icon

Co dělat, když rodiče partnera nepomáhají?

matkacekatelka
3. dub 2022

Ja rodiče už nemám, takže spoléhám jenom na rodiče partnera. Ale nějak nám nepomáhají, šla jsem do vztahu a založení rodiny s jinou představou. Věděli, že z mé strany pomoc nepříjde a máme jenom je.

Strana
z6
emamaira
5. dub 2022

@luckawm máme to podobně, jsem ráda, že ještě někomu rodiče pomáhají a tráví spolu hodně casu. Připadala jsem si tady úplně blbě, že si nechávám dítě vyzvedávat ze školky od mého táty, že tchýně přiveze oběd, když k nám jede atd. 😀 Já tohle spíš vnímám jako život v širší rodině, bydlíme od sebe všichni cca 15 minut autem, takže mi přijde normální, že každý dělá co umí. Teď o víkendu jedeme k našim kácet stromy, když tchyně má problém s počítačem, tak ho vyřeším, zase neumím tak dobře vařit jako ona 😀

luckawm
5. dub 2022

@emamaira já teda vařím doma hodně a tchyně vari o dost hůř 😁, ale jednou za čas mi to pomůže když přiveze jídlo. Čekáme další dítě a jelikož jsem na začátku tak mi teď bylo pořad špatně a byla jsem děsně unavená takže každá pomoc se hodila. Taky od sebe bydlíme všichni kolem 20 minut autem. Oboum babickam se po vnoucatech stýská takže jsou rádi, ze se vídáme 😁♥️. I moje prababicka jezdi ke svému synovi a spi tam a pomáhá mu a to ji je 70, ale ona miluje děti. Vlastně mi teď dochází, ze máme fakt fajn rodinu která si pomáhá 😂♥️.

elodii
5. dub 2022

starší syn pravidelně jezdí o víkendu na jednu noc k mojí mamce. Takže ta mi pomáhá hlídáním, i když třeba potrebuji v týdnu,můžu ji kluky dovést do práce apod. Teď mi třeba uvařila, když jsem byla nemocná a poslala jídlo ❤️🙏 bydlí 8km od nás, takže to je paráda 🤗 tchýně bydlí vedle nás a ta už tolik nepohlídá🤷 spíš mi pomáhá vypít doma (u nás 😂) kafe 😅😂

Strana
z6