Intimní radovánky s manželem nejsou možné. Je to nevěra z mé strany?
Ahoj holky, vím, že diskuze na toto téma tu už kdysi dávno byla, ale....
Jednoduše - můj manžel se mnou nespi, ani neprovozujeme jiný druh sexu. Ani hlazeni, mazleni...Proč? To fakt netuším.
Sex není povinnosti a ani hlavní funkcí manželství.
Našla jsem si tedy milence, což bylo asi jen otázkou času.
A teď k mé otázce, je to z me strany nevěra? Nevěra vůči někomu, kdo se mnou nic nemá? Jednou za čas si udělam prijemny večer v náručí někoho jineho, zajdeme na večeři a nebo taky ne. Jde jen o mou potřebu.
Tak jak se na to tváříte?
@caverina klidně 🙂
Hned bych z něj nedělala úchyla. Třeba na sex opravdu moc není. Nebo má nižší hladinu testosteronu. Kdyby byl masochista tak by požádal manželku ať mu naplaca vařečkou. A bylo by jasno.
@rubi nemyslela jsem jinou sexualitu těchto druhů, nýbrž homosexualitu. Ostatní by mě také děsilo.
Ztráta času to na jednu stranu je, ale vlastně jinak je to moc hodný člověk. Tak proč z toho pryč?
To že najdu pak jiného, který bude v posteli bezva a jinak vztah na dva bobky? To přeci pak taky půjdu pryč.
Je to nevěra a ty jseš štětka! Ještě se takhle blbě blbě ptát. Fuj
@ferdinanddeste No fuj, teď jsem se strašně urazila a hrozně se mě dotkla vaše věta.
Proto jsem si udělala tři černé puntíky do notysku a 3 Týdny se nebudu dívat na televizi.
@zdenkava já vím že se tě ta věta nedotkla a tvoje puntíky mi jsou víš kde. Tak přeji příjemné kurvení
@ferdinanddeste Je vidět, že jsi nic podobného nezažila, jinak by ses tak sprostě nevyjádřila. A pozor čerti ještě pořád chodí !
@hany84 ale zažila. Nic není vidět.
@ferdinanddeste Děkuji za přání.

Myslim, ze uz ani nejde o to, jestli to je nebo neni nevera, ale spis o to, jestli to neni ztrata casu. Vzhledem k tomu, co uz si zkusila a jak ses doprosovala, je evidetni, ze ti platonicky vztah nevyhovuje. Nebylo by lepsi se proste vykaslat na pohodli a najit si normalni plnohodnotny vztah ?
Mimochodem, jak si uz zminovala to, zda nema jinou sexualitu, tak mne osobne by to dost desilo. Asexualita je takova chaba utecha ... muze byt exibicionista, pedofil, masochista ... cokoli, co si prumerny clovek nedokaze predstavit. Prosto proto, ze prumerny clovek nema jeden styk behem jednoho vztahu a v dalsim vztahu zadny za tri roky. Podle me ma proste poruchu sexualni preference a pokud to nedokaze priznat, tak to bohuzel nebude nic koser.