icon

Jak často máte sex s partnerem?

27. led 2026

Zajimalo by me jak casto mate s partnerem sex, vim ze je to docela intimni otazka, ale partner to po me vyzaduje kazdy den, nekdy i 2×. Ja nerikam ze vylozene nechci, ale obcas mi to uz leze krkem a vadi mi to. Dalsi vec je, ze mame jedno dite a chtela bych dalsi ale partner se k tomu vubec nema, a kdyz mu reknu ze otehotnet muzu, kdyz mame sex tak casto tak se vyjadri stylem ze doufa ze ne 😳
Furt mi to oduvodnuje ze se mu libim a ze me chce kazdy den, ale prijde mi to az ujety, tak by me zajimalo jestli to mate i vy treba tak casto 😁

alice180
27. led 2026

@anonym_autor no tak asi je to o komunikaci těch dvou pokud ti to přijde ujetý, tak je fuk jestli vedle souloží čtyřikrát denně a jinde dvakrát měsíčně nebo ne ? Ja bych asi pochopila dotaz, že on to má tak a já tak, není mi v tom dobře, nevím jak s ním mluvit nebo jak si zlepšit chuť, protože bych chtěla víc. Ale jak ti v tomto konkrétním případě pomůže, když budeš vědět frekvenci u cizích lidí na to jsme zatím nepřišla. Promiň jako, když ti pět lidí napíše soulozime denně ty si řekneš, jo tak můj partner je normální už mi to ujetý nepřijde a tak už ti to ujeté nepřijde ?
Stejně tak komunikace ohledně dítěte. Ty ho chceš on nechce, ty mu říkáš, že se to stát může když takhle často souložite. Já nevím tohle mi nepřijde úplně čistý z obou stran. Ty tam cosi naznačujes a on nechce a nějakou ochranu teda neřeší nebo jak spolu mluvíte. Já si to nedovedu představit ?

martivit92
27. led 2026

@anonym_autor my jsme rádi, že ho mám 2x do týdne 🤣 ... 11lety syn, který chodí spát snad ve 23h a 10m. mimčo... Samozřejmě, chce chlap častěji. Ale jsou dny, kdy je maličký protivný a furt u prsu, nebo velký chodí spát pozdě, do toho přítel má práci a kolikrát se vrací až v 18:30, do toho se přidáme on do fitka, já do fitka.. no hold nejde stíhat vše 😁😅

anonym_638091
27. led 2026

Já jsem ráda když je 1x za týden, někdy za dva týdny. Chlap maká fyzicky a je vyšťavený. Chci to víc rozhodně já.

me_druhe_ja
27. led 2026

Normální frekvence je ta, která vyhovuje oběma v páru. Ať je to jednou denně nebo jednou za měsíc.
Pokud se ti nelíbí, že to po tobě chce denně, tak si promluvte.

evik19
28. led 2026

Já se považuju za člověka, co má sex fakt rád a v době dovolené mi to vyhovuje každý den, v rámci pracovního týdne mi to stačí maximálně 2x. Na víc bych neměla chuť ani náladu. Manžel to má naštěstí dost podobně.

hana_mikes
28. led 2026

Sex máme téměř denně...oboum nám to vyhovuje

anonym_bfe996
29. led 2026

Jako vše, tak to máme ve vlnách. Někdy 2x denně, jindy denně, pak třeba 5 dnů pauza a záse nanovo dokola.

Pokud chlap zvládá a vyžaduje neustále a i 2x denně, tak buď je mu okolo 25, nebo se málo stará o dítě a domácnost 🤣 .

Takže být tebou , ho častěji nechám s dítětem a bez se třeba projít, na kosmetiku nebo nakoupit. S tím , že on obstará dítě , uvaří a uklidí.

Nevěřím , že po tom všem to bude chtít mít 2x denně 😏.

Ale jinak mě intenzita většinou denně vyhovuje .

Vyhovovala mi po porodu , vyhovuje mi i dnes.

