Co to může být (pohlavní nemoc)?
Dobry vecer ,chtela bych moc pozadat o radu a zkusenost.Tak abych zacla od zacatku.Muj manzel mi na zacatku roku podvedl.A stavalo se nam ,ze 2 za mesic se nam objevil intimni problem.Mel ho svedivehoba cerveneho.A ja to same.Vzdy jsme to prelecili mastickami a ja i globulemy.Nahle jsem v cervnu otehotnela.A moc spolu nespime ,ale kdyz sme se spolu vyspali.Hned nastal problem opet nanovo.Znova preleceni od gynekolozky.Myslite ,ze mi mohl partner od ni necim nakazit?Nebo jak rika manzel ,ze to muze byt kvuly verejnym zachodkam?Az pojedu na gynekologii budu to sni resit.Nebo jen hystericky plasim.Dekuji za kazdou odpoved
@katerina_m To ano děkuji 🙂
Dobrý den ,tak tyto problémy patří k těhotenstvý je to mykóza.Takže musíme se léčit oba.Mě předepsala náké klobule a napsala manželovi na lísteček co si má koupit on.Hezký víkend všem 🙂
Tak jsi ale o něco klidnější ne? Víš, že to není nevěra (zřejmě) ale něco, co se dá léčit. Já mám teď 3 týdny pokoj, jinak co 14 dní se mi to zatím opakovalo....Tak držím palce
😀

@malibu77 určitě může.. 🙂 já třeba v těhotenství neměla sex vůbec a kvasinkový zánět jsem měla co chvíli a to na to normálně netrpím... 🙂 hlavně zdravíčko tobě a prckovi 🙂