icon

Chybí mu city? Jak jednat v krizi vztahu?

9. lis 2021

Prosím o podporu nebo radu. S přítelem jsme spolu 6 let máme syna(2) a druhé dítě na cestě. Poslední týden se ke mě chová hrozně. (Jezdí kamion tak se vidíme jen o víkendu) celý víkend semnou nemluvil a když jsem se zeptala co se děje obekl se že nic. Nedá mi ani pusu prostě nic. V neděli než měl odjíždět jsem se ho zeptala co je. Lehl si zády ke mě a řekl mi že už ke mě necítí to co dřív a že neví jestli to jde spravit a že ani neví jestli vůbec chce. Že neví co chce že má teď bordel v hlavě. Ale odejít prej taky nechce. Nabízela jsem mu párovou poradnu ale prej nejde. Ženskou prej taky nemá. Sex byl jen proto že jsem ho chtěla já on ho nechtěl. Ale chyba prej není ve mě ale v něm. Jo a prej už to trvá delší dobu ale ještě cca 14 dní zpět mi psal že mě miluje a posílal pusinky. Tak sem mu řekla že tento týden nebudeme komunikovat a ať se do pátku rozmyslí jestli semnou chce zůstat nebo ne.

Strana
z4
pampeliska1313
9. lis 2021

@verais tak zase znám případy, kdy je chlap ve stresu a prostě nemá chuť (třeba můj manžel. Tomu se to prostě protíná a nemá chuť, protože má v hlavě jiný věci) nebo můj ex, ten taky když byl stres, tak mu to pro změnu zase nešlo. Ale kdo ví.

michaela666
9. lis 2021

@klokanka31 Nevím jak to funguje obecně, ale bývalá sousedka jezdila kamionem a pořád s sebou někoho vozila. Někdy dceru, jindy kamaráda... V tomhle případě bych se spis přikláněla ke stresu nebo vyhoření, ale stát se může všechno.

nnnadja
9. lis 2021

Je mi to moc líto, ale ma někoho jiného. Ženy, sundejte růžové brýle.. žádné deprese, úzkosti-proste jina žena. Boli to,mas deti,ty ti z toho pomůžou. Připrav se špatně chvilky,ale zase vyjde slunce. Posílám objetí a prosím za všechny ženy, nebudme milenkami zenatych muzu:(

levandule_k
9. lis 2021

Někdo v depresi utíká k alkoholu, někdo pryč ze vztahu.

Znáš svého muže nejlíp, tak víš, čeho je schopen a existuje i jiné vysvětlení než, že má milenku.

Zkus se nad to povznést a soustřeď se na sebe, miminko a první dítě. To je teď nejdůležitější.

Mohli jste se jen oddcizit, protože se málo vidíte, k tomu máte malé dítě a to je vždy změna vztahu. Člověk musí o vztah pečovat a partner se musí cítit jako partner a ne jako dárce spermií, co je teď na 3. koleji, protože druhá je málo.

verais
9. lis 2021

@pampeliska1313 ano to znám taky můj manžel už měl taky stresové období a i já se přiznám, že když má člověk starosti tak tohle je to poslední na co člověk myslí, ale jde o to co řekl cituji "že už ke mě necítí to co dřív a že neví jestli to jde spravit a že ani neví jestli vůbec chce" tohle je prostě do očí bijíci 🤔

levandule_k
9. lis 2021

Mě překvapuje, jaké některé ženy mají věštecké schopnosti.

nnnadja
9. lis 2021

@levandule_k to jsou spíš zkušenosti a chlapi jsou prostě stejni jak přes kopírak

klokanka31
9. lis 2021

@nnnadja Ty si myslíš že chlapi nemají deprese a vyhoření? 😄

klokanka31
9. lis 2021

@verais Co je na tom do očí bijící? Já víceméně to samé řekla nedávno manželovi,a jiný chlap v tom fakt není 😉

levandule_k
9. lis 2021

@nnnadja Já doufám, že ne. Možná jsem naivní, ale je mi to jedno. Vím, že jsou i muži, kteří jsou věrní.

