icon

Hanlivé označení menstruace ovlivnilo vztah: Co dělat dál?

23. led 2024

Ahoj ženy,

předem se omlouvám za anonym, ale mám takový pitomý problém. Před manželem jsem řekla něco, co ho odradilo se se mnou milovat. Myslela jsem si, že si můžeme říct všechno a vůbec mi nedošlo, že by ho to mohlo nějak poznamenat. Byl u obou porodů a nevadilo mu to. Na krev je zvyklý, je to řezník. No k věci. Po porodu jsem dostala menstruaci. No a protože byla opravdu hodně silná a nebyla jsem do porodu na takovou sílu zvyklá, takže jsem byla i trochu naštvaná, že musím v noci třikrát vstávat a bát se, abych neprotekla, tak jsem před ním řekla, že to ze mě "leje jako z krávy". No a po 2 měsících z něj vypadlo, že si to vždycky při milování představí a pak to není v posteli ono. Jako fakt jsem to tak strašně přepískla nebo je jen citlivka? Vždyť ženský mezi sebou se tak normálně baví. Jsem asi blbec, ale vůbec jsem nepočítala s takovými následky. Stalo se to některé z vás? Vůbec nevím, jak to řešit. Prý už o tom nemám mluvit a musí si to srovnat v hlavě sám.

Strana
z2
eviicka
29. led 2024

@zuzkasim kdysi jsem chodila s klukem pro jehož maminku bylo vše co se týká vyměšování také velké tabu. Výsledek byl, chronická zácpa (u ní i u něho, protože tuto činnost zvladali pouze když byli sami doma, on navíc i na malou musel vždy do kabinky)...

Ano, s manželem určité hranice dodržujeme, ale pokud máme někdo třeba střevní potíže, tak i zavtipkujeme 😀. A mám třeba kamarádku s vážným onemocněním střev a ne nevadí mi s ní o tom mluvit, protože to zkrátka přirozené je.

Strana
z2