icon

Dítě před manželstvím

17. únor 2021

Ahoj holky, jdu se asi spis vypovídat, než žádat o nějakou radu, protože jsem z toho smutná a úplně to nechci teď řešit s kamarádkami.
Možná je to vážně hrozná blbost, ale hormony dělají své. Čekáme s partnerem mimco, chtěli jsme ho, sice to vypadá na holčičku a my chtěli spíše kluka, ale to mi vůbec neva, hlavně ať je prcek v pořádku. Nicméně nejsme vzati, žijeme spolu tři roky, vztah máme dobrý, brzy zapocneme stavbu domku a všechno je vlastně růžové... Jen já si vždycky přála spis nejdřív svatbu, pak až rodinu. Ale mimco se proste povedlo dřív a tak jsem rada. Přítel vždy tvrdil, ze si mě vzít chce, před ostatními, když na to narazili, říkal, že nejdřív proste musíme postavit barák, což chápu a je to rozumné. Ale semnou na přímo to takhle neprobiral. Tudíž k věci, trochu jsme premysleli o jméně pro potencionálni holčičku a já ho pak řekla spojené s mým příjmením, což se příteli nelíbilo... Ale já už dřív říkala, ze pokud bude dítě dřív jak manželství, bude mít proste moje příjmení. Po otěhotnění jsem si ještě říkala, ze bych názor změnila jen pokud by mě požádal o ruku do porodu... Ale jak ho znám ani ho to nenapadlo. Tak sem se mu pokusila říct jak to proste cítím, ale jako vždy když se řeší něco takhle podstatného vlastně nereagoval... Teď je mi z toho vlastně hrozne smutno, musela sem to jít lehce obracet do koupelny (hormony 🙄) a je mi z toho fakt ousko...
omlouvám se moc za sloh a děkuji pokud jste docetli a případně za názor.

Strana
z13
somalicats
20. srp 2022

@veronicka89 Ale znám 😀. Google nepotřebuju, i v těch zácpách třeba kolem Salzburgu nebo dole kolem Klagenfurtu jsem občas stála, zas na druhou stranu znám i objízdné trasy, nejezdím nutně vždycky po dálnici. Prostě přeháníš.

mimi1004
20. srp 2022

Vyjadřuju se k tomu, cos napsala dle vlastní zkušenosti a nepotřebuju tvůj souhlas.
@veronicka89

veronicka89
20. srp 2022

@mimi1004 souhlas ne ale v tom pripade pis o sobe ...a nevyjadruj se k moji situaci ....

veronicka89
20. srp 2022

@somalicats podivej zmeni na tom neco ze jezdime 10h nebo 12 ..? .ted proste s miminem a pri pracich na cestach jedeme 12...

Radsi ti to tu napisu ze urcite vis ze tohle je cisty cas kdyby se jelo vkuse ... 🤣at tady zase neprihodis nejakpu super zkusenost ...

veronicka89
20. srp 2022

@somalicats jeste s temi 7 hodinama ...to jako jste z prahy ne 🤣 ze vsichni asi jezdi do Rakouska z Prahy podle vas ...ptz jina cast republiky neexistuje

somalicats
20. srp 2022

@veronicka89 Děvče, sice aktuálně žiju v Praze, ale to jen posledních pár let. Ovšem Rakousko je mojí destinací podstatně dýl. Prostě kecáš, sorry. Buď nejezdíš z Rakouska, nebo máš nějakej hodně zvláštní plánovač tras.

klokanka31
20. srp 2022

@veronicka89 Teď to neber hlavně prosím jako rejpání, ale po spoustě letech na psí knížku (např.jako u vás 17) by se mi už do svatby asi taky nechtělo...

veronicka89
20. srp 2022

@somalicats 🤣 ted ti reknu jine mesto a ty si zadej do googu a pak uz asi nic nepis 🤭

Napis si Brand bei Bludenz a Karvina 😆 a pak mi dej vedet...

Bydlime trosku jinde kde ti nebudu psat abys me nechodila v noci strasit

veronicka89
20. srp 2022

@klokanka31 prima 🙂 👍

zuzineckah
21. srp 2022

@veronicka89 no ja se vyjadřovala k tomu co vím🙂 můžete mít x jiných důvodu, ale spousta papírovými to opravdu není 😉

somalicats
21. srp 2022

@veronicka89 Hele, nejsem trotl, tak nějak jsem tuhle lokalitu v Rakousku tipovala a tipovala jsem teda Ostravu, ne Karvinou, ale to už není zas takovej rozdíl.
Kilometry sedí, o nich bych se nehádala, ale o čase jo. Navíc zrovna tam máš možnost i alternativních tras přes Německo, kde máš na dálnicích možnost jet rychleji než v Rakousku. Já třeba do Salzburgu nebo právě dál za Salzburg jezdím radši přes Německo, už tam mám "svoje trasy", a v zácpách tak stojím minimálně. Takže jo, tady ta trasa bude delší než 7 hodin, ale pořád výrazně kratší, než 12. A neboj, na návštěvu za Tebou nepojedu 😀

veronicka89
21. srp 2022

@somalicats Znovu se ptam jestli je rozdil jet 10 nebo 12 hodin ?

