icon

Dárek od tchýně, půlku si musí manžel zaplatit sám

poupe
17. srp 2015

Ahoj, M. dostal dárek k narozeninám, ale v ceně není ubytování, strava...je to ještě dárek?(půlku si musí zaplatit sám)do toho ještě benzín a dálnici, pojede 300km.Já to mu říkam, fakt dárek za všechny prachy 😉

Strana
z4
leniczka23
17. srp 2015

@poupe A co je v ceně teda?

elvira
17. srp 2015

To je nějaký voucher na wellnes procedury nebo co?
No - a když napíšeme, že to dárek není, případně je, ale danajský, tak co s tím?
Vrátite ho? 😉

zuzineckah
17. srp 2015

@poupe to má být dárek??? 😀

poupe
autor
17. srp 2015

kurz paraglidingu

anetka1701
17. srp 2015

@poupe tak to bych za dárek ROZHODNE považovala :o)

leniczka23
17. srp 2015

@poupe Tak ale jestli má kurz paraglidingu tak to není zrovna levná záležitost..nevím jestli si na to koukala ale ty třídenní stojí okolo 4 tisíc..to podle mně dárek je..

elvira
17. srp 2015

Ještě je otázka, jestli po kurzu paraglidingu manžel toužil... Pro mě by to byl danajský dar - z výšek mám strašný strach. 😀

poupe
autor
17. srp 2015

@anetka1701 no já teda ne, dárek až na konci republiky, nebudem dávat další 3 tis., s díkem vrátíme.
Díky za názory. 😉

tristizia
17. srp 2015

Je to nedomyšlený, ale za dárek bych rozhodně považovala.

poupe
autor
17. srp 2015

@tristizia je to dárek, ale nedomyšlený, s tím souhlasím.

leniczka23
17. srp 2015

@poupe Pak moc nerozumím proč ses tady ptala, když máš stejně jasno co s tím dárkem chcete dělat..

zuzineckah
17. srp 2015

@poupe tak pokud tchýně ví, že nemáte zrovna volné peníze, které byste mohli rachnout za cestu, ubytování a stravu, tak opravdu nechápu, že mu to dala. Pokud to neví, manžel si to přál a nemáte rozpočet příliš napjatý, pak bych se snažila to nějak dofinancovat, aby kurz mohl absolvovat.

poupe
autor
17. srp 2015

@leniczka23 zajímal mě názor ostatních, já bych ho vrátila, ale M. se bojí maminky, tak si něco vymyslí 😝

poupe
autor
17. srp 2015

@zuzineckah ona se nezajímá, jak jsme na tom finančně, M. si to nepřál, dala mu to a ahoj, já to financovat určitě nebudu, to radši koupim dceři novou tašku do školy a na dovolenou pro všechny 😉

leniczka23
17. srp 2015

@poupe Ahá..tak pokud si to nepřál, udělala by asi třikrát lépe kdyby mu ty peníze dala, než tohle..Tak držím palce ať jí moc nenaserete..😀

elvira
17. srp 2015

A nedá se to prodat?

poupe
autor
17. srp 2015

@elvira to asi ne, to by jí hodně urazilo, já to nechám na M. ať si to vyřeší.

tulikiss
17. srp 2015

fakt se mi libi jak pises s dikem vratime...nemyslis si ze by tohle mel resit manzel, to on dostal darek ne ty. navic ty si tu vypisovala uz asi pred mesicem ze nechces aby mu tchyne neco takoveho vubec dala, takze promin ale spis mi to prijde jako ze chces zakazdou cenu aby bylo po tvem a manzel proste nikam nejel, protoze ty si byla proti uz predtim a tchyne mela tu drzost ze te neposlechla.

aljosa23
17. srp 2015

Už když jsem viděla jen název příspěvku tak jsem se fakt od srdce zasmála 😀

poupe
autor
17. srp 2015

@tulikiss přesně. 😀

poupe
autor
17. srp 2015

@aljosa23 proč?

aljosa23
17. srp 2015

nemyslela jem to špatně..jen jako že to určitě stojí za to,připomnělo mi to dárky od mojí tchyně.

poupe
autor
17. srp 2015

@aljosa23 já bych nejradši zrušila dárky pro dospělí hned 😉

berenika39
17. srp 2015

@poupe My jsme takové věci zrušili. Dáváme si pozornost, malou, jednu. Neumíš mluvit? Manžel neumí mluvit? Přeci normálně jdu, postavím se proti tchýni a řeknu: prosím tě, nezlob se, já nechci dárek paragliding, opravdu ne a nepojedu tam. Děkuju za pochopení.

Co je na tom tak složitého?

poupe
autor
17. srp 2015

@berenika39 tchýně 😀

mandala
17. srp 2015

Tak jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej, tchyně to snad myslela dobře, jenom to prostě nedomyslela. Proč ji neřeknete, tak jak to je ? Že nemáte peníze na ubytování apd. ? Třeba přispěje. A když jí to vrátíte, tak co ? Lze to vůbec ještě vrátit ?

berenika39
17. srp 2015

@poupe to je pak její problém, že bude mít kurs paraglidingu, ke kterému si bude muset doplatit cestu, jídlo, ubytko....zase se může stát, že ten kurs neudělá, poletí aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

tulikiss
17. srp 2015

a rekl tvuj manzel dopredu sve mamince ze ten kurz nechce, kdyz uz dopredu o tom mluvila.

poupe
autor
17. srp 2015

@tulikiss ale ona o tom vubec nemluvila, žádná komunikace a hlavně že to není v ceně(ubytování, strava..)to jsme se dozvěděli až z mailu, jede se tenhle víkend

zo_ja
17. srp 2015

@berenika39 Ale dárek dostal manžel, ne tazatelka, třeba je za něj rád, ale bojí se, co doma...
Přčeci může jet i sám, takže ubytování a jídlo pořídí mnohem levněji než s rodinou a večery má volný na zábavu s ost. účastníky kurzu.

Dárek může dát každý, jaký chce... Je do DÁREK, ne vaše/Tvoje objednávka. Takže buď poděkuju, jedu, nebo dám/prodám přátelům/známým/online, nebo se domluvíte s mužem, jak to chcete v rodině mít a proberete to s ní... nebo jí to vrátíte a zbytečně třeba ublížíte... Všichni chlapi, co znám, by byli rádi za takovou matku, která by jim dávala takovýhle skvělý dárky, ne ponožky!

A zásadní je, jak to vidí Tvůj muž, ne Ty! Jsou to jeho narozeniny, jeho dárek...

Strana
z4