Chodíte s kamarádkou na diskotéku? Vadí to vašim mužům?
Ahoj všem, mám takový dotaz chodíte občas s kamarádkou třeba na diskotéku?
Jde o to, no s přítelem jsme spolu 10 let a máme jedno dítě. Dříve jsem nikam moc nechodila ale před 4 lety jsem si našla kamarádku a letos jsme občas zašli na diskotéku, jenže příteli to hrozně vadí, myslí si že tam budu dělat bůhví co, nebo že mé kamarádka bude navádět ať ho podvedu že je to normální a takhle to prý ženský dělají, od doby co se kamarádka před létem rozešla po 11 letech s přítelem ji nesnáší ještě víc. Žárlil i když jsme chodili s dětmi na hřiště, že tam údajně balíme tatínky. Nejspíš jsem to zhoršila ještě tím že asi 2x jsem přišla déle než jsem řekla, ale to proto že jsem se prostě dobře bavila a věděla jsem že doma bude zase zle. On s nikým nikam nechodí a když už šel s kamarády z práce tak mi celou dobu říkal že se mu nechce že chce být jen s námi, ano to je krásný ale snažim se mu vysvětlit že občas si člověk prostě potřebuje odpočinout od každodenního shonu. Zítra se chystáme s kamarádkou po půl roce znovu a já se úplně bojím se ho zeptat na tož mu to oznámit jako hotovou věc. Vadí mu i když mě pozdraví někdo koho on nezná a je to chlap. Tahá i to že jsem měla víc sexuálních partnerů před ním než on, ale řekla jsem že toho lituju a byla bych ráda kdyby to netahal protože lidi se mění ale to prý ne. Bývalá ho podváděla takže to je asi další věc co tomu nepomáhá.
No ale má otázka tedy zní když už někam jdete takhle s kamarádkou vadí to vasim mužům a v kolik se třeba vracíte když diskotéka začíná až v 10 večer například? Předem všem moc děkuji za jakoukoliv odpověď 🙆🏻♀️
Chodím párkrát do roka s kamarádkami, mám 2 deti. Jsem ráda, že jsou větší a můžu si vyrazit. Většinou protancime strevice a vracím se třeba v 5 ráno. Manžel je s tím ok, a i kdyby nebyl tak má smůlu. Jsem ještě dost mladá na to, abych se přestala bavit a nebo trávila čas s kamarádkami. Takže jeho reakce za mě není v pořádku.
Nastav si hranice, nelze druhého furt kontrolovat. Dělej dál, co děláš, neustupuj, nechodíš přece furt pryč. A jestli s tím má problém, je jeho, ne tvůj.
Ne, nevadi. Nebo teda mozna vadi, ale prenese se pres to. Neptam se, pouze oznamuju. Klidne jdu na pivo i s kolegou, kamaradem, s kamaradkama apod.

@lennus to je pravda, bojím se že je všechno z toho