icon

Exmanželka, děti a maminka - už nevím, co dál, partner upřednostňuje exmanželku přede mnou

eicul1234
1. dub 2019

Dobrý den, chci se optat jak to chodí v jiných rozvedených rodinách. Mám přítele 4 roky, z toho 2 roky rozvedený děti 16 a 17 let. 17 ti léta dcera, se se mnou nevídá celou dobu, vyhýbá se mi, stejně jako celá jeho rodina včetně bývalé ženy , se kterou má po rozvodu výborný vztah i když si predtim nemohli přijít na jméno. Rozvedli se po 15 letech společného žití prý , že si nerozumí. Přítel o své bývalé žene z počátku nemluvil hezky , chodil si na ni neustále ke mě stěžovat , po rozvodu si , ale najednou moc rozumí. Ona má v péči 17 letou a on má u sebe 16 letou dceru , tak se rozhodli děti . 17 léta dcera nechodí k němu k vůli mě a 16 léta nechodí moc k mamce , ze si prý nerozumí. Jde o to , že mám pocit , ze se od své bývalé neodpoutal , neustále ji se vším pomáhá. Ona je sama a nikoho nechce, přítel oni tvrdí , ze se mu furt líbí , ale nerozumí si a nechce se k ni nikdy vrátit . Vadí mi, ze společně všichni tráví Vánoce , všechny oslavy , chodí k ni domu na návštěvy . Kdykoliv zavolá něco chce hned se to řeší. Nechápu, když Vám chlap tvrdí co Vás miluje Vás dokáže poslat na Vánoce k rodičům a on si jde k bývalé žene , protože děti si to přeji , nebo , že Vás dokáže poslat na interrupci 😢. Já sama mám 16 letou dceru , po 2 zkouškách společného bydlení , bydlíme zase samy. Jelikož přítele dcera začne po 14 dnech společného bydlení neskutečné prudit , dělat naschvaly , má řeči typu tati, proč nejdou domu, mají svůj byt , já je tu nechci atd atd . Nedá se to vydržet a do toho jeho bývala žena + maminka která , když se po 2 letech po rozvodu dozvěděla , ze mám klíče od baráku je po příteli hodila a řekla , ze tam nikdy nevkroči , ze kdyby se tam něco ztratilo tak to aby to nebylo na ni . Připadám si jak kus hadru . Jeho maminka mě viděla 3 min před 4 lety a rovnou mě odřízla. Exmanželka má po rozvodu stále klíče od baráku a když tam nejsem a přiveze dceru, jde si dovnitř jako by se nechumelilo a přítel mi na to řekne , ze nevidí důvod proč by nemohla jít dal nebo on k ni , ze jsou slušný a má pocit, ze ji po rozvodu má pomáhat. Ze začátku to bylo tak , ze když měla přijet bývala s dcerou tak já musela z baráku odjet pryč , jelikož si to ex přála se se mnou nepotkat. Už mi z toho všeho začíná hrabat...

Strana
z8
odula
3. dub 2019

@eicul1234 ještě jednu podstatnou věc-az s nim budes cokoliv řešit, zůstaň pokud možno v klidu, drž se tématu (manipulatori rádi odvádějí pozornost od problemu - většinou tím že začnou druhého obviňovat nebo hrát na city), buď vecna a klidná . Pokud bude odbocovat vrat se zase v klidu k tomu co resite. Je to těžký jako prase ale dá se. Pokud povolis, vybuchnes atd. Tak je zase jednodušší tě manipulovat protoze jsou na prvním místě emoce a ne rozum. Držím palce.

odula
3. dub 2019

@eicul1234 jo teď jsem četla tvůj poslední příspěvek. Tak doufejme že uz s ním nebudeš muset řešit nic 🙂

zelenaesmolda
3. dub 2019

@eicul1234děla ze mě blázna, ze se mám jít léčit s tou žárlivosti , ze jsem nemocná . V podstatě ve mě vyvolává takové stavy , ze já už vlastně kolikrát přemýšlím zda to opravdu nepřeháni a nemá pravdu on
vis,ze tohle delaji psychpati?vyvolavaji sceny a drama a pak ti reknou,ze je chyba v tobe?ja byt tebou tak odejdu.Jemu je totiz jasne,jak se citis,ze ti situace nevyhovuje ale dokud to vyhovuje jemu tak je mu to jedno,na tvoje pocity uplne kasle.

