Expartner mě vydírá

krallka
31. led 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak byste řešili tuto situaci:
Potřebuji od bývalého přítele potvrzení od jeho zaměstnavatele ohledně daní na dceru. Ten mi řekl, že pokud mu dceru teď jeden den nedám, tak mi papír nedá. Že k němu dcera mimo dohodnuté dny nemůže jsem mu odůvodnila.
Jak byste to řešily? Papír potřebuji jinak peníze propadnou, ale taky se nechci nechat takto vydírat. Děkuji 🙂
Děkuji

sudylichozrout
31. led 2019

@krallka a proc mu nechces vyhovet? Co znamena mimo dohodnute dny? Pokud jste se treba "dohodli na rezimu 1x14, je to zalostne malo. Je to otec a ma na dite stejny narok jako ty. Vyhov mu, on vyhovi tobe. A mimochodem, vztah otec x dite je dle me podstatnejsi nez danova vratka.

baris
31. led 2019

@krallka pokud je to potvrzení na tento rok, peníze ti nepropadnou - dostaneš je zpět při ročním zúčtovaní daní.

nevím, jaký je tvůj ex, jaké máte problémy. pokud to chceš hnát na ultimum, zavolej na mzdovku, kde pracuje, ať to pošle přímo tobě.

krallka
autor
31. led 2019

Ex ji má 3× do týdne. Dcera k němu nemůže protože máme jiné plány. Takto mě vydírá celou dobu co jsme od sebe. Dceru proti mě poštvává stylem "máma je zlá" a velmi vulgárně mi před ní nadává. Několikrát do týdne mi vyhrožuje, nadává atd. Takže taky proto nechci, aby k němu dcera chodila víc než je nutné.
@sudylichozrout

michalova
31. led 2019

@krallka tak zkuste potvrzeni pozadovat primo po zamestnavateli vaseho ex

sudylichozrout
31. led 2019

@krallka ok, tak se moc omlouvam. Je tu tolik pribehu, kde zenske vylozene zamerne brani kontaktu a pisou obcas dost podobne, tak me jsem cula zas nejakou zhrzenou. Promin.

ariadna12
31. led 2019

@krallka kontaktuj primo jeho zamestnavatele a sdel, co ti rekl, a ze nemas jinou moznost, a doloz, ze jsi skutecne ta, ktera potvrzeni potrebuje. Treba se slitujou a poslou ho tobe postou.

krallka
autor
31. led 2019

@sudylichozrout v pohodě, já to vím a chápu tě 😉

brunetka11
2. únor 2019

@krallka Písemně vyzvi napřímo jeho zaměstnavatele a buď jim to pošli doručenkou nebo si nech na recepci potvrdit, žes jim žádost zaslala.

krallka
autor
3. únor 2019

Vyřešeno 🙂 Děkuji....kontaktovala jsem vedoucího a papír poslal 🙂