icon

Intimní radovánky s manželem nejsou možné. Je to nevěra z mé strany?

zdenkava
29. říj 2019

Ahoj holky, vím, že diskuze na toto téma tu už kdysi dávno byla, ale....
Jednoduše - můj manžel se mnou nespi, ani neprovozujeme jiný druh sexu. Ani hlazeni, mazleni...Proč? To fakt netuším.

Sex není povinnosti a ani hlavní funkcí manželství.
Našla jsem si tedy milence, což bylo asi jen otázkou času.
A teď k mé otázce, je to z me strany nevěra? Nevěra vůči někomu, kdo se mnou nic nemá? Jednou za čas si udělam prijemny večer v náručí někoho jineho, zajdeme na večeři a nebo taky ne. Jde jen o mou potřebu.
Tak jak se na to tváříte?

Strana
z7
rubi
31. říj 2019

Myslim, ze uz ani nejde o to, jestli to je nebo neni nevera, ale spis o to, jestli to neni ztrata casu. Vzhledem k tomu, co uz si zkusila a jak ses doprosovala, je evidetni, ze ti platonicky vztah nevyhovuje. Nebylo by lepsi se proste vykaslat na pohodli a najit si normalni plnohodnotny vztah ?

Mimochodem, jak si uz zminovala to, zda nema jinou sexualitu, tak mne osobne by to dost desilo. Asexualita je takova chaba utecha ... muze byt exibicionista, pedofil, masochista ... cokoli, co si prumerny clovek nedokaze predstavit. Prosto proto, ze prumerny clovek nema jeden styk behem jednoho vztahu a v dalsim vztahu zadny za tri roky. Podle me ma proste poruchu sexualni preference a pokud to nedokaze priznat, tak to bohuzel nebude nic koser.

pink_unicorn
31. říj 2019

@caverina klidně 🙂

hankaviki
31. říj 2019

Hned bych z něj nedělala úchyla. Třeba na sex opravdu moc není. Nebo má nižší hladinu testosteronu. Kdyby byl masochista tak by požádal manželku ať mu naplaca vařečkou. A bylo by jasno.

zdenkava
autor
31. říj 2019

@rubi nemyslela jsem jinou sexualitu těchto druhů, nýbrž homosexualitu. Ostatní by mě také děsilo.
Ztráta času to na jednu stranu je, ale vlastně jinak je to moc hodný člověk. Tak proč z toho pryč?
To že najdu pak jiného, který bude v posteli bezva a jinak vztah na dva bobky? To přeci pak taky půjdu pryč.

zdenkava
autor
Autor odpověď smazal
elu
31. říj 2019

@vitezove proc proboha jit od sebe.. Kde jakou budou vsichni bydlet a koho vsechno bude zivit stat, kdyz se budou vsichni rozchazet a davat dohromady a zakladat jine a jine rodiny

caverina
31. říj 2019

@elu to jako fakt???🙂

vitezove
31. říj 2019

@elu Třeba proto, aby byli oba šťastní?? K čemu to je, aby žena zanášela a chlap ... no ten dělá bůh ví co. Každopádně ani jeden z nich není šťastný. Nezasloužili by si možnost najít toho pravého a být šťastný?

elu
31. říj 2019

@vitezove ach jo... Toho praveho aha... No tak to potom jo no 🤣

caverina
31. říj 2019

@elu tak nekoho normalniho? Nekoho kdo to bude mit v zivote nastavene tak jako on? Treba🙂

vitezove
31. říj 2019

@elu podle tvé odpovědi soudím, že si toho pravého nenašla. Tak to tě upřímně lituji.

ferdinanddeste
5. pro 2019

Je to nevěra a ty jseš štětka! Ještě se takhle blbě blbě ptát. Fuj

zdenkava
autor
5. pro 2019

@ferdinanddeste No fuj, teď jsem se strašně urazila a hrozně se mě dotkla vaše věta.
Proto jsem si udělala tři černé puntíky do notysku a 3 Týdny se nebudu dívat na televizi.

ferdinanddeste
5. pro 2019

@zdenkava já vím že se tě ta věta nedotkla a tvoje puntíky mi jsou víš kde. Tak přeji příjemné kurvení

hany84
5. pro 2019

@ferdinanddeste Je vidět, že jsi nic podobného nezažila, jinak by ses tak sprostě nevyjádřila. A pozor čerti ještě pořád chodí !

ferdinanddeste
5. pro 2019

@hany84 ale zažila. Nic není vidět.

zdenkava
autor
6. pro 2019

@ferdinanddeste Děkuji za přání.

Strana
z7