Exmanželka, děti a maminka - už nevím, co dál, partner upřednostňuje exmanželku přede mnou
Dobrý den, chci se optat jak to chodí v jiných rozvedených rodinách. Mám přítele 4 roky, z toho 2 roky rozvedený děti 16 a 17 let. 17 ti léta dcera, se se mnou nevídá celou dobu, vyhýbá se mi, stejně jako celá jeho rodina včetně bývalé ženy , se kterou má po rozvodu výborný vztah i když si predtim nemohli přijít na jméno. Rozvedli se po 15 letech společného žití prý , že si nerozumí. Přítel o své bývalé žene z počátku nemluvil hezky , chodil si na ni neustále ke mě stěžovat , po rozvodu si , ale najednou moc rozumí. Ona má v péči 17 letou a on má u sebe 16 letou dceru , tak se rozhodli děti . 17 léta dcera nechodí k němu k vůli mě a 16 léta nechodí moc k mamce , ze si prý nerozumí. Jde o to , že mám pocit , ze se od své bývalé neodpoutal , neustále ji se vším pomáhá. Ona je sama a nikoho nechce, přítel oni tvrdí , ze se mu furt líbí , ale nerozumí si a nechce se k ni nikdy vrátit . Vadí mi, ze společně všichni tráví Vánoce , všechny oslavy , chodí k ni domu na návštěvy . Kdykoliv zavolá něco chce hned se to řeší. Nechápu, když Vám chlap tvrdí co Vás miluje Vás dokáže poslat na Vánoce k rodičům a on si jde k bývalé žene , protože děti si to přeji , nebo , že Vás dokáže poslat na interrupci 😢. Já sama mám 16 letou dceru , po 2 zkouškách společného bydlení , bydlíme zase samy. Jelikož přítele dcera začne po 14 dnech společného bydlení neskutečné prudit , dělat naschvaly , má řeči typu tati, proč nejdou domu, mají svůj byt , já je tu nechci atd atd . Nedá se to vydržet a do toho jeho bývala žena + maminka která , když se po 2 letech po rozvodu dozvěděla , ze mám klíče od baráku je po příteli hodila a řekla , ze tam nikdy nevkroči , ze kdyby se tam něco ztratilo tak to aby to nebylo na ni . Připadám si jak kus hadru . Jeho maminka mě viděla 3 min před 4 lety a rovnou mě odřízla. Exmanželka má po rozvodu stále klíče od baráku a když tam nejsem a přiveze dceru, jde si dovnitř jako by se nechumelilo a přítel mi na to řekne , ze nevidí důvod proč by nemohla jít dal nebo on k ni , ze jsou slušný a má pocit, ze ji po rozvodu má pomáhat. Ze začátku to bylo tak , ze když měla přijet bývala s dcerou tak já musela z baráku odjet pryč , jelikož si to ex přála se se mnou nepotkat. Už mi z toho všeho začíná hrabat...
@eicul1234 byla bych velmi opatrna. S par manipulatory jsem mela tu cest. takze vim ze maji radi velka gesta. A nesnasi, kdyz se chce kdokoliv dostat z jejich sfery vlivu. To potom pouzivaji hodne cukru. Bic prijde potom. Podivej - psal, ze jeho srdce zustane dlouho zavrene pred jinymi coz ti, pokud je skutecne cestny , dava hodne casu. Nezacinala bych komunikaci - uvidis jak se to bude dal vyvijet. Zachovavej radiovej klid, nekomunikuj. A uvidis co udela. Ale u manipulatora muzes ocekavat docela silnej natlak - zejmena emocionani. coz muze byt dost hrozny. Nemuzes si na par tydnu vzit dovolenou a treba vypadnout? Ziskala bys odstup, mozna by ses zacala koukat na veci jinak. Jo a jeste jedna vec - jenom ty sama vis, jakej je, jak se s nim citis. Zadna z nas tady jaksi nemuze dat stoprocentni radu. Ale podle toho jak si psala jak ses zmnenila, vas vztah moc konstruktivni asi nebyl. Ve funkncnim vztahu se, i pres problemy nebo krize, clovek rozviji, posunuje, je mu dobre. Takze se zamysli, jak bylo tobe a kam te to posunulo?
