Ex manžel. Má někdo podobnou zkušenost?

25. led 2024

Dobrý den,
jsou to 2měsíce, co jsme se rozvedli. Důvodem rozvodu byla nevěra z jeho strany a dítě, které z nevěry vzešlo. Já se odstěhovala, děti máme ve střídavé péči. Teď přišel ex manžel s tím, že by mě chtěl zpátky, ať se k němu zase nastěhuju. Už týden do mě hučí pořád toto stejné. Prý mě miluje a s milenkou být nechce. Jenže já mu nevěřím, totálně selhala důvěra. Nemám pocit, že se na něho mohu spolehnout, že je tu jen pro mě. Také sex s ním mi nic neříká, co se mi dříve líbilo, se mi teď protiví. Stále mě "hlídá", možná na mě i žárlí, ačkoli jsem sama, žádného partnera nemám. Chce to dát zase dohromady. Teď dokonce přitvrdil a jde na mě přes děti, že budeme spolu kvůli nim, že ony jsou ty nejdůležitější. Já už nevím, jak mu to mám vysvětlit, že nechci. Asi mě ani neposlouchá a stále si jede svou.
Měla jste některá taky takového zatvrzelého ex manžela?

uzivatelkapetra
25. led 2024

Něco podobného mám v okolí, skoro dospělé děti a chlap přišel s tím, že má někde levobočka. Ona se to ale rozhodla s ním zvládnout a je to teď cca dva tři roky a fungují, ale popravdě si to nedovedu představit, hlavně když k nim dítě jezdí na víkendy a ačkoliv ono za to nemůže, je to pro ni trvalá připomínka.

reeeza
25. led 2024

Ježiš zkouší tvoji slabost, zkouší jestli se chytíš. Hra na kočku a na myš.

Nenech se jím přece zvyklat. Vždyť ty už jsi jinde a on je pro tebe minulost.

pavca1982
25. led 2024

Trochu pozdě ne?

marketa1218
26. led 2024

Beztak mu chybí jenom full servis. Nemá mu kdo vařit a prát fusekle 😄. Vydrž, on to časem třeba pochopí.

lemamama
26. led 2024

Nenech se, kreten kretenem zůstane, udělal to jednou, udělá to znova, vůbec ve chvíli kdy pochopí, že se k němu zase vrátíš. Měj hrdost a pošli ho do prdele. Chápu, že to může být těžší než se mi zde kdáká, ale nenech se. Držím.moc palce.

levandule_k
26. led 2024

To je psycho, drž se a hlavně se nenech vmanipulovat do ničeho, co nechceš.

zlataberta
26. led 2024

Jste rozvedení.....takže buď v klidu a dělej si co chceš, nenechej sebou manipulovat....rázně mu řekni, že to skončilo a nebude to jinak. Máš přece nějakou cenu. Hodně štěstí🍀

eviicka
26. led 2024

Asi takhle umím si představit, že by se člověk povznesl nad nevěru a nemanželské dítě. Ale nátlak a manipulace to fakt ne ☹. Jestli tě má rád, tak tě bude respektovat, dá ti čas, jestli ne, tak mu jde o ego a servis.

areh
26. led 2024

Chce to, co nemůže mít. Klidně bych řekla, že si i mohl uvědomit, co ztratil. Ale ta důvěra tam nikdy nebude. Aspoň za mě ne. Mě pomohlo se s ex přestat úplně bavit. Řeším jen děti nic jiného. On to časem pochopí.

drakenn
26. led 2024

Nevracej se k němu. On chce akorát utéct před novou zodpovědností - starost o děti. Ty se mu budeš nakonec starat o jeho nove dítě o víkendech a panáček si bude opět vy*ukávat jinde! O tohle mu především jde. Nebuď blbá.

llluckaaa
27. led 2024

Už mu nic nevysvětluj. Prostě váš partnerský vztah už skončil a budoucnost nemá. Tečka. Jak píšou holky - nebuď blbá, jak tě dostane, kam chce, vrátí se to do starých kolejí.

autor
26. únor 2024

@areh a jak jsi toho dosahla...to jsi proste neodpovidala na zpravy?Pouze to co se tykalo deti?

autor
26. únor 2024

Teď mě zve dokonce k němu...večeře,film, přespání...i přestože jsem už min.3x řekla, že nepůjdu, má vše dokonale naplánované a i to v kolik hodin mě vyzvedne...Na zprávy teď už vůbec nereaguju, přesto to on vzal jako hotovou domluvenou věc. Nevím, co dělat...mám strach, aby se nezačal mstít přes děti...

areh
26. únor 2024

Řekla jsem mu na rovinu, ať mi už nic neříká, odpovídala jsem mu jednoslovně. Celkem to pochopil. Ale je to těžký. Musíš vydržet, nepodlehnout. Neříkat si "a co když..."
Nemůžeš v ten čas,kdy se chce setkat někam odjet? I kdybys měla jen chodit venku? (Nevím tedy, kde budou děti)

llluckaaa
27. únor 2024

Nepolevuj a stůj si za svym NE. Jeho problem, ze ho neakceptuje. Co si pozvat na inkriminovanou dobu kamarádku, ať te má kdo podpořit?

autor
27. únor 2024

@areh děti právě mají přespávačku ve škole...

areh
27. únor 2024

Jestli s ním opravdu nechceš večer trávit, tak bych se zařídila podle sebe. Běž někam ven, s kamarádkou na kafe, cvičit. Ukaž mu, že to myslíš vážně!