Ona ta trasa vede pres nemecko...!

Minule jsme ji jeli 12 bodin ja nevim co na tom nechapes...

2x zastavujem kratce ...2x zastavujem i treba na 30 min ...
Nevim jestli si videla jak vypadaji dalnice v lete i treba konkretne v D .... Neomezene muzes jet par kilometru ptz jsou opravy nebo zacpy kvuli opravam apod !

Ja jsem ti napsala ze jsme tuhle trasu naposled jeli 12h a to jsme nestali v zadne zacpe dele nez 30min....

🤣

Az tu trasu ted nekdy pojedes dej mi vedet a prestan me presvedcovat za jak dlouho je mozne ujet 900 km s malymi detmi ( i klidne pres noc )

ferda90
21. srp 2022

@veronicka89 nemá cenu se tady dohadovat, některé si pojedou prostě svoje a přes to vlak nejede.

veronicka89
21. srp 2022

@zuzineckah
Omg tohle je posledni co napisu ptz tu nepotrebuju nekoho presvedcovat a ztracet cas s lidma kteri tu fanaticky tvrdi lzi 😬...

Ano pro me je to dost papirovani ptz se chceme vsichni jmenovat po me ...tudiz se budou prejmenovavat jak deti tak chlap...

Jsou to pro me vyhozene penize i cas ktery jsme treba letos radsi stravili radsi spolecnymi chvilemi a vylety do okolnich zemi ...

Takze to ze je nejaka Mana v chomoutu uz od 20 a ja ziju spokojeny zivot 17 let s partnerem a chlapem a vzdy nam do svatby neco prislo , nebo se nam ji nechtelo ani zarizovat ani platit ani papirovat me teda fakt netankuje 🤣

Taky me vubec netankuje jestli nekdo ujede nasich 900 a neco km za 7 hodin nebo za 12 ...🤣

Proste ja napsala proc nejsme svoji a nikoho nazor me ani nezajimal .

Pro me je dulezita moje rodina . nazor partnera na svatbu , nas vztah a ne co mi tady kdo co podsouva ...

Ja vim ze me vyrizeni rodnych listu stalo plno nervu volani papirovani ....

Se svatbou bych tohle kolecko v nasem pripade musela podstoupit znova a do toho se mi bude chtit az na to s partnerem budeme mit cas a naladu ...

Nebudu rodit nebo se stehovat nebo chtit poznavat svet 👐

Mejte se krasne a bezte si uzivat to ze jste svoji ... Verim ze zazivate mnohem plnohodnotnejsi dny a celkove zivot nez my ...jak tu nekdo rekl ...: ,, na psi knizku ,,

pac a pusu ...

Doufam ze se priste udrzim a do tak nesmyslne diskuze s lidma s nesmyslnyma komentarema priste neprispeju a nebude me to nutit vyvracet lzi ktere tady nekdo pise o tom co ja musim nebo jak ja jezdim 🤨

zuzineckah
21. srp 2022

@veronicka89 si jediná, kdo si tady svůj život na psi knížku plamenně obhajuje😎to samo o sobě o něčem svědčí. A aby bylo jasno, mě je vaše uspořádání volné jak dědovy trencle. Já jsem se svým mužem 18 let, brali jsme se po dvou dětech a osmi letech, ovšem nikdy jsem neměla potřebu řešit ani příjmení dětí, ani svatbu jako takovou 😎nejspíš proto, ze jsem byla tehdy stejně spokojena svobodná, jako jsem teď vdaná. Pro nás byla svatba tresnicka na dortu, pro kterou jsme si zaletěli na opačný konec světa. I s papíry. Takže tak.

klokanka31
21. srp 2022

@veronicka89 Proč jsi teda nenechala děti pojmenovat po sobě když chcete všichni tvoje příjmení? Když se děti jmenují po chlapovi tak předpokládám že kvůli tomu, aby po svatbě s tím nebyly komplikace, ale pokud tvůj partner převezme tvoje příjmení, pak jste si to zbytečně zkomplikovali...

eviicka
21. srp 2022

@zuzineckah jediná kdo to obhajuje není, ale přijde mi, že se tu opravdu některé snaží za každou cenu těm svobodným podsouvat, jak jsou vlastně nešťastné, protože si je chlap nechce vzít.

Strana
z13