eicul1234
autor
3. dub 2019

@zelenaesmolda jo já vím , ze to tak je . On to už taky vi , ale vždycky mě ukecá těma svyma řečičkama a dostaneme mě zpět . Ted už neee!

zelenaesmolda
3. dub 2019

@eicul1234 tak tomu uverim,az budes odstehovana a zmenis si tel.cislo a prerusis uplne kontakt.je to sakra tezke,ale prave tohle je jedina cesta a rekne ti to kazdy psycholog.

eicul1234
autor
3. dub 2019

@zelenaesmolda nemůžu si změnit telefonní číslo 😂, mám Sluzebni to si zase nemůžu vyskakovat v práci a odstěhovala jsem od nej už před 2,5 měsíce , když mi dal facku - bydlím ve svém bytě .

zelenaesmolda
3. dub 2019

@eicul1234 muzes jeho cislo zablokovat.deti spolu nemate,mas vlastni bydleni,zavisla na nem nejsi tak na co takoveho chlapa?k nicemu ho nepotrebujes 🙂

codal
3. dub 2019

@eicul1234 já jen úplně nechápu,co tě k němu táhlo,proč jsi s ním tak dlouho byla? Na co tě ukecaval?

zelenaesmolda
3. dub 2019

@codal to se tezko okoli vysvetluje a neda se to pochopit pokud si tim clovek sam neprojde.psychopati jsou vetsinou mistri manipulace

eicul1234
autor
3. dub 2019

@zelenaesmolda já jsem nikdy netušila , ze by mě to mohlo potkat. Vždycky jsem byla silná a stala pevné na nohou. Nechápu jak ne dokázal takhle oblbovat a, ze jsem to dopustila . Sama nad sebou se nestačim divit .

andelka
3. dub 2019

@eicul1234 to nepochopíš. Já ti též nechápu,kam jsem dala oči. Holt to rčení o pomalu uvařené žábě platí. A narcisi jsou charismatičtí,a umí lidi oblbnout.

zelenaesmolda
3. dub 2019

@andelka to neznam to rceni,co to je?

merope
3. dub 2019

@eicul1234 Nejsi v tom sama. Zpětně taky nechápu. Ale je to prostě tak.

eicul1234
autor
3. dub 2019

@zelenaesmolda taky nerozumím ...

hankaviki
3. dub 2019

Když hodíte živou žábu do vroucí vody, tak vyskočí. Když ale žábu dáte do příjemné vody a teprve vodu postupně ohříváte, žába si toho nevšimne... a uvaří se.

andelka
3. dub 2019

@zelenaesmolda
@eicul1234 přesně jak píše hankaviki. Ani si nevšimnete že jste uvaření, díky pomalému postupu po drobnostech.

zelenaesmolda
3. dub 2019

@andelka vim,mela jsem tu cest s jednim psychonem zit.
@hankaviki fuj,asi budu zvracet pri te predstave varici se zaby

hankaviki
3. dub 2019

@zelenaesmolda Za to nemůžu 🙂 jen vysvětlení toho rčení

sudylichozrout
3. dub 2019

@eicul1234 Tak moc drzim palce, aby ses uz nenechala ukecat a vztah s nim brala jako jednu nepovedenou eskapadu. Jako minulost.

eicul1234
autor
3. dub 2019

@sudylichozrout všem moc dekuji za podporu a pomoc 💋. Všechny jste úžasný ani jsem nečekala takovou odezvu. Potěšilo mě to !!! Velký díky 😘

zelenaesmolda
3. dub 2019

@hankaviki ja vim,ze ne 🙂
beztak to vymysleli francouzi :D

chiara75
3. dub 2019
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Jsi moc krásná žena a máš zdravý náhled na věc. Nenech se ničit a podlamovat si sebevědomí. Když tuhle zkoušku překonáš, uvidíš, že brzy bude líp. Byla jsem kdysi v podobně nezdravém vztahu a sebevědomí jsem měla na nule. Ten odchod bylo nejlepší rozhodnutí v životě a štěstí , které jsem pak díky nově nabyté svobodě prožívala, bylo nepopsatelné!

