icon

Co dělat, když přestal psát po schůzce?

bbbettty
3. pro 2023

Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?

Strana
z3
trdelnik234
5. pro 2023

@fandysek_1

Nieco na tom bude

bbbettty
autor
6. pro 2023

@fandysek_1 já měla přímo v inzerátu, že hledám nezadaneho a s vyřešenou minulostí. No, teď si dám pauzu aspoň přes vánoce bude klid 🙂.

trdelnik234
6. pro 2023

@bbbettty
Niekoho mozno stretnes v nakupaku alebo n'a vianocnom vecierku 🤣🤣

lula86
8. pro 2023

@bbbettty
Nehazej flintu do... urcite se najde skvělý muž se kterým si budes rozumet a nebude te tahat za nos, bude mit vse vyřešené a bude se umet podle toho k tobe chovat.
Tento exemplar byl evidentne vadny kousek. 🤭😅 Proc chces nezavazny/milenecky vztah jen ? Radim nepsat, vaz si sebe a nepodcenuj svoji hodnotu, bud se ozve nebo ne...ale dle toho ze jste si predtim psali a byli v kontaktu neustale tak asi opravdu slo o blbecka (pardon) co te chtel dostat a bye kote.

bbbettty
autor
14. pro 2023

Holky, já jsem snad prokletá. Další zoufalec že seznamky. Pár dní jsme si psali, proběhly fotky, super, oboustranné sympatie, pak jsme si párkrát volali s tím, že se sejdeme. V úterý jsme se dohodli na středu a že si ještě ráno potvrdíme v kolik. A co myslíte? Přestal se ozývat. Co to s těma chlapama je? Je to tou seznamkou?

lula86
14. pro 2023

@bbbettty kde jsi na seznamce prosim te? Kdyztak mi to posli klidne do soukr. zpravy. Urcite je to nahoda ze to nedopadlo. Divím se ze si s tebou vola a potom tohle. 🤔
Mozna bych si zkusila dat chvilku pauzu od seznamek a treba nikoho potkas mimo socky ofiko. Treba je v tvem okoli nekdo kdo by o tebe mel zajem jen to zatim nevidis.

trdelnik234
14. pro 2023

@bbbettty
Ahoj, to fakt?!
Pocuj,rob to ako oni.Dohodni si viac rande v priebehu 2-3 dni.Musis mat rozrobenych viac chlapov.
Je to jak nakupny kosik v Amazone.Das tam vsetko,co by si chcela a az pred zaplatenim pretriedis.🤣
S tym zaplatenim to myslim obrazne,nie doslova.
Jeden je malo.Namotas sa zbytocne.Ver mi.
Toto nemam z vlastnej hlavy,ale od kamaratov a kolegov(btw.strasni obsournici).

Strana
z3