icon

Co to může být (pohlavní nemoc)?

malibu77
12. lis 2015

Dobry vecer ,chtela bych moc pozadat o radu a zkusenost.Tak abych zacla od zacatku.Muj manzel mi na zacatku roku podvedl.A stavalo se nam ,ze 2 za mesic se nam objevil intimni problem.Mel ho svedivehoba cerveneho.A ja to same.Vzdy jsme to prelecili mastickami a ja i globulemy.Nahle jsem v cervnu otehotnela.A moc spolu nespime ,ale kdyz sme se spolu vyspali.Hned nastal problem opet nanovo.Znova preleceni od gynekolozky.Myslite ,ze mi mohl partner od ni necim nakazit?Nebo jak rika manzel ,ze to muze byt kvuly verejnym zachodkam?Az pojedu na gynekologii budu to sni resit.Nebo jen hystericky plasim.Dekuji za kazdou odpoved

Strana
z3
malibu77
autor
13. lis 2015

@victress Tak to jsem zvědavá až tam pojedu co mi na to řekne

nonnni
13. lis 2015

@malibu77 jestli to sladke zhorsuje?

Co se stane s kvaskem, kdyz ho das do mouky (cukr), nebo zasypes cukrem? Nabobtna, mnozi se...kvasinky se na sladkem zivi.

malibu77
autor
13. lis 2015

@nonnni Aha no tak to vím v kuchyni co se stane ,ale nečekala jsem ,že je to i s tělem takhle :(

malibu77
autor
13. lis 2015

@nonnni Tam píšou i antibiotika ,že to muže způsobit a já je měla dost často tak že by i to vyvolala u mě takovou reakci?

dc2015
13. lis 2015

@malibu77 Hele, to je těžký, záleží na tom, co máš za problémy, určitě se vyplatí nechat si udělat kultivaci. Jako těhotná a s tvou zkušeností s nevěrným mužem bych chtěla vidět i výsledky partnera.
Na jednu stranu to může být těhotenstvím, já jsem na to třeba citlivá a byť celé těhu používáme ochranu, problémy mám stále.

Na druhou stranu může být problém u partnera, je totiž opravdu nepravděpodobné, že by měl problémy i on. Navíc výmluva se záchodky... To je opravdu mimo.

Nechte si oba udělat kultivaci. Pokud nemá co tajit, nebude s tím mít problém. V těhu,pokud máš flinka doktorku, klidně jako samoplátce. Ať prcka neohrozíš.

Přeji moc a moc sil. Je to vysilující, i když v tom nejsou vztahové komplikace, natož takto.

nonnni
13. lis 2015

@malibu77 pochopitelne, protoze atb vyrusi i zdrave bakterie, ktere se nachazeni v posevnim prostredi. Nem ho poradne, co chranit...s kazdym branim ztb bys mela brat probiotika.

sereza
13. lis 2015

@malibu77 ja mela antibiotika na zanet dasne a to, co se mi zacalo dit dole, to bylo peklo....muj dr rekl, ze nekdo to po atb ma.....a jinak jsme s muzem parkrat taky resili tyhle problemy, ze by me podvedl,me ani nenapadlo....dr mi vysvetlil, ze si proste asi uplne nesedime....prelecil nas oba a od ty doby klid 🙂

dc2015
13. lis 2015

@malibu77 Ještě doporučuji do pochvy Fermalac. V těhu bezpečné a na kvasinky jako prevence super.

elu
13. lis 2015

z veřejných záchodku to muže mít jen v případě, že tam klátí nějaku prostituku 🙂...ne promin, je to kvasinková infekce zřejmě, kterou si stále přenášite, použivejte kondom a on at zajde k doktorovi, zřejmě mu lokální léčba nestačí

elvira
13. lis 2015

No, takže když se snaží svalit vinu na veřejné záchodky, tak vsázím na to, že souloží s onou dámou pořád, tudíž se vrací ty problémy pořád dokola.
Takže to chce přeléčit milenku, manžela a tebe - aby potom nemělo komplikace miminko...

sereza
13. lis 2015

No....moje segra na tohle trpela roky...pak prisla na to, ze ma jeji muz jeste jednu domacnost a rodinu....rozvedla se a ma pokoj...Pokud to jsou u tebe kvasinky, tak bych prelecila a na nej se vyprdla. A pro mimco je to fakt nebezpecny...

malibu77
autor
13. lis 2015

@dc2015 Děkuji za radu.Mě přijde ,že tet jsem také strašně na ten spodek citlivá

malibu77
autor
13. lis 2015

@nonnni Aha takže až zase budu brát antibiotika tak hned probiotika a to je bez receptu?

malibu77
autor
13. lis 2015

@sereza TÁ to Vám prosím dělali obou náké testy nebo jen Vám?Tak to by člověk ani neřekl co mužou takové prášky udělat.Že je to cajch je známe ,ale že muže udělat takovou neplechu :/

nonnni
13. lis 2015

@malibu77 necekala bych na dalsi antibiotika, zacni je brat uz ted. A pri ATB tuplem....

