Exmanželka, děti a maminka - už nevím, co dál, partner upřednostňuje exmanželku přede mnou
Dobrý den, chci se optat jak to chodí v jiných rozvedených rodinách. Mám přítele 4 roky, z toho 2 roky rozvedený děti 16 a 17 let. 17 ti léta dcera, se se mnou nevídá celou dobu, vyhýbá se mi, stejně jako celá jeho rodina včetně bývalé ženy , se kterou má po rozvodu výborný vztah i když si predtim nemohli přijít na jméno. Rozvedli se po 15 letech společného žití prý , že si nerozumí. Přítel o své bývalé žene z počátku nemluvil hezky , chodil si na ni neustále ke mě stěžovat , po rozvodu si , ale najednou moc rozumí. Ona má v péči 17 letou a on má u sebe 16 letou dceru , tak se rozhodli děti . 17 léta dcera nechodí k němu k vůli mě a 16 léta nechodí moc k mamce , ze si prý nerozumí. Jde o to , že mám pocit , ze se od své bývalé neodpoutal , neustále ji se vším pomáhá. Ona je sama a nikoho nechce, přítel oni tvrdí , ze se mu furt líbí , ale nerozumí si a nechce se k ni nikdy vrátit . Vadí mi, ze společně všichni tráví Vánoce , všechny oslavy , chodí k ni domu na návštěvy . Kdykoliv zavolá něco chce hned se to řeší. Nechápu, když Vám chlap tvrdí co Vás miluje Vás dokáže poslat na Vánoce k rodičům a on si jde k bývalé žene , protože děti si to přeji , nebo , že Vás dokáže poslat na interrupci 😢. Já sama mám 16 letou dceru , po 2 zkouškách společného bydlení , bydlíme zase samy. Jelikož přítele dcera začne po 14 dnech společného bydlení neskutečné prudit , dělat naschvaly , má řeči typu tati, proč nejdou domu, mají svůj byt , já je tu nechci atd atd . Nedá se to vydržet a do toho jeho bývala žena + maminka která , když se po 2 letech po rozvodu dozvěděla , ze mám klíče od baráku je po příteli hodila a řekla , ze tam nikdy nevkroči , ze kdyby se tam něco ztratilo tak to aby to nebylo na ni . Připadám si jak kus hadru . Jeho maminka mě viděla 3 min před 4 lety a rovnou mě odřízla. Exmanželka má po rozvodu stále klíče od baráku a když tam nejsem a přiveze dceru, jde si dovnitř jako by se nechumelilo a přítel mi na to řekne , ze nevidí důvod proč by nemohla jít dal nebo on k ni , ze jsou slušný a má pocit, ze ji po rozvodu má pomáhat. Ze začátku to bylo tak , ze když měla přijet bývala s dcerou tak já musela z baráku odjet pryč , jelikož si to ex přála se se mnou nepotkat. Už mi z toho všeho začíná hrabat...
@eicul1234děla ze mě blázna, ze se mám jít léčit s tou žárlivosti , ze jsem nemocná . V podstatě ve mě vyvolává takové stavy , ze já už vlastně kolikrát přemýšlím zda to opravdu nepřeháni a nemá pravdu on
vis,ze tohle delaji psychpati?vyvolavaji sceny a drama a pak ti reknou,ze je chyba v tobe?ja byt tebou tak odejdu.Jemu je totiz jasne,jak se citis,ze ti situace nevyhovuje ale dokud to vyhovuje jemu tak je mu to jedno,na tvoje pocity uplne kasle.
@zelenaesmolda jo já vím , ze to tak je . On to už taky vi , ale vždycky mě ukecá těma svyma řečičkama a dostaneme mě zpět . Ted už neee!
@eicul1234 tak tomu uverim,az budes odstehovana a zmenis si tel.cislo a prerusis uplne kontakt.je to sakra tezke,ale prave tohle je jedina cesta a rekne ti to kazdy psycholog.
@zelenaesmolda nemůžu si změnit telefonní číslo 😂, mám Sluzebni to si zase nemůžu vyskakovat v práci a odstěhovala jsem od nej už před 2,5 měsíce , když mi dal facku - bydlím ve svém bytě .
@eicul1234 muzes jeho cislo zablokovat.deti spolu nemate,mas vlastni bydleni,zavisla na nem nejsi tak na co takoveho chlapa?k nicemu ho nepotrebujes 🙂
@codal to se tezko okoli vysvetluje a neda se to pochopit pokud si tim clovek sam neprojde.psychopati jsou vetsinou mistri manipulace
@zelenaesmolda já jsem nikdy netušila , ze by mě to mohlo potkat. Vždycky jsem byla silná a stala pevné na nohou. Nechápu jak ne dokázal takhle oblbovat a, ze jsem to dopustila . Sama nad sebou se nestačim divit .
@andelka to neznam to rceni,co to je?
@zelenaesmolda taky nerozumím ...
Když hodíte živou žábu do vroucí vody, tak vyskočí. Když ale žábu dáte do příjemné vody a teprve vodu postupně ohříváte, žába si toho nevšimne... a uvaří se.
