcty, že s někým takovým dobrovolně jsi?

orisek56
16. led 2021

@jakreb tak já to v praxi znám jen u bráchy, ale ten aspoň nemá rodinu, takže si mamahotel vychutnává dosytosti. Horší je pokud to má pokračování a plodí to, resp. ženská pro zamilovanost to nevidi. Protože nikdo se v jádru pudla nemění nikdy, jen některé vnejsi vlastnosti se životem obrousi, ale nikoliv jádro.

levandule_k
16. led 2021

No celkem síla, stále hledím, kolik ženských dělá doma služky.

Kdyby mi můj muž řekl, že jsem líná, že jsem celý den doma a "jen" se starám o dítě, to by mě pěkně vytočilo, to bych mu řekla něco od plic. Jestli je unavený, nemá hrát pořád počítačové hry. Okamžitě mu přestala prát, žehlit, vařit a uklízet jeho bordel. (Tyto činnosti bych dělala jenom pro sebe a dítě). Když o mě říká že jsem líná, tak dostane co che.

levandule_k
16. led 2021

@orisek56 Mě ta "zamilovanost" vždy rychle přešla, když jsem viděla, že chlap se věnuje svým koníčkům a já mám ve volném čase uklízet a starat se o něj. To jsem radši byla single.

jakreb
16. led 2021

@levandule_k No a este im nadeluju aj peniaze....

jakreb
16. led 2021

@orisek56 Tak ja v praxi to nepoznám. Stačí ale čítať toto tu a iných zopar pribehov.

meronym
16. led 2021

@jakreb Ze? Jak muze zenska pripustit, aby ji materska chodila na muzuv ucet? A pak se prosit o penize pro sebe a deti? 😱

drep
16. led 2021

Kdybych neměla modrého koně, ani bych nevěděla, že v dnešní době takoví chlapi opravdu ještě existují🤷‍♀️ Mezi mými kamarádkami takového nemá žádná. Je pravda, že asi žádná z mých kamarádek není jen doma s dítětem, že všechny do nějaké míry pracujeme (a to se pak asi hůř říká, že on maká, ona se stará), ale i moji kolegové po příchodu ze služby přebírají dítko a pečují, někdy proto, aby žena mohla pracovat, někdy proto, aby si mohla odpočinout, někdy proto, aby byla konečně celá rodina spolu dohromady.
Neumím na to asi říct nic jinýho, než že nevěřím, že ze správného chlápka a parťáka do nepohody se přes noc stal debil. Ne, nejspíš byl debil i předtím a i přesto si s ním dotyčná pořídila dítě a teď se diví. Normální mi to nepřijde ani náhodou, ale najdeš tady dost ženských, které tohle mají a jsou v tom spokojené, pokud ty nejsi, tak by chlap potřeboval pád z obláčku na zem.

eleanora84
16. led 2021

Ukaž mu, co to je, když ženská udělá hovno... Udělej jen nejnutnější potřeby okolo prcka jako prebalit, nakrmit a nehla bych brvou... Až přijde a uvidí bordel jak v tanku, nenavareno, neuklizeno, pak mu s klidem řekni, tak a dnes jsem Teda dělala to hovno jak ty s oblibou říkáš.. A pokud je dítě jen moje, tak se klidně pakuj, proč bych se měla vlastně starat o cizího chlapa, který je jen pritezi?

jakreb
16. led 2021

@meronym Tak my mame spolocny účet....
Tu skor pisem aj o tom, ze ten muz si myslí že všetko zena ma zaplatit z MD ci RP...

jakreb
16. led 2021

@drep Presne. Tiež nepoznám nikoho takého. Ono ja si myslím ze vo väčšine prípadov je to skôr vzťah (ak sa ta da tak nazvať)-stretla, do par mesiacov tehotna a prípadne svadba t.j.ani nemá čas prist na to s kym to dieťa ma....

tasimia
16. led 2021

A tak to mi teď upřímně neříkej, že předtím nebyl stejný? Co si čekala, že narozením dítěte se to jako mávnutím kouzelného proutku změní? Já vždy když čtu tyhle diskuze, vážím si svého chlapa, ten i když má ranní vstával k malé, protože jak říkal, je to naše dítě. Když jsem byla nemocná, šel na paragraf.
Normálně bych mu prcka na dva-tri dny nechala, máš kam odjet? Pořádně ho nakopat ať si uvědomí. Takové chlapy bych tahala za uši a z části i Váš ženské. Máte jedno přerostlé dítě.doma a uděláte si druhé a pak si stěžujete.

orisek56
16. led 2021

@levandule_k tak v takovém případě je to jednoduchý nonverbální znak, že takový chlap nemiluje ženu víc než sebe. Má rád především sebe a svoje pohodlí a do budoucna bude mít vždy rád sebe a v krizových situacích třeba zvedne kotvy.

zuzkasim
16. led 2021

Většina rodičů spolu před početím "chodí", to je čas, kdy se poznávají, aby zhodnotili, jestli spolu chtějí žít. Takže se ptám, když jste spolu chodili, jak jste trávili čas? Co jste dělali, podnikali, o čem jste se bavili? Jaký jste měli režim? Určitě ti za těch pár měsíců (doufám, že to bylo aspoň pár měsíců) bylo někdy blbě nebo jsi byla nemocná, jak se k tobě stavěl? Měl o tebe starost? Jak jste měli rozdělené nějaké povinnosti? Ani není potřeba spolu bydlet, ale když ho pozveš na večer k sobě, připravíš jídlo, jestli sklidí ze stolu, umyje nádobí, ráno má tendenci ustlat, myslí na to, aby přinesl i on něco na zakousnutí, vezme ti tašku, když jdete spolu z nákupu... jejda, takových situací jsem zažila i se studentem, se kterým jsem chodila na škole a viděla jsem, jeho postoj k ženské, k životu, ke kamarádům, znala jsem jeho koníčky, zájmy... Ano, časem člověk trochu zpohodlní, může se i změnit, ale jako jestli jste spolu dřív žili aktivně, tak to přece částečně jde i teď, ne? Nebo jste byli oba zamilovaní, užívali si sexu, sledování Tv z postele a stačilo vám to a teď ti dochází, že to asi není ideální náplň života?