@eicul1234 Asi jsem cynik, ale romanticky ani zamilovany mi to neprijde. Jen ubohy a smesny. Cukaji mi koutky, kdyz si ho predstavim, jak pred tebou teatralne vola mobilem matce, aby jako dokazal, ze se teda snazi, aby te rodina brala. Jako kdyby to ten telefonat nejak zaridil. Pekny komediant. A pak "myslel jsem, ze si to s moji rodinou vyresis sama"?! "Nemusime chodit s ex na vecirky"?! :D Jak si uvedomis, ze to je ubozak, prijde pro tebe o sex appeal, ver mi.
A vidím v tom zase manipulaci tím, že pokud tam Lucie nepůjde tak malej chudinka nebude mít svou oslavu s dárečky..
@bayt uz přichází , nespala jsem s nim přes měsíc. Přesně jak píšeš , je to ubohý . Tohle měl udělat už dávno a sám od sebe a ne abych ho do toho kopala já . To musí přece ten člověk cítit . Řekl , ze to nechtěl takhle na sílu a vyčkával, ale ted pochopil , ze už to jinak nejde. Prej tak jsem prave přišel o rodinu a už jsme jen my dva 😳🙄. Když jsem před 3 měsíci šla k němu domu za jeho mamkou s kytici a vdolkama tak ne u vrátek vyhodil a řekl , ze takhle to nefunguje , ze se musím u mamky objednat jako u zubaře 😂, ze prej by takhle bez očekávání dostala infarkt ... samy kecy a výmluvy . Kytku jsem hodila do popelnice a vdolky jsem s brekem snedla . Takový ponižování 😡
@hankaviki všichni jsou manipulátori, celá jeho rodina a bohužel to má po máme , ta mu dala v dětství kouř ... a vydírá ho , tím ze bere prášky na tlak , ze to má z nej. Ze už nefunguje jako dřív, co mě poznal . A i to , ze babička řekne vnoucatum , hlídejte si toho tátu aby si tam tu Lucku nenastehoval 😡😡😡. To je ujety .
@eicul1234 Och, jak trpí...chudáček... 😀
@sudylichozrout 😂😂😂😂, trpí jako pes , brečí, chodí jak tělo bez duše a, že prý beze mě umře , ze nemůže takhle žít , ze už ho to takhle nebaví. Ze by chtěl klid a mír. Ať se nastěhujeme atd. 🙈
@eicul1234 Jo, to mi neco pripomina. Jeden kvuli me chtel skakat z Vitkova (kopec v Praze) a jeden se podrezat 😀
@sudylichozrout 😂😂😂 ale tyhle lidi se mají moc rádi v životě by si nic neudělali .
@eicul1234 presne 😀
@sudylichozrout ted tu na mě zvonil 😳, prej ať jdeme k němu . Říkám my nikam nejdeme a moje dcera mu řekla Martine já k tobě, ale nechci jít spát a hned nezapomněl říct , ze ty mámě teda volal úplně zbytečně a zbytečně se s ni rozhadal 😳. To nechápeš .
@eicul1234 takže místo sebereflexe a odprošení opět sklouzl k výčitkam a obvinovani tě...pevne doufám že se ti už opravdu podaří to s ním ukoncit. Držím palce, drž se.
@eicul1234 to je kreten...
Bože, to je tragéd, výstup fakt na Oscara. 😂 👏 Chudák, u maminky si to rozházel. Držte s dcerou pospolu, takový komediant s vámi přece nebude zametat. 👍
Ty brdo, po nejake dobe koukam na diskuzi a s otevreniu papulou, kam az se to dostalo. Uz to nekdo zabte! Jezda mande, ja kdyz si predstavim, ze tohle bude za cca 15 let zadat o duchod, tak se za hlavu chytam a berou me mory, ale je pravda, ze debilu musi byt v teto zemi dostatek, jinak by nemeli normalni lidi dobrodruzny zivot. Uz to kopni do peeerdelky a zacni bojovat za novy zivot. Tohle svym charakterem stejne zustane na stary kolena samo.
Ojoj dělá to samé co ho naučila jeho matka, manipuluje. :(
@eicul1234 A co to dělá s Vámi? Cítíte se alespoň trochu pevná nebo bojujete? Nezúčastněnému pozorovateli se to jeví jednoduše. Takové citové vydírání od partnera je důkazem jeho malosti. Mám podobnou zkušenost z telecích let. Pamatuji si , že další fáze byly útoky a stále intenzivní obtěžování. Bude potřeba ještě hodně síly! Ale stojí to za to!

@sudylichozrout nepodepsala jsem , potkala jsem ho v obchodě . Bydlíme od sebe cca 300m , koukám mu na barák 🤨🙄.