Mě sex baví a vyklidnuje mě, prostě víc mě spojuje s chlapem a mám to prostě ráda jak na mě sahá jak se na mě dívá a prostě když mam něco ráda , chci to přece klidně furt… sex, čokoláda , dovolená 😀

To je jakoby někdo přišel a řekl tady máš čokoládu a ja bych řekla , ne díky nemam chuť 👅

veronicka89
29. led 2026
@alice180

@anonym_autor no tak asi je to o komunikaci těch dvou pokud ti to přijde ujetý, tak je fuk jestli vedle souloží čtyřikrát denně a jinde dvakrát měsíčně nebo ne ? Ja bych asi pochopila dotaz, že on to má tak a já tak, není mi v tom dobře, nevím jak s ním mluvit nebo jak si zlepšit chuť, protože bych chtěla víc. Ale jak ti v tomto konkrétním případě pomůže, když budeš vědět frekvenci u cizích lidí na to jsme zatím nepřišla. Promiň jako, když ti pět lidí napíše soulozime denně ty si řekneš, jo tak můj partner je normální už mi to ujetý nepřijde a tak už ti to ujeté nepřijde ?
Stejně tak komunikace ohledně dítěte. Ty ho chceš on nechce, ty mu říkáš, že se to stát může když takhle často souložite. Já nevím tohle mi nepřijde úplně čistý z obou stran. Ty tam cosi naznačujes a on nechce a nějakou ochranu teda neřeší nebo jak spolu mluvíte. Já si to nedovedu představit ?

@alice180 přesně 😅 : Promiň jako, když ti pět lidí napíše soulozime denně ty si řekneš, jo tak můj partner je normální už mi to ujetý nepřijde a tak už ti to ujeté nepřijde ?🤣

Hej Franto dneska muzem 2x na koníku říkaly holky ze taky prcaj denně 💪😃 tak v pohodě klidně muzem uz mam chuť.

veronicka89
29. led 2026

Ji a jak už tady padlo, ja úplně často nechápu, ze se o téhle věcech lidi nebaví.

Mam sex málo, chlap to ještě ten den kdy to tak cítím ví, nemam na sex ten den chuť , ví to .
Všechno co se mi honí hlavou a týká se ho a jeho chování normálně komunikuju. A nějak nepobírám slovní spojení u sexu s partnerem : leze krkem , vadí , ujeté .

Jako nedokážu si představit, že bych to chlapovi řekla a on pořád nějak dotíral . To je nějaký jednodušší ?

Se třeba domluvte , že začneš ty .. nebo se domluvte na nějaké jiné formě sexu , třeba na střídačku jeden den se bude ,, starat,, jen o tebe … apod …

alice180
29. led 2026
@veronicka89

@alice180 přesně 😅 : Promiň jako, když ti pět lidí napíše soulozime denně ty si řekneš, jo tak můj partner je normální už mi to ujetý nepřijde a tak už ti to ujeté nepřijde ?🤣

Hej Franto dneska muzem 2x na koníku říkaly holky ze taky prcaj denně 💪😃 tak v pohodě klidně muzem uz mam chuť.

@veronicka89 hlavně se zase odmlčela.

veronicka89
29. led 2026
@alice180

@veronicka89 hlavně se zase odmlčela.

@alice180 možná sexuje 🤔👀

tanasvobodka
29. led 2026

Nechápu dotazy tohoto typu 😀 to jako přidáte na intenzitě, když vám pár lidí napíše, že denně? 😀

mabs
29. led 2026
@veronicka89

@alice180 možná sexuje 🤔👀

@veronicka89 a určitě se už se jí to líbí, protože ženský z koníka říkaly... 😀

anonym_2572d6
29. led 2026

Me napr tato diskuze dost rozhodila neb s mym drahym jsme meli sex naposledy v zari uprimne uz mi z toho pekne hrabe! Zavidim vsem aspon 1 x za dva tydny

anonym_385b70
30. led 2026

my měli jednou měsíčně a skončilo to před dvěma lety početím😥
vždycky na tom bude někdo hůř a tahle diskuze vám rozhodně nepomůže.
Zkuste odborníka i třeba jen v komunikaci.