icon

Vadí podle vás mužům, když žena vydělává více?

1. čer 2026

Ahoj,

vadi podle vas muzum, kdyz zena vydelava vic? 🙂

Mam pocit, ze nekteri to berou uplne v pohode a jini s tim maji problem, i kdyz to nahlas nepriznaji.

zuzkasim
1. čer 2026

Asi to bude přesně tak, jak píšeš. Někteří jsou s tím úplně v pohodě, jiní to zkousnou hůř.

kakba
1. čer 2026

Ne, manželovi nevadí, že mám vyšší plat jak on. Můj kolega má nižší než jeho žena a je s tím naprosto v pohodě.

dashyyy
1. čer 2026

pokud je ve vztahu nastavený zdravý vztah k financím, tak je jedno, kdo kolik vydělává 😉

drep
1. čer 2026

Mám ve svém okolí spoustu více vydělávajících žen a nemám pocit, že by to jejich partnerům vadilo. Já vydělávám víc než muž od začátku vztahu, nikdy to pro něj nebyl problém (asi ho zamrzelo, když mu jeho ex řekla, že má zase ženskou, co ho živí). Od začátku vztahu máme jak společné finance, tak společnou domácnost, kde se všichni zapojují podle aktuálních možností. A moje výdělky znamenají, že si celá rodina můžeme dovolit o něco víc, než kdybych vydělávala stejně jako on, což je super.

pavlinkaaa87
1. čer 2026

Někdy jo, ego je ego

jannym
2. čer 2026

Je to stejne jako se vzdelanim nekdo je s tim v pohode, nekdo to zkousne a pro nekoho je to neprekonatelny problem - casto jde o to, ze to narusuje jeho obraz o nem samem…uz neni ten nej…a to proste nekteri lide proste nevydychaji

krtcice
2. čer 2026

Sto mužů, sto názorů. Mému partnerovi by to určitě nevadilo. Stejně oba dáváme peníze do rodiny, nehrajeme si na moje a tvoje, ale naše. Dokonce se může stát, že jednou budu jeho nadřízená 🤣

lubomirx
Dnes v 16:53

Sem s ní. Budeme ve vatě.