nnnadja
9. lis 2021

@klokanka31 ale mají...ale nereagují takto ;) viz komentář manžela vyse

klokanka31
9. lis 2021

@nnnadja Když myslíš...ono nejsou chlapi všichni jako přes kopírák.

michaela666
9. lis 2021

@nnnadja Nemůžeš to brát tak, že když se to stalo tobě jsou všichni lháři a nevěrníci.

mandala
9. lis 2021

@nnnadja Ale prosím tě, to by mohli chlapi taky tvrdit, že jsou všechny ženský stejný. Nic není černobílé...

klokanka31
9. lis 2021

@mandala Víš jak, chlapi jsou ku*evníci, ženské zlatokopky. Nic jiného, žádné výjimky...😊

irmamala
10. lis 2021

Mně připadá zvlášntí, že ti 14 dní zpátky psal, že tě miluje. Pokud to není Váš rutinní pozdrav, tak asi těžko během pár dnů má najednou citovou krizi. Nechci zobecňovat, ale většina chlapů se ve svých pocitech a niterných emocích přílíš nehrabe, pokud k tomu nemají impuls. Jakože kamioňák ráno vstane a řekne si, miluju vlastně tu Jarku? Neměli bychom se milovat víc? 🙂 Zkrátka se také kloním k tomu, že už dávno někoho má a asi se to stále více prohlubuje a on neví kudy kam.

helen_h
10. lis 2021

@irmamala Já zas myslím, že vůbec nemusí mít nikoho dávno, ale třeba je teď ve fázi, že se zakoukal, vypisuje si s "kamarádkou"... prostě to právě ještě není milenka, kterou by chtěl přiznat. Ale jde na něj zamilovanost a prostě ho to pomalu ovládá a odtahuje od rodiny samozřejmě.

irmamala
10. lis 2021

@helen_h Jasně, taky možnost. Jen jak píšu mi připadá zvláštní, že se vše vyhrotilo během tak krátké doby. Chlapi bývají racionálnější, nějak se mi nechce věřit, že by pálil mosty jen kvůli nějaké sympatické kamarádce....

nnnadja
10. lis 2021

@mandala mě se to tedy nestalo 🙂 ale vím,kolik zenatych muzu mi denne pise a kdo je schopný podvest. Takze asi tak.

klokanka31
10. lis 2021

@nnnadja To děláš na erotický lince?

burnette
10. lis 2021

@wladimira manžel má taky tenhle pohled. Za žádnou cenu neodejdeš od manželky s dvěma dětmi jenom kvůli stresů.

mandala
10. lis 2021

@burnette no ono nejde o stres jako takový, ale o to, co s tebou udělá. Změní se jakoby povaha i vnímání, spoustu věcí vidíš jinak, než ve skutečnosti je. Ale to pochopí jen ti, kteří zažili...

burnette
10. lis 2021

@mandala mně o stresů/deprese poučovat fakt nemusíte 😉 mám hodně bohatou zkušenost se svým manželem.

mandala
11. lis 2021

@burnette v tom případě nechápu komentář výše... 🙄

levandule_k
11. lis 2021

Docela by mě zajímalo, co je skutečně za chováním toho chlapa.

burnette
11. lis 2021

@mandala že takhle se nechová člověk, který má problém s stresem či je v depresí bude v tom něco víc.

burnette
10. pro 2021

Dobrý den, tak jak to u vás vypadá?

autor
17. pro 2021

@burnette dobrý den, po vánocích jdeme od sebe. Do dnes jsem se nedozvěděla co že se vlastně děje a nemam na to už psychickou kapacitu.

burnette
17. pro 2021

Až tak Vás psychický dostal? Přejí mnoho síly, ať vše zvládnete.

autor
17. pro 2021

@burnette bohužel jo, vím že to jsou aj těhu hormony ale nespim,nejím a mimi neroste takže to bude prostě nejlepší abych byla v klidu a děti taky. Když není schopný říct pravdu co se děje a raci o nás přijde tak ať.

Strana
z4