@zelenaesmolda
@eicul1234 přesně jak píše hankaviki. Ani si nevšimnete že jste uvaření, díky pomalému postupu po drobnostech.
@zelenaesmolda Za to nemůžu 🙂 jen vysvětlení toho rčení
@eicul1234 Tak moc drzim palce, aby ses uz nenechala ukecat a vztah s nim brala jako jednu nepovedenou eskapadu. Jako minulost.
@sudylichozrout všem moc dekuji za podporu a pomoc 💋. Všechny jste úžasný ani jsem nečekala takovou odezvu. Potěšilo mě to !!! Velký díky 😘
@hankaviki ja vim,ze ne 🙂
beztak to vymysleli francouzi :D
Jsi moc krásná žena a máš zdravý náhled na věc. Nenech se ničit a podlamovat si sebevědomí. Když tuhle zkoušku překonáš, uvidíš, že brzy bude líp. Byla jsem kdysi v podobně nezdravém vztahu a sebevědomí jsem měla na nule. Ten odchod bylo nejlepší rozhodnutí v životě a štěstí , které jsem pak díky nově nabyté svobodě prožívala, bylo nepopsatelné!
@eicul1234 👏
Hajz jeden.Manipuluje s tebou.Se zarlenim jsi v pravů,on je cvok Ne Ty!!!!
@hanula311 Nechám Tě v klidu si to rozmyslet. Když budeš v klidu, tak to dáme. Nechci se o nic přetahovat. R. je jen a pouze máma mých dcer, se kterou chci taky být v klidu. Tebe považuji za svou ženu a už je načase, aby to všichni pochopili a přijali. Věř, že to tak je, nikdo Tě na té pozici neohrožuje, moje srdce je pro všechny ostatní zavřené. A i když mne nebudeš chtít, ještě hodně dlouho zavřené zůstane.. 💋 Už to zase začíná ...
@zelenaesmolda Já si za Tebou stojím a snažím se ten jejich odmítavý postoj k Tobě změnit. A když se nemění, tak jsem myslel, že je zkontaktuješ sama a jestli Ti řeknou ne do očí, tak pak už nepomůže nic, je to jejich právo. Ale to pořád nic nemění na tom, že mi dva ten vztah můžeme mit pevný i bez porozumění rodiny. Rozhodně nemusím s R. chodit na večírky ani k ní domů, když Ti to bude vadit, zavoláme si výhradně kvůli dětem. Ale můj a její vztah je dávno vyřešený a jsme jen a jen rodiče dvou dcer a tak to vždycky zůstane. 💋 Už to zase začíná ...4 dny mu to vydrželo.
@eicul1234 neodepisuj. Zablokuj ho. S manipulatory tohoto typu nemá vůbec cenu diskutovat. Všimni si jak furt ukazuje na tebe - myslel jsem že TY půjdeš, kdyz TOBĚ to vadí (Ne protože to je divný ale proto že TOBĚ to vadí) atp. Odstrihnout!!!!!! Jo jenom - jak tě "považuje za SVOU (!!!) ženu " už to je něco tedy.... kazdopadne -kdyz te tedy povazuje za svou zenu - můj manžel kdyz měli nekteri clenove jeho rodiny problém se mnou , tak jim řekl že dokud to se mnou oni nebudou chtit pozitivně resit , že je mu líto ale že se s nimi stýkat nebude. Ze k sobě patříme a že jestli odmítají mě odmítají i jeho .neexistovalo aby mě za nimi poslal "at si to s nimi vyresim". ) tolik k tomu že a jak za tebou stojí. Kecy kecy.
@eicul1234 neodepisuj, ignoruj to. Mlc a nedavej mu vubec sanci, aby zas roztacel kola manipulace. Proste konec, hotovo. Nemas povinnost mu odepisovat. Prosim, vydrz to a nepis mu.
@odula potkala jsem ho před obchodem, začal slibovat přemlouvat , vzal telefon zavolal své mamce která mu prý uspořádala oslavu na příští víkend , do telefonu ji řekl , ze si nepřeje aby tam zval jeho byvalou ženu a , ze jako největší dárek by pro nej byl kdybych tam šla já a pokud nepůjdu tak ať žádnou oslavu neporada , ze nepřijde ... maminka mu řekla jestli je to jeho poslední slovo a položila tel. Řekla mu , ze je to jen pro rodinu a on ji odpověděl , ale Lucii považuji za svoji rodinu je to moje partnerka tak to už konečně přijmete a respektujte nic nebude a nechtějí mě 😳 kdybych to neslyšela tak tomu nevěřím , ale nevím co má za lubem. Jsem z toho jelen ...

@eicul1234 ještě jednu podstatnou věc-az s nim budes cokoliv řešit, zůstaň pokud možno v klidu, drž se tématu (manipulatori rádi odvádějí pozornost od problemu - většinou tím že začnou druhého obviňovat nebo hrát na city), buď vecna a klidná . Pokud bude odbocovat vrat se zase v klidu k tomu co resite. Je to těžký jako prase ale dá se. Pokud povolis, vybuchnes atd. Tak je zase jednodušší tě manipulovat protoze jsou na prvním místě emoce a ne rozum. Držím palce.