icon

Domácí násilí - jak ho vyřešit?

barunnka3
11. dub 2019

Ahoj holky..
Už si nevím rady.. Bojím se s tím někam jít, někomu to říct z okolí.. Spíše se potřebuji jen vypovídat..
Jsem s přítelem skoro 2 a půl roku.. Ze začátku vše bylo v pořádku.. Viděli jsme se jen o víkendy, jelikož bydlel daleko.. Po půl roce se přestěhoval k nám do města a začali jsme spolu bydlet.. Vše bylo v pořádku. Ale po pár týdnech, když se opil, začal být agresivní. Hodil se mnou na postel, třásl se mnou, nadával mi.. Když jsem byla v práci a 3minuty neodepsala, bylo zle. Výhrůžky, peklo.. Po půl roce jsem začala dlouhodobě marodit a byla jsem doma, tak byl klid. Dokud se nenapil.. To mě i kopal do břicha, dusil polštářem, když mi tekla krev z nosu, byl ještě víc zlý, že mu umažu podlahu.. Po pár měsících jsme se museli nastěhovat k našim na 3 měsíce. A to byl klid! .. Když jsme se v září nastěhovali do svého, začalo další peklo.. Začal mi zakazovat styk s rodinou. S kamarádkami. A přišlo další mlácení. Monokl. Facky. A hlavně psychické týrání.. Když jsem se konečně rozhodla to řešit a jít na policii, zjistila jsem, že jsem těhotná.. Když jsem mu to oznámila, slíbil, že bude sekat latinu a ani se mě nedotkne.. Což taky dodržel. Nemlátí mě. Ale za to to psychické týraní je horší a horší. Přestal chodit do práce. Sama to nezvládám.. A do toho zakázaný styk s rodinkou - hlavně s mámou.. Nikdy mu nic neudělala. Má ho ráda. Ale on jí nemůže vystát. Bezdůvodně.. Dle mého je to ze žárlivosti, protože nemá takový vztah se svojí mámou jako já s tou svojí.. Zakazuje mi navštěvovat dědu, který každý den jezdí na ozařování a chemoterapie, jen proto, že jsem se za jeho zády setkala s mamkou.. Vyhrožuje mi, že pokud se s ní ještě sejdu, zabije jí.. Nevím, podle mě by toho nebyl schopný, ale strach tam je. Když byl schopný mě mlátit.. Jsem v 16tt. Stále jen brečím. Jem psychicky na dně.. Nevím, co dělat.. Když od něj odejdu, nevím, čeho by byl schopný.. :(

Strana
z8
barunnka3
autor
22. dub 2019

Utekla jsem!!! Jsem pryč! Zatím nehledá. Mám jiné číslo. Bojím se až si půjdu pro věci, teror neskončil. Ale ted jsem pryč! .. Děkuji vám!

sarkoc
22. dub 2019

@barunnka3 supeeer! nejlepší životní rozhodnutí...a pro věci hlavně nechoď sama! Vezmi si s sebou minimálně jednoho kamaráda/bratra/atd...

codal
22. dub 2019

@barunnka3 jsi skvělá, pro věci pošli někoho jiného, nejlépe více chlapů najednou a nebo si na to někoho najmi, pokud u toho musíš být,tak jedině s velkým doprovodem, mužským!!!... rozhodně tam nechoď sama a vůbec s ním nemluv! Jsi statečná!

ariadna12
22. dub 2019

@barunnka3 drzim palce! A mej kolem sebe furt nejake lidi, aby te treba citove nevydiral.

sudylichozrout
22. dub 2019

@barunnka3 Drzim palce! Jsi odvazna a silna zena! 🙂 Pro veci bud nekoho posli, nebo jdi s muzskym doprovodem. Hlavne ne sama, mohl by te hrube napadnout a ublizit tobe i miminku.

barunnka3
autor
22. dub 2019

@zelenaesmolda Ty si někdy zažila na vlastní kůži domácí násilí? Přijde mi, že ne.. Ono se dobře radí, když to člověk nezažil na vlastní kůži.. Nejde se sbalit a odejít. Je to složité.. Ale kdo nezažil, nepochopí..
A bylo by ubohé, vymýšlet si to. Nechtěla jsem aby mě někdo litoval. Psala jsem, že se potřebuji vypovídat. A z toho už samo o sobě logicky vyplývá, že by byl nesmysl si to vymýšlet. Chceš poslat fotky monokla? Nahrávky výhružek? Nebo konverzace, kde mi vyhrožuje smrtí? ..

barulina
22. dub 2019

Je jedno jakanforma DN to je. Ctu ze jste uz pryc, pecka, hodne lidi zijicindlouhodobe v DN tun silu nema. Hlavne se nevracet. Pokud se nevratite, uzvarete kapitolu, zaajdete na OSPOD, pprqdi Vam co s mimcem. Rozhodne bych ho neuvadela do RL. Sice muuze zazadat soud oo urceni otcovstvi, ale to bych resila az by ktomundoslo. Hlavne se nevracejte

barulina
22. dub 2019

Kdybyste chtela konkr. Rady, jsem policistka, pisnete kdyz tak zpravu

barulina
22. dub 2019

Policistka co zila diky otce v Dn 14 let. Klidne piste

barulina
22. dub 2019

@hlasimse tohlebfakt neni reseni, akorad namovi do pruseru kamose, neb vlovek ktery praktikuje dn je ve vetsine pripadu i dobrym hercem a manipulatorem a nebo upln idiot.