gramar
16. led 2021

@tasimia Já si myslím že stejný byl, ale nebylo to tolik vidět, protože např. oba chodili do práce, takže doma se bordel "nedělal" a člověk to celkově vidí trošku jinak, než když pak zůstane doma s dítětem a najednou má jeden dojem, že ten druhý dělá hovno a jen si hraje s dítkem a dojde k tomu že se uklidí a uvaří "samo"... Jsou i lidé co si myslí že prádlo které nechají ležet v koupelně se "samo" vypere, vyžehlí poskládá a úplně samo se do pár dní objeví ve skříni k použití, pravdou je že to jsou většinou lidé singl, žijící u rodičů a jejich matky/otcové u sousedů pláčou do hrnku kafe, jaké to mají doma lemro 😂

jakreb
16. led 2021

@gramar No len to lemro spravili zo svojho dieťaťa sami....To môžu revat koľko chcu. Som to videla u susedov a to som bola single, 15-18rocne deti po diskotéke spali do vecera a suseda sa len stazovala...Este som bola zla ked som jej povedala ze ja v ich veku som kmitala a bolo fuk kedy som prisla z flamu... Skvelá vďaka za takú lemravu nevestu ci zaťa...
Do dnes je to proste sprosté ako vagon gitu-bohuzial, suseda s muzom radšej nechali byt synovi (lebo panacik of malicka bol vo vaticke a on ma chudák psychické problemy-yo to má-taka jedna vzduchom chladena ked je treba a je po probléme)...ktory dokáže matke nakricat na celý panelak ze je p.ca....a to v noci bordel. No by hajzlik zbieral zuby....A nie nebijem svoje deti, výchovnu po riti poznajú...

vitezove
16. led 2021

Opravdu vyvstává otázka proč s ním máš dítě... a to nemyslím ve zlém. Spíš otázka, jak k tomu došlo. Bylo to omylem? Plánované? Ty si chtěla nebo on si taky přál dítě? Z toho co říkáš mi to spíš zní, že dítě si chtěla hlavně ty. Možná si ho k tomu i trochu nevědomky dotlačila nebo tak. On si asi představoval realitu jinou, možná od svých rodičů. Jestli byl zvyklý, že maminka od rána do noci kmitala po domácnosti, tatínek přišel domů, dostal papuče, pivo a guláš a šel spát. Tak si to představoval takto i teď. Ale jde o to, že tohle jste si měli vyříkat předtím než jste měli dítě. Tohle je velice důležité vědět, jak si představujete ten další život.

My to třeba máme úplně obráceně. Manžel šel na mateřskou, stará se víc. Resp. střídáme se. Ale já do toho musím i z domova pracovat. Když vidím, že už je unavený, potřebuje voraz, přebírám dítě já a on se trochu prospí. Když nemám co dělat, vezmu si dítě taky ať má chvíli klidu. Když mám ale poradu nebo si ráno potřebuju přispat, tak se stará tatínek. Pravdou ale je, že pro něj je dítě opravdu jedinou činností, kterou musí dělat. O domácnost se pořád starám já, uklízím, vařím atp. Ne že by vůbec nepomohl, ale tak znáte to... jednou za čas vynese koš nebo strčí prádlo do pračky. Měli jsme to tak domluvené už od začátku, samozřejmě se to stejně trochu operativně mění, ale vlastně je to tak, jak jsme se domluvili.

Kdybych měla chlapa jako ty, tak bych šla do dítěte jenom ve chvíli, kdy bych byla opravdu připravená na to, že se budu starat sama a velice vyjímečně i tatínek. Pokud bych to tak nechtěla, tak bych s ním dítě prostě neměla. Jsou ženy co to tak chtějí. Co prostě je naplňuje to mateřství absolutně, péče o domácnost a jsou spokojené. Chlap nosí domů peníze a žije si životem v podstatě jako do teď. Každému vyhovuje něco jiného. Na tom není nic zlého. Zlé je, když se o tom předem nepobavíte a pak skončíte takto.

Pokud je možné s mužem mluvit, vyjasněte si to hned. Ty se pak rozhodni, jestli to takhle dokážeš mít nebo ne. Pokud ne, musíš to nějak řešit. Buď se zkusit s mužem domluvit, nebo si domluvit nějakou pomoc (babičku, chůvu) a nebo si najít jiného chlapa.

jakreb
16. led 2021

@vitezove No pekne si to zhrnula. Ale nie su ženy co to tak chcu-su zeny co sa tomu podriadia alebo teda je to pre ne prirodzene lebo nic iné nepoznaju-bohuzial-najskor tatka co príde domov, vylozi nohy a žena staraj sa a potom takého istého muza. Neverím ze existuje zena co jej to "vyhovuje" len nepozná nič ine t.j.milujuceho partnera...
A za dalsie na čo si podobny chlap robí deti?! Lebo ich ma aj sused, brat, Fero z vysneho konca? Ak sa nechce starať o deti a o domácnosť nech si nezakladá podobny chuj rodinu. A nebudú tu podobne diskusie.
Pardon za vyraz-lepsi ma nenapadol...