icon

Chování přítele. Jaký byste na to měly názor?

snehulka19
29. srp 2020

Ženy Aky názor by stě malí Keby priatel povedal v návalem hněvu vašemu dítěti že je pic...a ,a kur...a ? Mne sa zhnusil načisto aj Ked sa to snažil nějak argumentovat atd...dakujem

shaun40
29. srp 2020

Je to jej otec ?Nebo je to otčim?

mimi1004
29. srp 2020

@shaun40 Je jedno, jestli je to vlastní táta nebo ne, tohle je přes čáru.

@snehulka19 Jestli jsi s ním jen kvůli dítěti, tak pro mě by to byl definitivní konec.

aselluska
29. srp 2020

Sbalit tašku, vyhodit.

sudylichozrout
29. srp 2020

@snehulka19 Byla by to posledni vec, kterou by diteti rekl ve spolecne domacnosti.

jjasmina
29. srp 2020

No u myho chlapa si to bedovedu představit, ale asi by to bylo to poslední, co by v našem domě řekl

miba10
29. srp 2020

@snehulka19 zbytečná otázka. Vyhodila bych ho

tasimia
29. srp 2020

Více by ani nestačil říct jak by letěl.

cherie24
29. srp 2020

@snehulka19 to je otčím? Vyrazila bych ho. Při nejmenším aspoň na nějakou dobu, ať pochopí, že si to nesmí dovolit. Ale mě teda nepřijde vůbec normální řvát takhle na děti nebo partnerku. To si ani neumim představit, že by tohle chlap na někoho doma použil a záchvat vzteku to vůbec neomlouvá...

pabka
29. srp 2020

Řekla bych mu, ze ho chápu a ze to vůbec nevadí... ... co je to proboha za otázku?????? Mas svoje dítě rada? Tak jdi balit a neptej se na netu co by dělali ostatní.

shaun40
29. srp 2020

@mimi1004 To je.Jenom nevím jestli bydlí u ní nebo ona u nej.Nebo mají společne bydlení.Jak je na tom finančne jestli má práci atd.Proč se takhle rozzuřil kolik je dceři let.Mám v okolí skušenost kolegyne má dceru je ji 16 let bydlí u přítele holka je protivná nevychovaná.Delá naschvály jednou mu ujeli nervy dal ji facku a sproste ji nadal.Kolegyne si schánela pronájem že od nej odejde .Jsou tam neustále konflikty.Když zistila co ji po zaplaceni pronájmu zbyde tak zústala.A začala z výchovou dcerunky.Myslím že je už pozde.Oni ti nevlastní tatínci si od cizích deti nenechají ledacos líbit.Hold není to jejich krev.Matka je samozřejme na díte citlivá on to tak necíti.Každopádne s tim nesouhlasim takhle se chovat je pod úroveň.Když to bylo poprvé a je hodný tak bych žádala omluvu .Musel by ji koukat do očí a omluvit se .Když hodný není tak bych s nim nestrácela čas.

ariadna12
29. srp 2020

Ja bych pred sbalenim kufru chtela vedet, jak se ditko k nemu chovalo a proc mu treba ujely nervy. Neni sice spravne takhle reagovat, ale kdo vi, co ho k tomu vedlo.

verunkanatalka
29. srp 2020

Ten by mazal z baráku, že by nestačil počítat schody!!!

snehulka19
autor
30. srp 2020

Je to otčím,dcera má 13 rokou samozřejmě vyvadza no nic takeho hrozného ,nikdy mu ani len neodpapuluje no včera jej volal na tel a jednoducho ho vypla ,povedala že omylom na spiatocne volanie nemá kredit ...a on mal takuto reakciu ...🙁dakujem ženy na vaše názory 🙂

krupka3
30. srp 2020

Coze? To se opravdu ptas na netu, co mas s takovym chlapem delat? Uprimne jaka by byla moje reakce? Jednu bych mu vrazila bez zavahani, a pak bych ho na miste vyrazila (pokud by na to byl legalne prostor). Ve vzteku clovek casto rekne neco, co v nem bubla uz dlouho, a jen se to dostane na povrch. Tady emoce nejsou omluva. Ja sama jsem velmi emotivni clovek, ale nikdy se mi nestava, ze bych ve vzteku rekla neco, co vubec ani trosicku neni pravda. Kdyz uz ze me neco vyleti, ma to aspon zaklad v tom, co si opravdu myslim.

smarket
30. srp 2020

Dobrý hova*o .. Takhle se nemluví ani s cizíma natož s nevlastní dcerou. Za položení telefonu bych pochopila třeba zaracha nebo zákaz televize, mohl mít strach, to by člověk dokázal pochopit, ale dětem takhle drsně nadávat je úlet. Jak se k ní jinak chová?

flowerkacrochet
30. srp 2020

Takhle se choval můj vlastní otec. Máma s nim nakonec zůstala až do mojí dospělosti. Docela mi to zavařilo v mezilidských vztazích.

shaun40
30. srp 2020

@snehulka19 Puberta a nevlastní rodič bude boj.Nemluvím z vlastní skušenosti ale ze skušenosti žen v mém okolí.Znám páry které to neustály a rozešli se.Pohled na autoritu rodič a ne vlastní je u puberťáku rozdíl .Já sama vychovavam puberťáka 13 let a řeknu vám že nekdy je zralý na pár facek vím.že mít přítele tak takové chování by netoleroval.Dalšímu synovi je témeř 12 let a to je už taky pořízení.Vím že kdybych mela chlapa v baráku tak se budeme kvúli mím pubišum hádat.Ve me je mateřský cit milujíci matky skousno ledacos.V ném kritický pohled cizího človeka na mou výchovu.Mám známou tá se kvúli synúm rozešla z přitelem z kterým vychovávala její deti 10let .Přišla puberta hádky deti začali na otčima lhát překrucovali fakta ona ho vyhodila.Setkali se po pár letech v restauraci a on ji vyprável vše co se delo když nebyla doma jak se synové k nemu chovali.Mel pravdu on.Její kluci se rozprchly za svím životem a ona zústala sama prijedou jednou za mesíc na hoďku .Teť to lituje.Je to normálni máme to od přírody dané že ochranújeme své mláďata.Jen občas nám u toho chybí zdraví rozum.Já bych zvážila fakta jak se ten daný autorky partner chová bežne každý den.Jestli je to rapl tak není o čem.Ale taky to mohl být skrat.Pravdepodobne se o ni bál.Asi mu na ni zàleži.Myslím že by ji jinak skrz telefon nekontaktoval kdyby na ni kašlal.Když ji už nejaký čas vychováva tak k ni má vztah.Já bych si vyposlechla jí i jeho jestli dcerka řekla vše.A ten telefón třeba vypla schválne.To se už nikdo nedoví to ví jenom ona.

shaun40
30. srp 2020

Jinak chci dodat že si vážim všech chlapú kteři sa starají o cizí deti a jsou ochotný pomáhat ženský jak už z hlídáním tak finančne.A veřte tomu že není jednoduchý bezmezne milovat cizí díte.A déti nám umí nekdy pekne zavařit.