Incest. Poraďte, co dělat?
Dobrý den mám velmi vážný problém. Měla jsem kamarádku která byla sama se synem otec dítěte byl neznámý, kamarádka bohužel onemocněla a nemocí podlehla, problém byl že neměla žádnou rodinu a hrozilo že její syn skončí v dětském domově tak jsem se rozhodla že jsi ho osvojím a povedlo se mi to. Já samá jsem měla dceru s jejím otcem jsem se rozešla byl alkoholik. Děti spolu skvěle vycházeli a vše bylo v pořádku aspoň to tak vypadalo, jednou jsem měla firemní večírek a původně jsem se měla vrátit v 11hod ale vrátila jsem se dřív a to co jsem viděla mě úplně šokovalo už když jsem vešla do bytů šlyšela jsem divně zvuky jako při orgasmu. Zjistila jsem že to jde od dceřiniho pokoje ale celé mi to bylo divné potom dcera žačala křičet jméno toho mého syna a později jsem uslyšela i jeho hlas byla jsem šokována tak jsem vešla z bytů už je to týden a ja jsem se neodvážila s dcerou o tom mluvít. Co byste dělali vy na mém místě? Vím že celý příběh zní neuvěřitelně ale bohužel je to celé pravda.

@martiina_k muze se to stat, ale mrkni na tenhle pribeh jako celek. To proste, kdyby to byl napsany pribeh realny, bude mit uplne jiny nadech, takovy realistictejsi a ne tolik knizni s prikrasama. Nebo ja nevim jak to lip vysvetlit. Proste za me je tohle ujety a nesmyslny. Jako muze se to stat, ze nekdp nekphp pristihne inflagranti, ale zase si myslim, ze mnohem castejsi varianta je, ze naruzivci prichoziho slysi, nebo se zamknou nebo ja nevim co jeste....