Co to může být (pohlavní nemoc)?
Dobry vecer ,chtela bych moc pozadat o radu a zkusenost.Tak abych zacla od zacatku.Muj manzel mi na zacatku roku podvedl.A stavalo se nam ,ze 2 za mesic se nam objevil intimni problem.Mel ho svedivehoba cerveneho.A ja to same.Vzdy jsme to prelecili mastickami a ja i globulemy.Nahle jsem v cervnu otehotnela.A moc spolu nespime ,ale kdyz sme se spolu vyspali.Hned nastal problem opet nanovo.Znova preleceni od gynekolozky.Myslite ,ze mi mohl partner od ni necim nakazit?Nebo jak rika manzel ,ze to muze byt kvuly verejnym zachodkam?Az pojedu na gynekologii budu to sni resit.Nebo jen hystericky plasim.Dekuji za kazdou odpoved
http://www.sexporadna.cz/kvasinkova-infekce-u-m...
http://www.ulekare.cz/clanek/kvasinkova-infekce...
dieta http://www.mezdravi.cz/dieta-pri-kvasinkove-inf...
a ano, pruvodnim znakem muze byt i zvysena chut na sladke...
@malibu77 Hele, to je těžký, záleží na tom, co máš za problémy, určitě se vyplatí nechat si udělat kultivaci. Jako těhotná a s tvou zkušeností s nevěrným mužem bych chtěla vidět i výsledky partnera.
Na jednu stranu to může být těhotenstvím, já jsem na to třeba citlivá a byť celé těhu používáme ochranu, problémy mám stále.
Na druhou stranu může být problém u partnera, je totiž opravdu nepravděpodobné, že by měl problémy i on. Navíc výmluva se záchodky... To je opravdu mimo.
Nechte si oba udělat kultivaci. Pokud nemá co tajit, nebude s tím mít problém. V těhu,pokud máš flinka doktorku, klidně jako samoplátce. Ať prcka neohrozíš.
Přeji moc a moc sil. Je to vysilující, i když v tom nejsou vztahové komplikace, natož takto.
@malibu77 ja mela antibiotika na zanet dasne a to, co se mi zacalo dit dole, to bylo peklo....muj dr rekl, ze nekdo to po atb ma.....a jinak jsme s muzem parkrat taky resili tyhle problemy, ze by me podvedl,me ani nenapadlo....dr mi vysvetlil, ze si proste asi uplne nesedime....prelecil nas oba a od ty doby klid 🙂
z veřejných záchodku to muže mít jen v případě, že tam klátí nějaku prostituku 🙂...ne promin, je to kvasinková infekce zřejmě, kterou si stále přenášite, použivejte kondom a on at zajde k doktorovi, zřejmě mu lokální léčba nestačí
No, takže když se snaží svalit vinu na veřejné záchodky, tak vsázím na to, že souloží s onou dámou pořád, tudíž se vrací ty problémy pořád dokola.
Takže to chce přeléčit milenku, manžela a tebe - aby potom nemělo komplikace miminko...
No....moje segra na tohle trpela roky...pak prisla na to, ze ma jeji muz jeste jednu domacnost a rodinu....rozvedla se a ma pokoj...Pokud to jsou u tebe kvasinky, tak bych prelecila a na nej se vyprdla. A pro mimco je to fakt nebezpecny...
@malibu77 necekala bych na dalsi antibiotika, zacni je brat uz ted. A pri ATB tuplem....
Kdyz te prepadne nahle svedeni, treba v noci a nemas pristup k nicemu, co by ti ulevilo, tak muzes zevne na rodidla aplikovat jogurt s zivou kulturou, treba Hollandii...bilou! Ne, ze si tam dole udelaj malinovej koktejl 😝
Ahoj,pokud se ten problém projeví jen po sexu tak to může opravdu způsobovat kvasinková infekce.Měla jsem podobný problém a manžel mi nevěrný není.Způsobuje ji nadměrná konzumace sladkého,nevhodné spodní prádlo a u mě i mýdlo.Koupila jsem si bavlněné prádlo,omezila sladké a koupila Lactacid.Ted mám už klid,každopádně mi doktorka vždycky napsala léky i pro manžela.Poku si myslíš,že je problém u něj tak ho pošlo na urologii,tam si už poradí.
@katerina_m Dobrý den ,tak to asi bude tím ,že jsem těhotná.A prostě mi to proběhlo hlavou a zbytečně jsem ho obvinila.Je pravda ,že sladké tet je skoro jak hlavní jídlo furt mám na něj chut.Děkuji za odpověd 🙂
Já to chápu,zapomenout na to hned nejde,pokud se to vůbec podaří.U mě byl asi hlavní problém v tom mýdle.Každá jsme jiná,ale myslím si,že pokud to je opravdu pohlavní nemoc tak to gynekolog na 100% zjistí.
A víš jistě, že tě nepodvádí dál? Já měla kdysi jeden vztah a celé dva roky jsem trpěla šílenýma mykozama...neustale se vracely mne i partnerovi, pak jsem zjistila, že mě celé ty roky podváděl, takže když jsme se vyléčili, donesl domů zas něco... Jak jsem ho vykopla, měla jsem už klid..
Tak manžel by měl jít rozhodně na urologii a oba byste si měli nechat udělat kultivaci. Ona ta kvasinková infekce může jenom překrývat původní jinou infekci, třeba ureaplasmata nebo mykoplasmata. Po přeléčení antimykotiky je u ženy potřeba ještě dolečovací kůra, fermalac nebo gynocaps nebo vitagyn c, všechno to jsou globule na obnovu mikroflory a pH, používat minimálně 10 dní. Taky je podstatné jestli ti gynekoložka píše vždy stejný přípravek nebo různé, protože kvasinky si rychle tvoří rezistenci, takže při opakovaném použítí stejné účinné látky, byť pod různými komerčními názvy, je ta účinnost nižší a nižší až to nezsbírá vůbec. No a kondom by měl každý používat stále, pokud se nesnaží otěhotnět.
@katerina_m a asi kdyby to byla pohlavni nemoc.Tak pri trstechv nehotenstvi povinnych by se to zjistilo ,ze ano?Sem i cetla ,ze to proste tehotne zeny tak maj.
@malibu77 myslim si,ze ano,ale konzultaci s dokrem nic nezkazis.

@victress Tak to jsem zvědavá až tam pojedu co mi na to řekne