Dáváte partnerovi heslo od telefonu?
Dáváte partnerovi heslo od telefonu? Sleduje, komu dáváte lajky nebo s kým si píšete a tak??
Je to důvěra, nebo kontrola?
Váhám, jsem trochu v problému....
Ano, oba známe hesla od telefonu i od počítače toho druhého, ale ani jeden si v telefonu neslídíme. Vůbec by mě to ani nenapadlo někoho takto hlídat a ani od svého partnera bych to nesnesla.
Heslo na telefonu nemam a do telefonu mi ani neleze. Kdyz si o to nereknu. Treba se mi stava, ze se bojim si precist nejakou zpravu, tak ho pozadam, at si to precte a rekne mi nejak opatrne, co tam je. 🙂
Nedávám mu žádná hesla a on mi taky ne.Hesla jsou jen a jen tvé.Vsude na to upozorňují, nedávejte nikomu své hesla .Pokud bude pořád otravný a vydírat tě,že musím mu dát nějaké heslo nebo chce vidět co máš v mobilu,pohroz mu policii.Je to trestný cin
Nedávám mu žádná hesla a on mi taky ne.Hesla jsou jen a jen tvé.Vsude na to upozorňují, nedávejte nikomu své hesla .Pokud bude pořád otravný a vydírat tě,že musím mu dát nějaké heslo nebo chce vidět co máš v mobilu,pohroz mu policii.Je to trestný cin
@mentolka001 Aneb jak budovat zdravy partnersky vztah plny duvery, lasky a podpory... tak se na chlapa musi, at vi, ze je porad jednou nohou v kriminale...

@jane46 Hm "posmrtná složka", trochu morbidní sice, ale je fakt, že člověk nikdy neví, coby...stačí blbá nehoda...
Takhle jsem k tomu zatím nikdy nepřistupovala, že bych měla někde evidovat hesla a PINy kvůli tomuto. Nějak k té evidenci mám prostě odpor skrz GDPR a kyberbezpečnost, mít to prostě někde napsané (nemám na mysli nějaká hesla do různýách eshopů a podobně, ale třeba heslo do mailu nebo do telefonu, to prostě nikde nesdílím, to samé IB...)
Manžel třeba si sám nepamatuje ani přístupové jjméno ke společnému (sdílenému účtu) u Air bank 😀 Já jsem vedená jako majitel, on je disponent k účtu. A heslo si pamatuje, ale přihlašovací jméno ne 😀 A prostě doteďka nebyl schopnej zajít na pobočku (se mnou) a dořešit to, nějak to nepotřebuje a neomezuje ho to prý, holt nemá přístup do IB, kartou platit může a to jediný ho zajímá, co potřebuje platit přes internet, hradí ze svého osobního účtu - krom tohoto společného máme každý svůj účet, kam nám chodí výplata a ze kterého si platíme osobní věci anebo prostě třeba když chceme koupit dárky, oblečení atd. Nájem, investice + PHM a potraviny jdou z toho společného, kam každý posíláme část své výplaty.
@ninive211 My uz tu slozku mame fakt dlouho, ani nam to neprijde... To bylo snad v serialu Jak jsem poznal vasi matku ci kde 😆 Jsou tam vsechna hesla od mobilu, mailu, dulezitych portalu kamkoliv, info ke vsem smlouvam, pojistkam, uctum, je tam seznam vsech kontaktu na rodiny, doktory, prace... adresy rodin... co a kde se kdy a jak plati... Jako je to hlavne pro toho meho... Tohle u nas drzim ja a kdyby neco se se mnou stalo, tak nevim co by delal... Taky nevi ani pristup do banky. Ale tu tabulku hesel vyuzivam i ja aktivne... U ruznych eshopu mam heslo ulozene v mobilu, ale jinak ne, ani e-mail... to se zase bojim ja.
V PC to mam zaheslovane, nesirim to, nikam ho nenosim... a ten papir ve skrini se taky uz parkrat hodil. Pridavam i detske pristupy na sporeni, PIN do jejich telefonu. Jsem rada pripravena no 😂 Jeste tam asi chybi dopis pro toho druheho (to bylo v tom serialu) a zavet 😆