Co dělat, když přestal psát po schůzce?
Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?
@bbbettty bych ho možná vyděsila tím výpisem z katastru, ať pozdravuje manželku :D je fajn, ze to bereš s humorem
@moudivlacek Tyjo, to je nějak pod moji úroveň. Jsem ráda, že jsem se přes víkend udržela a nenapsala. Nojo, jak jinak to brát než s humorem. Vtipné je, že úplně první věc kterou mi o sobě napsal bylo, že nesnáší lež. 😂
@bbbettty ja nemyslela ho tim vydirat, ale aby se chytil za nos a dal zenu nepodvadel, ono taky jak jinak to brat, ze ;) tak priste stastnejsi volbu
@moudivlacek takovej typek se asi za nos nechytne. to je zbytečná energie
@bbbettty to je fakt, holt karma je zdarma...
barmil. ja myslela že jsem mladší o pět let, ve skutečnosti jsme stejně staří, o věku mi taky lhal, což nevím proč.
@bbbettty asi aby byl nedohledatelny, coz se evidentne nepovedlo :D A nebyl to byt/dum kamose?
@moudivlacek nene, jméno a adresa souhlasila na katastru. Ale byla jsem jen v přízemí, takže jsem viděla jen jeden pokoj, chodbu a koupelnu. Takže je možné, že nahoře dámské věci normálně byly.
@bbbettty mě to tedy hned napadlo, že je to ženáč nebo minimálně jezdí na víkendy domů. No zkušenost a třeba, už nenaletíš.
@fandysek_1 popravdě už nemám vůbec chuť se seznamovat
@bbbettty
Ale zase to tak neber...
To by bola skoda.
Nabuduce to vyjde. A bol aspon dobry v posteli?
@trdelnik234 jo, byl skvělej.
@bbbettty
Tak to je skoda,ale...
To by ma mrzelo.Fakt sa neozval?!
@trdelnik234 neozval, na whatsup má že naposledy online v pátek dopoledne.
@bbbettty
Urcite najdes,neboj.
Tento bol profik.
S troskou nadhladu. Aspon ti neposle fakturu,ked je offline 🤣🤣🤣.
N'a zoznamke budes nadhlad a humor potrebovat
@barmil
Chytrolin jeden
@trdelnik234 to každopádně, divných chlapů je tam většina. 😂
@bbbettty
Ty si taka mladucka... To sa chlapi o teba pobiju este.
@bbbettty neházej flintu do žita. Ještě můžeš potkat fajn chlapa. Taky mi to chvilku trvalo než jsem se probrala kupou chlapů, kteří chtějí jen sex. Jsme manželé s jedním ze seznamky 12 let. A teď si vybavuju, že jsem snad i v inzerátu pak i napsala: Jsem z vás všech tady zklamaná. Pokud se tu najde jediný chlap,.který není zadaný, má vyřešenou minulost a chce opravdu vztah, ať napíše. A on napsal. Pokud máš v inzerátu, že hledáš milenecký vztah bude jich většina zadaná..

@barmil neozval.