eicul1234
autor
3. dub 2019

@chiara75 děkuji za podporu, dám to 😉💋...

chiara75
3. dub 2019
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@eicul1234 👏

hanula311
4. dub 2019

Hajz jeden.Manipuluje s tebou.Se zarlenim jsi v pravů,on je cvok Ne Ty!!!!

eicul1234
autor
5. dub 2019

@hanula311 Nechám Tě v klidu si to rozmyslet. Když budeš v klidu, tak to dáme. Nechci se o nic přetahovat. R. je jen a pouze máma mých dcer, se kterou chci taky být v klidu. Tebe považuji za svou ženu a už je načase, aby to všichni pochopili a přijali. Věř, že to tak je, nikdo Tě na té pozici neohrožuje, moje srdce je pro všechny ostatní zavřené. A i když mne nebudeš chtít, ještě hodně dlouho zavřené zůstane.. 💋 Už to zase začíná ...

eicul1234
autor
5. dub 2019

@zelenaesmolda Já si za Tebou stojím a snažím se ten jejich odmítavý postoj k Tobě změnit. A když se nemění, tak jsem myslel, že je zkontaktuješ sama a jestli Ti řeknou ne do očí, tak pak už nepomůže nic, je to jejich právo. Ale to pořád nic nemění na tom, že mi dva ten vztah můžeme mit pevný i bez porozumění rodiny. Rozhodně nemusím s R. chodit na večírky ani k ní domů, když Ti to bude vadit, zavoláme si výhradně kvůli dětem. Ale můj a její vztah je dávno vyřešený a jsme jen a jen rodiče dvou dcer a tak to vždycky zůstane. 💋 Už to zase začíná ...4 dny mu to vydrželo.

odula
5. dub 2019

@eicul1234 neodepisuj. Zablokuj ho. S manipulatory tohoto typu nemá vůbec cenu diskutovat. Všimni si jak furt ukazuje na tebe - myslel jsem že TY půjdeš, kdyz TOBĚ to vadí (Ne protože to je divný ale proto že TOBĚ to vadí) atp. Odstrihnout!!!!!! Jo jenom - jak tě "považuje za SVOU (!!!) ženu " už to je něco tedy.... kazdopadne -kdyz te tedy povazuje za svou zenu - můj manžel kdyz měli nekteri clenove jeho rodiny problém se mnou , tak jim řekl že dokud to se mnou oni nebudou chtit pozitivně resit , že je mu líto ale že se s nimi stýkat nebude. Ze k sobě patříme a že jestli odmítají mě odmítají i jeho .neexistovalo aby mě za nimi poslal "at si to s nimi vyresim". ) tolik k tomu že a jak za tebou stojí. Kecy kecy.

sudylichozrout
5. dub 2019

@eicul1234 neodepisuj, ignoruj to. Mlc a nedavej mu vubec sanci, aby zas roztacel kola manipulace. Proste konec, hotovo. Nemas povinnost mu odepisovat. Prosim, vydrz to a nepis mu.

eicul1234
autor
5. dub 2019

@odula potkala jsem ho před obchodem, začal slibovat přemlouvat , vzal telefon zavolal své mamce která mu prý uspořádala oslavu na příští víkend , do telefonu ji řekl , ze si nepřeje aby tam zval jeho byvalou ženu a , ze jako největší dárek by pro nej byl kdybych tam šla já a pokud nepůjdu tak ať žádnou oslavu neporada , ze nepřijde ... maminka mu řekla jestli je to jeho poslední slovo a položila tel. Řekla mu , ze je to jen pro rodinu a on ji odpověděl , ale Lucii považuji za svoji rodinu je to moje partnerka tak to už konečně přijmete a respektujte nic nebude a nechtějí mě 😳 kdybych to neslyšela tak tomu nevěřím , ale nevím co má za lubem. Jsem z toho jelen ...

Strana
z8