Ex sestra chce vidět našeho syna. Nejsem zbytečně hysterická?

7. dub 2022

Kdyz jsme spolu s pritelem zacinali, byli jsme oba cerstve po rozchodu. Ze zacatku slo jen o sex, takze jsme si normalne o nasich ex povidali. Jenze se z toho nakonec vyvrbila laska a vztah, takze z me strany bylo zbytecne se k byvalym partnerum vracet. Vlastne mi do dneska nevadi, kdyz se obcas pritel o ex zmini - vetsinou to ale v kombinaci s nejakym mistem, vzpominkou. Slecnu osobne neznam, ale nic proti ni nemam. Ale nastava tady velke ale. Ex ma sestru, ktera se bavi s pritele brachou. Pritel s ni pred x lety taky hezky vychazel, ale od rozchodu s bejvalkou se nevideli - zatimco bracha se s ni vida pravidelne. Pred par mesici se nam narodil syn a bracha prisel s tim, ze segra ex chce maleho videt. A bratr to oznamil jako hotovou vec. Jenze tohle mi prijde uz trosku moc. Neco jineho by bylo, kdyby se s pritelem videli nebo se potkali nekde na ulici, ale takhle mi to prijde divne. Uz z principu. Co si o tom myslite? Nejsem jen zbytecne moc hystericka?

merope
7. dub 2022

A s přítele bráchou se jenom baví nebo i něco víc? Přijde mi přirozené, že pokud k sobě mají nějak opravdu blízko, tak se zajímá. Prostě synovci a neteře zvláště pokud jsou lidi ještě bezdětní - to bývá taková ta nejbližší "dětská rodina".

klokanka31
7. dub 2022

Mě by přišlo divné kdyby ho chtěla vidět ta ex, ale pokud je to její sestra co se stýká s bratrem, neviděla bych na tom nic špatného...třeba to bude jednou jeho teta 😊

cilkat
8. dub 2022

Chápu to, že "sestra ex" je defakto holka bratra tvého partnera? Takže vlastně "skoro teta" chce přijít kouknout na "skoro synovce"? Pokud ano, tak co je na tom divného?
POkud je "sestra ex" pouze jedna z mnoha kamarádek rodiny tvého partnera, tak už to divné je...

autor
8. dub 2022

Sestra ex je pouze kamarádka. Nic spolu s bráchou od přítele nemají, ona má svého přítele. Ještě bych pochopila, kdyby třeba chtěla poznat i mě, když už chce vidět i mé dítě.

sinicka
8. dub 2022

Jestli ti to přijde divné a necitíš se na to, tak to řekni narovinu a je to..určitě bych se nenutila a nehrála si na kamarádku.

vipeta
12. dub 2022

Nevidím v tom problém. Spíš by mi bylo divné, kdyby mimco chtěla vidět ex. Já jsem si se sestrou bývalého tenkrát hodně rozuměla a i teď se občas sejdeme nebo si aspoň napíšeme... Tak se prostě sejděte všichni a je to😉

sinicka
12. dub 2022

@vipeta jenze ona se s tou sestrou nezná a nebavi se s ni ani tatinek miminka,

rubesovak
12. dub 2022

A ex jsem byla 8 let, a s jeho sestrou jsem vždy dobře vycházela. S nynějším přítelem jsme byli spolu ani ne měsíc když jsme sestru ex potkali, hned jsem se seznámila a hned od začátku ví, kdo to je. Normálně se navštěvujeme, kamarádíme, děti se na sebe těší. Nevidím v tom problém a přítel taky ne.

merope
13. dub 2022

Tak ona chce poznat hlavně to dítě - ale tak nějak automaticky se počítá, že s ním přijde i jeho matka. A to poznávání aktuální ženy - no, popravdě i pokud to neřekla, tak může být zvědavější i na tebe, jen to nechce říct 🙂.

mata2hari
29. črc 2022

Připomíná mi to situaci u nás 😂 chlapa bývalá žena má babičku a ta má hrozný zájem o naše dítě 😂😂 bere ho jako svoje pravnouče..nutno podotknout, že mýho chlapa měla vždycky hrozně ráda,brala ho skoro jako svého vnuka. Když je u nás chlapova dcera z toho prvního manželství,volají si s prababičkou a dceru jí ukazuje,”prababička” si s ní povídá a až přijede,povozí jí v kočárku.. nemám s tím jediný problém,je to slušná ženská.. U vás bych to asi vyřešila tak,že pokud,sejdete se všichni..

sinicka
29. črc 2022

@mata2hari to je pěkný 🙂 každý milující člověk v okolí dítěte je super..