calvac
22. dub 2019

@barunnka3 Jsi sikovna. Hlavne se nevracej, to by bylo zle. Drzim palce.

svetlanalana
22. dub 2019

@barunnka3 jste skvělá. Jsme na Vas pyšná. Moc Vám držím palce!!!

sarinkaa23
23. dub 2019

@barunnka3 udělala jsi nejlepší rozhodnutí ve svém životě a za to na sebe můžeš být hrdá!!!!!!!

babbota
23. dub 2019

Jsem ráda, že jsi udělala tento odvážný krok! Držím ti pěsti a přeju štěstí🍀❤

normalnimatka
23. dub 2019

@zelenaesmolda hele sorry, ale už je to docela moc od tebe.
ono ani s těma policajtama to třeba není tak snadný úplně, jak si představuješ.

@barunnka3 moc držim palce. hlavně se obklop podporou rodiny a kamarádů. určitě to za jejich pomoci zvládneš. a ta neziskovka by byla ještě lepší.
přeju pak taky pěknej porod a užívej dítko. ať je zdravý a spokojený🙂!

barunnka3
autor
23. dub 2019

@normalnimatka
Moc děkuji!

sudylichozrout
23. dub 2019

@barunnka3 jaka byla noc, je vse OK? Jsi v bezpeci?

barunnka3
autor
23. dub 2019

@sudylichozrout
Spala jsem asi 3 hodiny.. Jinak byl klid.. Zatím! Číslo mám jiné. Neví, kde jsem. Tak uvidíme co dál..

hlasimse
23. dub 2019

@barunnka3 úplně mi za tebe spadl kámen ze srdce a i když se neznáme, jsem na tebe strašně pyšná! Přeju ti klid a zdravé miminko ❤

barunnka3
autor
23. dub 2019

@hlasimse
Moc Ti děkuji! 🙂 .. První krok za mnou. Ale to nejhorší ještě přijde. Ačkoliv nejsem věřící, modlím se a prosím, aby nedělal problémy.. Ale hlavní je, že jsme s miminkem v bezpečí! ❤

sudylichozrout
23. dub 2019

@barunnka3 Skvele! 🙂 Mam z tebe moc velkou radost!
Hlavne moc lidem nerikej, kde jsi. At se to neprovali...

zelenaesmolda
23. dub 2019

@barunnka3
predstavi si,ze zazila a odesla jsem z minuty na minutu jenom s nejnutnejsima vecma v batuzku zatimco chlap usnul.takze mi nevykladej nic o tom,ze to nejde.
Ty mas rodinu,ktera te podpori,ja tu rodinu mela stovky km daleko,malem jsem skoncila na ulici a to jsem byla v 5.mesici takze kdyz se chce tak to jde

barunnka3
autor
23. dub 2019

@sudylichozrout
Nene. Ani by mě to nenapadlo. Naštěstí u nás ve městě nikoho nezná. A koho zná, ten ho už teď nesnáší..

sudylichozrout
23. dub 2019

@zelenaesmolda uz ji neperuj, to je fakt ted to posledni, co potrebuje...

pipi_puncocha
23. dub 2019

@barunnka3 mám velikou radost, jsi úžasná, moc držím palce, ať to jde co nejlépe i nadále a ať je miminko v pořádku. ❤

A stran toho stěhování, maminka řešila něco podobného a prostě tam poslala jen chlapa z rodiny a stěhováky, samy jsme tam už nepáchly.

zelenaesmolda
23. dub 2019

@sudylichozrout
ja ji neperuju,ona se ptala jestli jsem si tim nekdy prosla tak ji odpovidam,ze ano.

@barunnka3 diky bohu jsi konecne pryc ale ted prijde to nejhorsi,bude te ukecavat,prosit,brecet,hrat si na chudacka ale nenech se zlomit.a to DN urcite nahlas uz jenom pro pripadne tahanice o dite,zaznam mu to zkomplikuje

ariadna12
23. dub 2019

@barulina presne tak. A kdyby nahodou se chtel k otcovstvi prihlasit a platit alimenty, resil by to soud a ten rozhoduje v zajmu ditete, coz domaci nasili skutecne neni.

ariadna12
23. dub 2019

@barunnka3 nenech se nikym vytocit, to ted nepotrebujes. Nektere zeny tu pisou tvrdeji, nez by musely, to vis, internet a anonymita dava silu🙂. Btw tu konverzaci s vyhruzkama smrti, fotky monokla, atd., nemaz. Hodi se ti u OSPODU, pokud pujdes na Policii CR i v pripadnem soudnim rizeni o urceni otcovstvi.

hejnecko
23. dub 2019

@barunnka3 Já mám za tebe takovou radost!❤ Možná tě teď čeká "to horší",ale už na to nebudeš sama,nemusíš se bát to říct a určitě tě překvapí,kolik lidí se za tebe postaví. Podle mě byl nejtěžší první krok,říct si "UŽ NE!" a to jsi dokázala. Drž se,myslíme na tebe a když si najdeš chvilku,napiš,jak to zvládáš.🍀

darinka84
23. dub 2019

@barunnka3 mám velkou radost a přeji hodně sil. A silná jsi protože jsi udělala ten krok a jsi pryč. Pořád jsem nahlizela do diskuse a měla černé myšlenky. Jsem fakt ráda!

Strana
z8