icon

Co dělat, když přestal psát po schůzce?

bbbettty
3. pro 2023

Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?

Strana
z3
bbbettty
autor
4. pro 2023

@barmil neozval.

sorboni30
4. pro 2023

@4formy já jsem se rozvedla a na katastru to bylo vyřízené do měsíce..

bbbettty
autor
4. pro 2023

@sorboni30 stoprocentně není rozvedený. Prostě chtěl jen jednorázovou akci.

moudivlacek
4. pro 2023

@bbbettty bych ho možná vyděsila tím výpisem z katastru, ať pozdravuje manželku :D je fajn, ze to bereš s humorem

bbbettty
autor
4. pro 2023

@moudivlacek Tyjo, to je nějak pod moji úroveň. Jsem ráda, že jsem se přes víkend udržela a nenapsala. Nojo, jak jinak to brát než s humorem. Vtipné je, že úplně první věc kterou mi o sobě napsal bylo, že nesnáší lež. 😂

moudivlacek
4. pro 2023

@bbbettty ja nemyslela ho tim vydirat, ale aby se chytil za nos a dal zenu nepodvadel, ono taky jak jinak to brat, ze ;) tak priste stastnejsi volbu

barmil
4. pro 2023

@bbbettty ty budeš ale mladší než on ne ? A když jste spolu byli, to jste byli v tom jeho baraku? Sis tam nevšimla dámských věci? Koupelna, ložnice.. serepaticky v obyvaku..ženskou v domě nezamlcis, to by vše neuklidil

bbbettty
autor
4. pro 2023

@moudivlacek takovej typek se asi za nos nechytne. to je zbytečná energie

moudivlacek
4. pro 2023

@bbbettty to je fakt, holt karma je zdarma...

bbbettty
autor
4. pro 2023

@barmil jo, u něj, žádné dámské věci tam neměl.

bbbettty
autor
4. pro 2023

barmil. ja myslela že jsem mladší o pět let, ve skutečnosti jsme stejně staří, o věku mi taky lhal, což nevím proč.

moudivlacek
4. pro 2023

@bbbettty asi aby byl nedohledatelny, coz se evidentne nepovedlo :D A nebyl to byt/dum kamose?

bbbettty
autor
4. pro 2023

@moudivlacek nene, jméno a adresa souhlasila na katastru. Ale byla jsem jen v přízemí, takže jsem viděla jen jeden pokoj, chodbu a koupelnu. Takže je možné, že nahoře dámské věci normálně byly.

4formy
4. pro 2023

@sorboni30 na ten katastr to.ale musi nekdo donest tu informaci o.rozvodu my to tam.nedaly tak to neni prepsane.

bbbettty
autor
4. pro 2023

@4formy to určitě není jeho případ. Tvrdil, že s manželkou bydleli jinde a tenhle dům koupil až po rozvodu. Prostě prolhaný po všech stránkách.

fandysek_1
4. pro 2023

@bbbettty mě to tedy hned napadlo, že je to ženáč nebo minimálně jezdí na víkendy domů. No zkušenost a třeba, už nenaletíš.

bbbettty
autor
4. pro 2023

@fandysek_1 popravdě už nemám vůbec chuť se seznamovat

trdelnik234
4. pro 2023

@bbbettty
Ale zase to tak neber...
To by bola skoda.
Nabuduce to vyjde. A bol aspon dobry v posteli?

bbbettty
autor
5. pro 2023

@trdelnik234 jo, byl skvělej.

trdelnik234
5. pro 2023

@bbbettty
Tak to je skoda,ale...
To by ma mrzelo.Fakt sa neozval?!

bbbettty
autor
5. pro 2023

@trdelnik234 neozval, na whatsup má že naposledy online v pátek dopoledne.

barmil
5. pro 2023

@bbbettty tak mel simku jen na seznamku, nebo si Te zablokoval

bbbettty
autor
5. pro 2023

@barmil taky myslím. Je to těžký najít někoho slušnýho.

trdelnik234
5. pro 2023

@bbbettty
Urcite najdes,neboj.
Tento bol profik.
S troskou nadhladu. Aspon ti neposle fakturu,ked je offline 🤣🤣🤣.
N'a zoznamke budes nadhlad a humor potrebovat

trdelnik234
5. pro 2023

@barmil
Chytrolin jeden

bbbettty
autor
5. pro 2023

@trdelnik234 to každopádně, divných chlapů je tam většina. 😂

4formy
5. pro 2023

@bbbettty kolik.ti je let?deti mas???neboj chlapu po svete beha ..jen ver ze se vyloupne opravdu az to nebudes cekat...jako u me...doporucuji koukat kolem sebe ☺️😉🍀

bbbettty
autor
5. pro 2023

@4formy je mi 30. Jojo, mám.

trdelnik234
5. pro 2023

@bbbettty
Ty si taka mladucka... To sa chlapi o teba pobiju este.

fandysek_1
5. pro 2023

@bbbettty neházej flintu do žita. Ještě můžeš potkat fajn chlapa. Taky mi to chvilku trvalo než jsem se probrala kupou chlapů, kteří chtějí jen sex. Jsme manželé s jedním ze seznamky 12 let. A teď si vybavuju, že jsem snad i v inzerátu pak i napsala: Jsem z vás všech tady zklamaná. Pokud se tu najde jediný chlap,.který není zadaný, má vyřešenou minulost a chce opravdu vztah, ať napíše. A on napsal. Pokud máš v inzerátu, že hledáš milenecký vztah bude jich většina zadaná..

Strana
z3