icon

Holky potřebuju nezávislý názor... Je to ještě ok?

17. bře 2021

Ahojky vlezla jsem chlapovi do tel.vim nedělá se to,ale máme krizy malého syna a už často slýcham o jeho ex jak má krásnou ségru jako je ex jak jsi jsou podobný,jak má ex velký oči na který bali chlapy,že ji teď opustil pritel atd.vice věci no nedalo mi to a našla jsem tyhle zprávy přehráním nebo je to ještě ok? Co myslíte? Váš názor děkuji...foto dám do komentářů obrázky vidět nebyli nevím proc

autor
Autor odpověď smazal
nanyh
17. bře 2021

Mne to přijde jako oťukávání se. Za 14 dnů může vypadat ta konverzace hůř. 😏

autor
17. bře 2021

@nanyh to si přesně myslím i já😟děkuji za názor...

pipi_puncocha
17. bře 2021

Mně je z něj špatně jenom to čtu.🙄

autor
17. bře 2021

@pipi_puncocha moje slova😟 včera večer jsem sepisovala návrh na péči o syna .od včera je mi z něj úplně špatně 😔

nanyh
17. bře 2021

Oni jsou hrozný dobytci. Já už chlapům nevěřím a pro mě pan ,,dokonalý” neexistuje.

87pavlina
17. bře 2021

Bohužel v dnešní elektronický době je nevěra strašně snadná, byť je to jen v psaný podobě, ale taky by mi to nedalo spát ☹

crutela
17. bře 2021

Vidím riziko toho, že by ani jednomu nedělalo problém si užít.
Sakra, proč ti cpe co a jak má bejvalá jako? Nemas normálního chlapa!

codal
17. bře 2021

Normální to není a podle mě to je jen začátek.

irmamala
17. bře 2021

Tak nevinný to není, o tom žádná. Ale může zůstat jen u konverzace, potřebuje ventil, impuls, nevím jak to máte doma. Asi bych to zatím nepřiznávala a vyčkávala. Blbý je, že když se jedná o ex, můžou tam být pořád city.

leniczka23
17. bře 2021

Dostal by flákanec blbeček.
Za mě, já bych nezkousla ani konverzaci. Je u vás něco špatně? Málo sexu nebo tak? Tím bych asi začala, jestli máš ještě chuť.

levandule_k
17. bře 2021

Podle mě to vypadá, že se chlapec chystá na nevěru a očividně je vůle na obou stranách. Já už bych mu netolerovala ty poznámky, jak se ségra krásná, jak má hezký oči na balí chlapy.. já bych ho utřela. Zeptala bych se ho, jestli se plánuje na ty hezký oči taky sbalit a když je ségra taková kost a nemá o chlapy nouzi, jestli si myslí, že si narazí borce, co je zadaný a má dítě? Jak se jeho ex rozešla, tak bych se ho zeptala, jestli ji plánuje jít utěšit a nejlíp si dát i trojku se ségrou s velkými očima. (Určitě o té trojce obě sní - sarkasmus).

No pak je otázka, proč máte krizi a jestli investovat energii do záchrany vztahu, nebo ho poslat za sestrama a najít si partnera, který mě bude milovat, bude si mě vážit a nebude venčit ptáka do jiné.

ema90
17. bře 2021

To je hnus. Jako by to psal muj ex, kterej uz je teda ex par let, ale presne takovej typ zprav jsem taky parkrat nasla.
No nakonec jsem ho kopla do prdele a dobre jsem udelala 😀

brunetka11
17. bře 2021

No, právě sis zadělala na pěkný průser, pokud ti na to partner přijde, že mu lustruješ telefon a ještě k tomu zveřejňuješ na netu. Nic ve zlém...

madamas
17. bře 2021

Tady stačí už jen příležitost k setkání a je ,,ruka v rukávě".

nanyh
17. bře 2021

@brunetka11 Už vidím, jak její chlap sjíždí MK😀

orisek56
17. bře 2021

Kde je co? Já nic nevidím

autor
17. bře 2021

@madamas
@ema90
@levandule_k
@leniczka23
@irmamala
@codal moc vám holky děuji za názor...vidím to jako vy prostě blbe...kdyby se viděli je mi jasný,že k něčemu dojde..

brunetka11
17. bře 2021

@nanyh A tak to by si chtělo přečíst pár místních diskuzí ,-)
Autorka jistě ví, proč to smazala.

kristyna2002
18. bře 2021

Promiň jo ale víš že přeposílání konverzací ,které nepatří tobě , neboli pokud ti to nedovolili je to trestné? A stejnak pokuď si tohle píšou tak ve vašem vztahu není asi něco v pořádku 🤔 jen můj názor žádný hate

levandule_k
Autor odpověď smazal
orisek56
18. bře 2021

@levandule_k tak takovýho partnera bych neměla problém vyrazit ze dveri. Ale každý má asi hranice jinde.

supermatka
24. bře 2021

Ahoj zprávy nevidím.

agneska7
24. bře 2021

Hm zprávy nevidím tak zas nic no 🥴