Kdyz te prepadne nahle svedeni, treba v noci a nemas pristup k nicemu, co by ti ulevilo, tak muzes zevne na rodidla aplikovat jogurt s zivou kulturou, treba Hollandii...bilou! Ne, ze si tam dole udelaj malinovej koktejl 😝

sereza
13. lis 2015

@malibu77 muj dr mi udelal stery a z vysledku laboratore stanovil diagnozu...a predepsal mi leky pro oba....ja mela cipky a mast a manzel polykal prasky....od ty doby klid ☺

katerina_m
13. lis 2015

Ahoj,pokud se ten problém projeví jen po sexu tak to může opravdu způsobovat kvasinková infekce.Měla jsem podobný problém a manžel mi nevěrný není.Způsobuje ji nadměrná konzumace sladkého,nevhodné spodní prádlo a u mě i mýdlo.Koupila jsem si bavlněné prádlo,omezila sladké a koupila Lactacid.Ted mám už klid,každopádně mi doktorka vždycky napsala léky i pro manžela.Poku si myslíš,že je problém u něj tak ho pošlo na urologii,tam si už poradí.

malibu77
autor
13. lis 2015

@sereza děkuji za odpověd 🙂

malibu77
autor
13. lis 2015

@katerina_m Dobrý den ,tak to asi bude tím ,že jsem těhotná.A prostě mi to proběhlo hlavou a zbytečně jsem ho obvinila.Je pravda ,že sladké tet je skoro jak hlavní jídlo furt mám na něj chut.Děkuji za odpověd 🙂

katerina_m
13. lis 2015

Já to chápu,zapomenout na to hned nejde,pokud se to vůbec podaří.U mě byl asi hlavní problém v tom mýdle.Každá jsme jiná,ale myslím si,že pokud to je opravdu pohlavní nemoc tak to gynekolog na 100% zjistí.

siiia
13. lis 2015

A víš jistě, že tě nepodvádí dál? Já měla kdysi jeden vztah a celé dva roky jsem trpěla šílenýma mykozama...neustale se vracely mne i partnerovi, pak jsem zjistila, že mě celé ty roky podváděl, takže když jsme se vyléčili, donesl domů zas něco... Jak jsem ho vykopla, měla jsem už klid..

victress
13. lis 2015

@elvira anebo manžela vykopnout a vyléčit jen sebe...

bbibianca
13. lis 2015

@malibu77 necetla jsem vsechny prispevky, ale co mi dr. V tehu doporucila byly nejake posevni laktobacily. Jmenuje se to gynocaps. Jukni na net. Pouziva se to jako prevence i v tehotenstvi. Vyrobxe ma myslim i nejakou masticku. Pomaha to. Vygooogli si to 😉

popelasa
13. lis 2015

Tak manžel by měl jít rozhodně na urologii a oba byste si měli nechat udělat kultivaci. Ona ta kvasinková infekce může jenom překrývat původní jinou infekci, třeba ureaplasmata nebo mykoplasmata. Po přeléčení antimykotiky je u ženy potřeba ještě dolečovací kůra, fermalac nebo gynocaps nebo vitagyn c, všechno to jsou globule na obnovu mikroflory a pH, používat minimálně 10 dní. Taky je podstatné jestli ti gynekoložka píše vždy stejný přípravek nebo různé, protože kvasinky si rychle tvoří rezistenci, takže při opakovaném použítí stejné účinné látky, byť pod různými komerčními názvy, je ta účinnost nižší a nižší až to nezsbírá vůbec. No a kondom by měl každý používat stále, pokud se nesnaží otěhotnět.

d0ra
15. lis 2015

@nonnni Jo a plesnivé sýry. Před těhotenstvím jsem měla časté problémy a když jsem přestala jíst sýry a sladké, tak se to velice zlepšilo! Pak mám babskou radu, kterou jsem ve chvíli zoufalství zkusila a opravdu funguje! Bílý jogurt na postižené a bolestivé místo. Vyrovnává Ph.

malibu77
autor
15. lis 2015

@katerina_m a asi kdyby to byla pohlavni nemoc.Tak pri trstechv nehotenstvi povinnych by se to zjistilo ,ze ano?Sem i cetla ,ze to proste tehotne zeny tak maj.

malibu77
autor
15. lis 2015

@siiia Myslim si ,ze uz nepokracuje v tom.Vim ,ze toho hodbe litoval .Treba je to fakt jen tim ,ze jsem tehotna...

malibu77
autor
15. lis 2015

@bbibianca podivam se dekuji moc 🙂

katerina_m
16. lis 2015

@malibu77 myslim si,ze ano,ale konzultaci s dokrem nic nezkazis.

Strana
z3