Co dělat, když přestal psát po schůzce?
Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?
@fandysek_1 já měla přímo v inzerátu, že hledám nezadaneho a s vyřešenou minulostí. No, teď si dám pauzu aspoň přes vánoce bude klid 🙂.
@bbbettty
Niekoho mozno stretnes v nakupaku alebo n'a vianocnom vecierku 🤣🤣
@bbbettty
Nehazej flintu do... urcite se najde skvělý muž se kterým si budes rozumet a nebude te tahat za nos, bude mit vse vyřešené a bude se umet podle toho k tobe chovat.
Tento exemplar byl evidentne vadny kousek. 🤭😅 Proc chces nezavazny/milenecky vztah jen ? Radim nepsat, vaz si sebe a nepodcenuj svoji hodnotu, bud se ozve nebo ne...ale dle toho ze jste si predtim psali a byli v kontaktu neustale tak asi opravdu slo o blbecka (pardon) co te chtel dostat a bye kote.
Holky, já jsem snad prokletá. Další zoufalec že seznamky. Pár dní jsme si psali, proběhly fotky, super, oboustranné sympatie, pak jsme si párkrát volali s tím, že se sejdeme. V úterý jsme se dohodli na středu a že si ještě ráno potvrdíme v kolik. A co myslíte? Přestal se ozývat. Co to s těma chlapama je? Je to tou seznamkou?
@bbbettty kde jsi na seznamce prosim te? Kdyztak mi to posli klidne do soukr. zpravy. Urcite je to nahoda ze to nedopadlo. Divím se ze si s tebou vola a potom tohle. 🤔
Mozna bych si zkusila dat chvilku pauzu od seznamek a treba nikoho potkas mimo socky ofiko. Treba je v tvem okoli nekdo kdo by o tebe mel zajem jen to zatim nevidis.
@bbbettty
Ahoj, to fakt?!
Pocuj,rob to ako oni.Dohodni si viac rande v priebehu 2-3 dni.Musis mat rozrobenych viac chlapov.
Je to jak nakupny kosik v Amazone.Das tam vsetko,co by si chcela a az pred zaplatenim pretriedis.🤣
S tym zaplatenim to myslim obrazne,nie doslova.
Jeden je malo.Namotas sa zbytocne.Ver mi.
Toto nemam z vlastnej hlavy,ale od kamaratov a kolegov(btw.strasni obsournici).

@fandysek_1
Nieco na tom bude