Dítě na nuda pláži
Dobrý den maminky,
ráda bych se vás zeptala, jestli některá z vás řešila podobný problém, nebo jaký je váš názor na mou situaci.
Mám 2,5 letého synka, kterého jednou za čas pohlídají manželovi rodiče. Mají ho rádi, on má rád je. Já už s nimi tak super vztah nemám, je to spíše jen formální záležitost, ale to je vedlejší.
Včera mi manžel nabídl, že by si mohli prarodiče synka dnes vzít na koupaliště. Problém mám však s tím, že oni jsou vyznavači nudismu a synka by brali na nudistickou pláž. Vůbec se mi to nelíbí, na nuda pláž bych nikdy dobrovolně nešla, ani ne, že bych se styděla, ale přijde mi to maximálně neestetické. Pohled na nahou tchýni a tchána si opravdu ráda odpustím. Přijde mi také pravdu hodně divný, aby synek chodil nahatý mezi cizími nahatými lidmi. Prostě si to neumím vůbec představit a nechce se mi do toho. Ani nevím, jak bych mu to vysvětlovala, že tam chodí lidi nahatý. Je to naše skoro každodenní diskuze, že ven nemůže utíkat nahatý 😊
Jinak bych mu ale samozřejmě koupání s babičkou a dědou ráda dopřála. Bohužel tchánovi s tchýni přijde zase naprosto normální nuda pláž a ťukají si na čelo, že chce někdo chodit, jak oni říkají, na 'textilní pláž'. Zajímá mě, jak to vidíte vy? Pustili by jste své dítě na nuda pláž? Je to jen moje osobní averze?

Som rada ze sa tu najdu aj normálny ludia 😙😙😙